ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите с бърза реакция: Отново настана време за действия!
Автор: Стойчо Генов 18:40 / 23.02.2020Коментари (51)11093
©
Обединените фракции "Бултрас" от фенове на Ботев (Пд) реагираха мигновено след днешното автошествие на привърженици на Локомотив. "Жълто-черните" обявиха, че организират ново автошествие, като причината за него е "продължаващото отлагане на решение за довършване на строежа на стадион "Христо Ботев".

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалния текст на бултрасите:

Отново по пътя към дома!

Уважаеми ботевисти,

В резултат на продължаващото отлагане на решение за довършване на строежа на нашия единствен футболен дом - стадион "Христо Ботев", считаме, че отново настана време за действия.

Като първа стъпка към постигане на целите ни, КПБП организира автошествие след срещата срещу "Черно море" идната събота - 29.02.2020 г. Маршрутът ще бъде идентичен с този след мача с "Етър" през Декември 2019.

Повече уточнения ще бъдат оповестени в следващите дни.

Нека бъдем още повече от предишния път и покажем, че няма да спрем да се борим за Колежа, докато той не бъде достроен. Повече от шест години сме засипвани от обещания, че в кратки срокове ще има развитие със строежа на нашия стадион, но особено след събитията в последните няколко месеца няма как да вярваме на друго освен на реални строителни дейности.

КОЛЕЖА ЧАКА! САМО БОТЕВ!
Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Аз пак да питам - има ли ИСТИНСКИ пловдивчанин, който да не мечтае да види футболните клубове Ботев и Локомотив със собствени стадиони отговарящи на изискванията на УЕФА както и с модерни тренировъчни бази. Като допълнение към това - стадион Пловдив ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с над 45 хиляди места (да се прецени дали да е и с лекоатлетическа писта) и модерни зали за тренировки. Да не забравяме и модернизирани стадиони на Спартак и Марица... Има ли някой да не иска ТОВА?????
-1
 
 
Проблемът при "локомотивците", които се борят за равно финансиране е, че не могат да схванат какво точно означава да си собственик на един обект и да си евентуален бъдещ наемател на обекта след построяването му! Но ще го израстат!
-2
 
 
Време е Гешев да влезе в жълтия клуб и община Пловдив! Тогава ще излязат скандални факти и доста хора от настоящите и бивши управници на Пловдив ще влязат в пандела, а радетелите за нов стадион в жълто, ще трябва да търсят лиценз на някой фалиращ ФК за да продължат да съществуват! Дано Иван Гешев си свърши работата!?
0
 
 
Здравейте , Обръщам се към общината и искам да ми санират къщата !!! Но искам да е с висок клас изолация и да е със сив цвят !!! В противен случай ще протистирам до край !!!!!
-1
 
 
султрсите да вземете и добитъка на протьеста, крави там прасета, овци, квото има, смешници
-2
 
 
Боко каза че щял да си го премести в другата страна а Зико пък в обратната.
+2
 
 
Които говорят за свършването на комунизма не са ли наясно, че след свършването му правата на частните субекти вече се изравняват с тези на държавните!!! Така че частните клубове имат същите права, каквито държавните, ако приемем, че има такива!
+1
 
 
В предни статии с неразбиране се е коментирало, че комунизмът свърши и че вече държавата не трябва да строи публични инфраструктурни обекти, които след построяването им ще се ползват от частни субекти!!! Моля?
-2
 
 
Гоше гугутко ще чакате какво да се прави.На Боко главата му ври а на Зико ще гръмне.
+3
 
 
Две седмици вече, от Шести февруари, когато се подписа споразумението за прекратяване на концесията на стадион Ботев, нямаме информация какви действия е предприела общината за довършването на стадиона. Трябва да се избере изпълнител на строителните дейности след обществена поръчка. Кога ще се възложи тя? Ако се тупа топката, за да се успокоят страстите на "локомотивци", това няма да стане, а и не е необходимо. Това, че ще чакат някой да им даде сумата, на която ще бъде спечелена обществената поръчка, не бива да безпокои никой. Те нямат капацитета да разберат, че пари няма да се дадат на футболния клуб, а ще се дадат на общината за довършването на общински инфраструктурен обект с градско значение! Те това не го разберат сега, няма да го разберат обаче и след месец, а и след шест месеца! Така че ако някой се надява те да узреят, няма да стане! Това означава ли, че ние трябва да чакаме?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: