ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите на протест: Десетки бомби, "Искаме си Колежа", "Зико вън" и "Оставка"
Автор: Стойчо Генов 17:54 / 12.02.2022Коментари (44)13506
Феновете на Ботев проведоха днес поредния си протест, с който поискаха довършване на стадион "Христо Ботев", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Десетки бомби, много полиция, скандирания, песни и най-вече "Искаме си Колежа". Така в общи линии протече "жълто-черното" шествие.

Привържениците започнаха да се събират пред строящото се съоръжение на бул. "Източен" 10 почти веднага след края на контролата срещу Марица, която завърши 2:2.

Около 17,30 часа полицията спря движението по булеварда, а феновете разпънаха плакат с надпис "Колежа чака". След това протестиращите тръгнаха по улиците "Богомил", "Петко Д. Петков" и "Капитан Райчо", за да се отправят към сградата на Община Пловдив.

Там вече скандиранията бяха насочени предимно към местната управа: "Оставка" и "Зико вън"!

Още по темата: общо новини по темата: 790
25.03.2024
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Някой го е проклел този стадион. Алчноста е порок. Още при Самуилов стана ясно , че за по-малко от 40 милиона не може да се постои. Феновете на Ботев искат да стане същото с 25. Поне 25 процента от тази сума е определена за крадене още при отпускането на парите.
на 13.02.2022 г.
-4
 
 
Това ли ви беше "големия протест" 100 кюпека пред гомнежа ? Да ва и драм в грандЪ хахахахааахах
+1
 
 
Стига с това стадиона бил на Пловдив.Ст Пловдив е на Пловдив .стСпартак ,Локомотив,Марица ,Ботев са общински но са дадени на отборите.Кога някой от пловдивските отбори ще играе на ст Локомотив или на ст Ботяв.Никога защото са отдадени на отборите.
-2
 
 
Селски рекет в центъра на Пловдив! Докога ще търпим нашите данъци да се харчат според кой крЯка най-много? Ако от Столипеново поискат Дворец на Рома..? Повече ще крякат от стадото от Коматево! Кметът го псуват собствените му селЯнки :-))) Искали козирка :-))) Да я построи рускат мутра, който ги купи!
+1
 
 
за сведение на лицето *теранс* със завършено средно образование - глупако,можеш да четеш,май!?!*Ботев* Пловдив НЕ Е ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ!Държавата,т.е аз ,ти и всички останали,не са длъжни да влагат СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА в частни занимания!Ако ти имаш такова желание - моля,давай пари.Но да обвиняваш държавата - повече от глупаво.Впрочем,прочети какво е *държава*.Може да ти помогне в следващи излияния.
0
 
 
Не мога да разбера тия фенове. Като искате стадион изкарайте си пари от вашия джоб и си направете стадион. Никой с нищо не ви е задължен. Държавата не ви е длъжна да ви строи стадион. Това нагло отношение и изнудване от фенове има само тук. Трябва да се вземат мерки. Има ин друго решение. Държавата прави стадиона и го отдава на концесия, нопроблема е че те нямат пари за концесията да плащат
+5
 
 
Е това сме си прост народ! Никой не протестира за високите цени на електроенергията,храните, горивата, ковид мерките и другите проблеми в града, а за един стадион се организираха една камара народ толкова бързо
-1
 
 
Това са наследниците на селяците -партизани , когато слезнаха от балкана и избиха интелигенцията и таковаха мамата на държавата.
0
 
 
Нагли селяни! Докога държавата ще ги търпи тия самозабравили се просяци?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: