ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Надбягване с един кон! Остана само една фирма, която може да довърши "Колежа"
Автор: Стойчо Генов 14:10 / 23.10.2020Коментари (22)13087
© Plovdiv24.bg
В Община Пловдив днес бяха отворени ценовите оферти на фирмите, които участват в обществената поръчка за довършването на стадион "Христо Ботев", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Оказа се обаче, че фирмата е само една единствена.

Кандидатите бяха 5 - ДЗЗД "Онфра Конструкт" с водещ партньор "Парсек груп", ДЗЗД "Колежа" с водещ партньор ПИМК, софийското дружество "ВХД" АД, "Щрабак" ЕАД и ГБС - Пловдив.

"Участникът, който е отговорил в пълен обем и най-адекватно на изискването, е ДЗЗД "Колежа". За другите участници - считаме, че не са се справили с изискванията, възложени в обществената поръчка. Затова ще ги предложим на възложителя за отстраняване. Затова изпратихме показа за отваряне на ценова оферта единствено на ДЗЗД "Колежа", заяви шефът на Дирекция "Обществени поръчки" Тодор Тодоров.

Той уточни, че ценовата оферта на въпросната фирма е 43 657 605, 52 лева без ДДС. Това прави 52 389 126 лева с ДДС. Крайното класиране ще бъде обявено в най-кратък срок. Останалите фирми участници имат срок за обжалване до 10 дни след получаването на решението на комисията. 

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че правителството отпусна 25 милиона лева с ДДС. Оптимистичният вариант е тези пари да са достатъчни, за да може съоръжението да получи лиценз за мачовете от родната Първа лига. Как ще се финансира цялостното довършване на стадион "Христо Ботев" обаче все още не е ясно.

Гледайте в прикаченото видео как протече отварянето на ценовата оферта!

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Дано стане работата по избор на изпълнител, т.е. никой от останалите кандидати да не обжалва. ПИМК не е единствената фирма, а водещата в новото дружество "Колежа". Аз се надявам тези фирми да станат наши акционери и спонсори!
-1
 
 
Е как така 25 милиона не стигат?! Това е смехотворно... Искат още да се налапат фирмаджиите. Има острови за купуване останали...
0
 
 
Аман от ПРОСТИ комплексари които се правят на интересни
-3
 
 
А защо загърбиха офертата на бай Върбан от Стряма.....
0
 
 
Стройте пък каквото стане.Зико да ви намери още 27 млн.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 23.10.2020 г.
+3
 
 
а е като им кажат на другите да не са напъват и нарочно сбъркват цифрите :)))). и остава само нашия човек .ай ся -сефте комендански .саде Локо
-2
 
 
Приказка с предизвестен край! Предполагам всички знаят, кой стои зад ПИМК!?
-4
 
 
И преди да прочета, вече знаех коя е единствената, която се оказало видиш ли, че отговаря. Как пък точно ПИМК, как. При положение, че другите са участвали и печелили толкова обществени поръчки, сигурно не знаят какво и как трябва да подадат като документи, че да отговорят на изискванията. И точно тази, която "преяжда" по време на текущия "кмет" на Пловдив. Ама що да не - феновете ще се радват, че все пак ще има стадион и няма да скачат, а другите ако скачат, ще кажем, че е щото завиждат на ПФК Ботев и ще ги набедим, че са фенове на Локото. И готово. Като има овце, ще има и овчари.
-2
 
 
За малко и точната сума да оцелеят. За мало рџ?ѓ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: