ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Напрежение по високите етажи в Ботев! КПБП зададе няколко неудобни въпроса!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:42 / 27.08.2017Коментари (28)13796
© Plovdiv24.bg
Така изглежда в момента стадион "Христо Ботев"
Планираната среща между представители на Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Сдружение ПФК Ботев така и не се състоя. Това разкриха от КПБП и на свой ред поставиха 4 важни въпроса към сдружението, което в момента е мажоритарен собственик на клуба с 61 процента от акциите.


Ето какво се казва сега в съобщението на КПБП, което Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса:

Обръщение на УС на "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" и Обединени фракции BULTRAS
Уважаеми ботевисти,

На 03.08.2017г., в устен разговор, УС на "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" поиска среща с УС на Сдружение "ПФК Ботев", в качеството му на мажоритарен собственик на ПФК "Ботев" АД, с цел повдигане на въпроса за постигане на единствено важната за съществуването на ПФК "Ботев" Пловдив цел- довъшването и въвеждането в експлоатация на стадион "Христо Ботев". В следващите дни такава ни бе отказана.

На 08.08.2017г. изпратихме писма по електронна поща на всеки член на УС на Сдружение "ПФК Ботев", като коректно изчакахме 14 /четиринадесет/ дни за отговори и определяне на дата за срещата, в удобно за тях време и място. Получихме лични отговори само от двама от членовете, но не получихме конкретно предложение за провеждане на срещата.

Днес, 27.08.2017 г., УС на "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" се чувства задължен да уведоми членовете си за своята позиция, като формулира считаните за най-важни въпроси, които желаеше да дискутира.

1. Какво се случва с подновяването на строителството на стадион "Христо Ботев", какви са пречките, които има и какъв според тях е начинът да се пристъпи към изпълнението му? Проучено ли е документалното състояние на строежа, на Договора за концесия и отношенията с Изпълнителя, Строителния надзор и Община Пловдив? Проучени ли са възможностите за поетапно изграждане и въвеждане в експлоатация, както и за лицензирането му в такъв вид?

2. Направени ли са всички необходими стъпки за установяване на обстоятелствата по финансовото и правно състояние на ПФК "Ботев" АД и преценена ли е възможността за решаване на проблемите със задълженията и обвързаностите? Какво е състоянието на казуса с преструктурирането на задълженията и обявеното увеличение на капитала на ПФК "Ботев" АД? Пречка ли е всичко това за рестартиране на строителството на стадион "Христо Ботев"?

3. Във връзка с информациите, че ще бъдат прехвърлени акциите на ПФК "Ботев" АД на г-н Георги Самуилов, проведен ли е разговор и ако не е, правени ли са опити за среща с него и изясняване на намеренията му относно издръжката на клуба и изграждането на стадион "Христо Ботев"?

4. Проучена ли е възможността за финансиране на строежа и реална ли е възможността за рестартиране на строителството на стадион "Христо Ботев" с постъпленията от участието ни в ЛЕ?

С уважение:
УС на "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Стига сте ни занимавали с далаверите в тези два смешни клуба - Локо и Ботев ! Какъв стадион ще строят ? С парите на КТБ ли, като базата ? Или с двестата хиляди евро от участието в евротурнирите, които ще им бъдат платени догодина ! Нека тези от КПБП /те са 10-12 глупака, всички ги знаете поименно, а не да се крият зад абревиатури/ да кажат от кой празен джоб да се вземат пари и да се хвърлят в строежа на фундаменталния стадион ? Напишете нещо за ЦСКА, как играят момчетата, как им ходят хиляди привърженици на всички мачове, как си строят база със собствени пари, колко много деца ходят на стадиона.....В Пловдив и региона има не по-малко привърженици на този Велик клуб, отколкото на двата местни гранда ! Тук и едните и другите искат някой да им построи стадиони и след това да влизат без пари на тях !
-2
 
 
Отговор:Опъвате два пилимата и започвате да се ловите едни-други :) !
-5
 
 
Марица ще бъде поредния Пловдивски тим , ще бъде затрит от ботевЪ!Не е случайно, че им стана сателит, очаквасе закриване и взимане мястото на Марица в Б група!...
-3
 
 
Трябва спокойствие...и нсдеждна работа.
-4
 
 
Пичаги не мога да разбера за какво напрежение става дума.....ами просто си направете стадиона с непарични средства и това е.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-1
 
 
Според мен това сдружение пфк Ботев не върши никаква работа по въпроса със стадиона стоят някакви хора там нз колко човека взимат някакви заплати без никой да знае каква работа вършат. А.Палийски също много много не се напъва за стадиона първо обеща след като спечелихме купата нов собственик минаха 4м нищо. Обеща рестартиране на строежа нищо не е рестартирано. Тези хора според мен яко са се хванали за кокала и няма лесно да се пуснат щото лошо ли им е вземат някакви пари и нищо не правят. Ако Г.Самуилов наистина има сериозни намерения да взима Ботев трябва да го направи обаче си мисля че ще ги шътне всички парабар със Ачо и май за това се бавят и го мотаят със прехвърлянето на акциите.
-3
 
 
Собственикът и основен спонсор на ФК "Ботев" - Пловдив, Георги Самуилов се оттегля от клуба, обяви самият той. По думите му причините са няколко.Първата е в наследените тежести от предишното ръководство, които се оказват воденичен камък върху съществуването на отбора. Те са от времето на Цветан Василев. "Щедрото" спонсорство на ексбанкера се е изразявало в кредити, които са в размер на около 12 милиона лева. Сега те висят като дългове, които на практика повличат след себе си нови проблеми. ТЕ ЧОРБИТЕ НЕ МОЖАХА ДА СЕ СПАСЯТ, ТА ботевЪ лЪи???
с .. . с. с.с .с с. с.с
-4
 
 
Жълтури Жълтури, аз като ви виках че ще ядете х*я вие не та не, обиждан бях. Сега плачете вземате си купите и плачете. ПО идеята за въпросника 10вия Ши е : Ко стана с Гьола или още ще е пумийна яма .2 Ша направим ли по голяма кочина с повече заеми или не ?3. Инса ойл ша дава или не пари и колко 4. Парите от ЛЕ дойдоха ли и колко откраднахте. Айде Жълти машр в Блатото. От папагали сте Водни папагали тип Скитници
-3
 
 
Охо, охо... какво излиза?Нито дълговете са погасени, нито преструкториране, нито нов собственик! Поне веднъж мога да кажа че ИМАМЕ ДЪРЖАВА, заобикалянето на закона е било неуспешно.Всичко следва своя законен ход, неизбежното ще се случи...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: