ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ексклузивно: Правят цялата козирка на стадион "Христо Ботев" и външната фасада
Автор: Георги Кирилов 12:00 / 06.03.2023Коментари (23)22406
© Plovdiv24.bg
Очаква се утре проектантът на стадион "Христо Ботев" да входира в Община Пловдив предложение за нова етапност на строителството на стадиона, научи ексклузивно Plovdiv24.bg.

Това ще позволи на общината, след обсъждане в комисиите в кратък срок и пускане на заповед 154, още в петък да издаде новото възлагателно писмо.

По наша информация то ще позволи на строителя на стадиона да го пусне в експлоатация за мача с Левски, а след това в кратък срок да постави цялата козирка на съоръжението. Реално с новото възлагателно писмо строителят веднага, след като го получи, ще има възможност да поръча материалите за цялата козирка.

След въвеждането на стадиона в експлоатация за мача с Левски общината ще направи пълна ревизия на изразходването на средствата до момента. След това се очаква да бъдат отпуснати и допълнителни около 5.8 милиона лева. Те са за система за топене на сняг на козирката, която е задължителна по норми за безопасност, за изграждането на външната фасада, за да може стадионът да получи пълна завършеност, както е по визуализацията и други довършителни работи.
Още по темата: общо новини по темата: 792
29.03.2024
29.03.2024
25.03.2024
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Стоян канара каза, че навеса на гарата в Стряма е по убав от тая грозотия ва.
на 06.03.2023 г.
+1
 
 
Малцинствата все повече вой наддават! Като светне стадионът с целия си блясък, ще започнат да си късят дрехите, а на първия мач и вените. Един съвет към младото поколение: взимайте пример от нашата любов, а не от тяхната завист. 1912
0
 
 
В събота минах покрай стадиона от една година не се бях прибирал и в този вид не го бях виждал говоря само за фасадата за друго не говоря по грозно и некачествено изпълнение не бях виждал просто се чудя кои как ще приеме акт 16 нямам нищо против стадиона нека има нещо хубаво в Пловдив но толкова пари се наляха при положение че грубия строеж беше вдигнат според мен всички отговорни за тази визия на стадиона трябва да са в затвора и как смятат края на март да играят на него това според мен няма как да се случи футболистите в ЛИДЪЛ ако ше събличат там поне топличко . Моето лично мнение е златен медал за на? грозен стадион и некачествен
-1
 
 
Друг е въпросът кой ще седне под този навес от заварени ВиК тръби
-1
 
 
Стадионите ще станат и двата. Няма смисъл от заяждане и обиди. Въпросителни около качеството обаче остават. Стадиона на Локото засега няма индикации за некачествено строителство. Другият обаче има. Аз предпочитам да съм на безопасен стадион.
-1
 
 
Вече има приготвено въже за Стикс. Да се надяваме, че ще си изпълни обещанието.
+1
 
 
Това ще бъде най - чупеният, грозен и опасен стадион строен някога в Европа. Редове тип дунавски вълни, стърчащи арматури, навес, който е опасен за здравето на хората. Невярвам, някой да си сложи главата в торбата и да допусне хора на това компроментирано съоражение.
+1
 
 
Процедурата за получаване на акт 16 отнема 3 седмици до месец, седалки няма, съблекални няма, футболни врати не са сложени нацяло тези ги лъжат за откриване за мача с левски
-3
 
 
Добрите новини идват! Пловдив ще се гордее с най-модерния стадион в България!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: