ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Започна махането на крановете от стадион "Христо Ботев"
Автор: Стойчо Генов 14:19 / 24.01.2020Коментари (63)17240
Започна демонтирането на двата крана на стадион "Христо Ботев", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това се случва 5 месеца, след като тежката техника бе вкарана в обекта. Реалното строителство на съоръжението обаче така и не бе подновено.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че в последните дни на 2019 година Общинският съвет гласува прекратяването на концесионния договор с ПФК Ботев по взаимно съгласие.

Сега очакванията са държавата да отпусне средства за довършване на стадиона.

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Откъде накъде държавата ще дава пари на частен клуб?!? Данъкоплатците не са съгласни! Ходете си в Коматево и багерите на Колежа да разчистят бетона и да направят един хубав парк с детски люлки и шадраванчета!
-3
 
 
Гоше, извинявай, но на нас обикновенните данъкоплатци не ни интересува какви са алтернативите за частния ви клуб, който не може да събере и 900 фена на дерби с ЦСКА-София, а ни интересува в тази държава да има "ПРАВДА И СВОБОДА", както е казал поета.С празни приказки няма да ни бръкнеш в джоба, драги! Не си единствен желаещ
+2
 
 
Продължава да се коментира, дали е по-добре за пловдивчани да се довърши стадион Ботев или да се построи стадион Пловдив. Такава алтернатива НЯМА! Съществуването на Ботев е обвързано с клубен стадион. Стадион Пловдив за нас е екстра, т.е. той е надстройка над клубния стадион. Не може да съществува надстройка, без да има постройка!
+1
 
 
Работа на общината е да се погрижи да има стадион, който да събира 15 000 доказани фенове на Отборът на Пловдив а не да се чуди къде да сложи 5 000 мангала
+2
 
 
Ще има обществена поръчка за избор на фирма за довършването на стадион Ботев. Фирмите с опит в строителството на спортни съоръжения се броят на пръстите на едната ръка, те са авторитени, с име в бранша. Офертите на всички по отношение цена и срок на довършителните работи ще са изпилени до минимум до пазарните условия, т.е. ще им е трудно да свалят цени и срокове по-надолу. Поради тази причина не вярвам някоя от тях да си позволи да обжалва решението на комисията за избор на победител. Това е много важно за нас, тъй като проблем при обществените поръчки е злоупотребата с правото да се обжалва избора на комисията, водеща до протакане във времето на инвестиционните намерения. Лично аз имам много добри впечатления от работата на фирмата изпълнител по времето на Цветан Василев, както на основаната, така и на подизпълнителите. Надявам се те да се яват и да спечелят!
-1
 
 
Лаута е дом на 4 отбора. Защо общината НЕХАЕ за тях, а МИЛЕЕ за други? Само питам...
-1
 
 
Само да напомня на госпожа Каназирева, че Лаута е дом на цели 4!! УСПЕШНИ ПЛОВДИВСКИ отбора, които прославят Пловдив далеч извън пределите на България. Кога собственика на този стадион - Община Пловдив ще го ремонтира?
+2
 
 
Нищо ново. Циганите размишляват (което е странно,защото са по-тъпи от мисирки), а ние се смеем на глас колко са жалки. Стадион за 30 000,няма инфраструктура, паркинг за 20 000 коли,срутен бетон на Колежа....Абе вас всички един х*й ли ви е правил бе? Поне един с капчица мозАк няма ли тук? Ще пукнете от злоба,мангали. Толкова глупости на едно място само вие можете да напишете.
-1
 
 
Само да напомня на госпожа Каназирева, че Лаута е дом на цели 4!! УСПЕШНИ ПЛОВДИВСКИ отбора, които прославят Пловдив далеч извън пределите на България. Кога собственика на този стадион - Община Пловдив ще го ремонтира?
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: