ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ПФК Ботев получи одобрение за заем за довършване на стадиона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:28 / 05.03.2019Коментари (29)13521
© Plovdiv24.bg
ПФК Ботев Пловдив е получил одобрение за отпускане на заем от Фонда на фондовете за довършването на стадион "Христо Ботев“, научи Plovdiv24.bg. Това е станало факт, след като от Министерството на регионалното развитие и благоустройството са прегледали цялата документация и са дали зелена светлина за заема.

Все още обаче не е ясно каква точно сума ще бъде отпусната на ПФК Ботев и дали тя ще е достатъчна за завършването на съоръжението или ще се търси допълнително финансиране.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че за цялостното изпълнение на сегашния проект за Колежа ще са необходими около 25 милиона лева.
Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Много ще се радвам Ботев да си довършат Колежа , защото там си е тяхното място , техния дом. Но до сега виждам и чета само алабалници и общи приказки. Не мисля че феновете им , толкова изстрадали , и толкова години лъгани ,трябва леко да налапват всяка кукичка , която им пускат ... В новината няма някаква конкретика. Кога ще я представят тази КСС ? Защо я нямат готова още преди принципното решение за заем ? Къде е техния президент в новините ? Нека ботевистите бъдат по-сдържани и да не се държат арогантно с феновете на други пловдивски отбори , нямат повод за това. Нека видят първите кранове на бул.Източен , и тогава да бият тъпана и да отварят бутилките. Пожелавам им го от сърце.
-3
 
 
Папагал никой не се е притеснил за вас.Дали са ви заем добре стройте.Само тоя Самуилов да не е новия ЦВ.Нещо тук да ти звучи притеснително.
-3
 
 
Ако сте си следили внимателно темата,след всички срещи с кметове и министри,стана ясно че за цяла южна България има отпуснати 50 милиона лева за развитие на спорта. От тях може да получите 5 милиона,така казаха,щото не сте само вие. Та кви линейки като ви трябват още 20 милиона???
+7
 
 
До експертите под мен и най-вече за притеснените буфери. Фонда дава принципното си съгласие за отпускането на кредита. За определяне на крайната сума се чака КСС(количествено-стойностната сметка) ,от която става ясно колко пари са необходими за строителството и трябва да се изготви от проектанта арх. Савов. Също така и бизнес план, в който се посочва, за колко време и как ще се връщат отпуснатите средства и трябва да се представи от изп. директор на клуба Йотков. И не на последно място трябва г-н Самуилов да заяви какво ще заложи, като обезщетение на кредита. След което се отпуска кредите. Всичко друго са празни приказки.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 05.03.2019 г.
+5
 
 
братчед , Ботев си оплетоха кошницата , ами ний мангалите от лаута с тоя безпаричен клоун ше закривами скоро цирка
на 05.03.2019 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-5
 
 
А защо никой не каза, колко милиона са нужни за довършването на строежа? И колко ще им даде банката? Пак има доста неясни неща около този строеж и заема , както и около гаранта му! А срока колко е?
-1
 
 
Значи одобрили заема обаче не знаели колко щели да искат е питам аз тогава какво са одобрили като няма конкретна сума.Вие като отидете в банката нали първо с това почвате каква сума ще ви трябва и после се почва по процедурата на одобрение а тука започват от зад на пред.Има ли наивници който да вярват на тези лъжи.Няма ли МЪЖЕ в този клуб да излязат и да кажат истината такава каквато е .
+6
 
 
И нека линейките да започнат да хвърчат...Сега!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: