ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (27)
Обрат! Зико ще изтегли предложението за 22,5 млн. лева за "Колежа": Няма как, има и други важни обекти!
Автор: Стойчо Генов 11:46 / 06.02.2023Коментари (22)38355
© Plovdiv24.bg
Здравко Димитров ще оттегли предложението си за допълнително финансиране на строителството на стадион "Христо Ботев" с 22,5 млн. лева. Това обяви на пресконференция днес кметът на града, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Ето какво каза Зико по темата за стадионите и феновете на Локомотив и Ботев:

Още от началото беше ясно, че отпуснатите пари няма да стигнат за двата стадиона. Дадохме ги за добро – и за едните, и за другите. За да имат стадиони. И трябва да имат стадиони, трябва да се довършат. Но ситуацията е такава – община Пловдив не може да издържи финансово да бъдат завършени и двата стадиона. Няма как, имаме и други обекти – детски градини, училища, улици, булеварди, водни проекти. Ние ще потопим общината, абсурд е.

Ще видим как ще ги завършваме. А и виждам, че Тотев вече ги събира. Аз го приветствам това – нека да ги събира феновете и заедно да търсим пари за стадионите. Но Община Пловдив не може да издържи финансово с тези корекции. Опитах и направих всичко възможно. Дори направих предложението за разсрочване за 3 години. Но при тази ситуация – няма как, не виждам. Обаждат ми се и други пловдивчани – казват ми: имаме училища, култура, детски школи, не са само стадионите.

Пълна прозрачност за строителството на стадионите. Ако има нарушения – виновните да си понесат отговорността.

Днес имам среща с едните и с другите фенове. Това са нови обстоятелства. Ще търсим заедно пари. Ще предложим и на новото правителство. За нас е по-добре да бъдат финансирани от държавата.

Привествам Иван Тотев – нека да се вижда с тях, а не да ги настройва срещу мен. Знаех за срещите на феновете в хотел "Империал". Тия митинги, които правеха - то всичко е инсценирано всичко.

Трябват 6 млн., за да започнат да се играят мачове на стадион "Христо Ботев". Това е първият етап. Няма откъде да извадя парите за цялото завършване. И на мен ми е мило, и аз искам да бъдат завършени, но това е положението.

Имаше и вариант за стадион "Пловдив“, но волята на г-н Борисов беше за двата клубни стадиона. А и феновете май не искаха да играят едновременно на градския стадион.

Гледайте в прикаченото видео целия брифинг на кмета на Пловдив!

Още по темата: общо новини по темата: 799
16.04.2024
15.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
04.04.2024
01.04.2024
предишна страница [ 1/134 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Зико си го каза, от тея селянки ми писна и ще ги пусна по стъргалото.
-1
 
 
Зингаревич да вади 22млн лв собствени пари и нямаме нищо против да му го дадат за 10 години на концесия да си върне парите от концерти и т.н.Никой няма нищо против това,когато държавата/общината дава тогава трябва да даде на всички или да не дава на никого!Все едно да имаш 2 деца и на едното да дадеш 1 млн на другото да дадеш 5000 лв.Така ли е ?
-2
 
 
Няма по-прост човек от българина! Няма по-завистлив човек от българина! Няма по-злобен човек от българина! Защо няма световно първенство по тези “дисциплини” да покажем на света какво можем?!?
0
 
 
Министерството на младежта и спорта е отказало поисканите от Община Пловдив 27 милиона лева за довършването на стадион "Христо Ботев". Писмото е пристигнало преди дни, съобщи заместник-кметът по финанси Величко Родопски
+1
 
 
Класическа БГ история. Е затова няма един свестен стадион в страната и националите ни играят в Делиормана. Крадливо, злобно завистливо племе сме. За смях на целия Балкански п-в. Дори Македония и Албания имат стадиони, ние не. Как не се накрадохме ве майна ?
-3
 
 
Тъпите цигани пак на първа линия с неграмотността и глупостта си. Ми нали ако не гласуват оставащите пари за Колежа, няма да гласуват и за вашия кашон ве, тъпаци? Нали накрая ще си останете с една трибунка, която дори и нея няма да можете да напълните, глупаци? Разликата е, че Зингаревич може да се включи сериозно в тия 22,5 млн., докато вашите никога няма да достроят Лаута. ба*ти простата циганска сган, срам за Пловдив и Кюстендил сте вие, нещастници!
0
 
 
Справедливостта възтържествува, те индианците крадаха, крадаха, стига толкова. Браво Зико.
+2
 
 
пари за хотелите има за стадионите няма!!! зико я обясни на избирателите как с кметска заплата се строят хотели?
+1
 
 
Нека се знае от цяла България поне за 100 години напред, че единствените виновници да няма стадион Пловдив са феновете на Ботев Пловдив. Ето ги егоистичните мангали "Нямаме никакво намерение да приемем отборът ни да домакинства на общ стадион с друг футболен клуб”, подчертават категорично от сдружението"
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 06.02.2023 г.
+3
 
 
То, когато си прост и нагъл е до гроб!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: