ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Зико от "Колежа": Харесва ми! Съвсем реално е тук да се играят мачове през април!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:23 / 17.02.2023Коментари (10)8115
Кметът на Пловдив Здравко Димитров направи поредната си инспекция на строителните дейности на двата стадиона – "Христо Ботев“ и "Локомотив“, за да провери лично докъде са стигнали фирмите-изпълнители и дали се спазват поетите на срещите с фенове ангажименти и срокове.

На стадион "Христо Ботев“ той завари управителят на ПИМК Илиян Филипов, който му демонстрира степента на завършеност на преградните съоръжения, покритието на козирката на централната трибуна и напредъка на довършителните дейности. Кметът остана впечатлен от идеята на колоните за входовете на стадиона да бъдат поставени стихове на клубния патрон – поета-революционер Христо Ботев.

Здравко Димитров бе запознат с отстранените от изпълнителя забележки и на място се увери, че при окончателното завършване в преградните парапети няма разминаване, както се опасяваха феновете на клуба. Подобно е положението и с дилатационните фуги, за които също имаше притеснения, но след завършването им и облицовката с подходящи материали те са добили съвсем различен вид.

Димитров разгледа и предпазната ограда на трибуната за гости и изрази опасения, че е ниска, но строителят поясни, че такава ограда е предвидена по проект.

"Виждам, че нещата вече добиват различен вид и стадионът наистина ми харесва. Получих уверението, че до края на март ще бъдат монтирани и седалките на стадиона, което прави съвсем реално тук да се играят мачове още през пролетта. На първо време за срещите ще се използва табло, което ще бъде разположено покрай терена, както поискаха от клубното ръководство. На следващата ми среща с тях ще ги призова да започнат интензивни грижи и за тревното покритие на терена, за да бъде в идеално състояние за мачове през април“, коментира след инспекцията на стадион "Христо Ботев“ кметът.
Още по темата: общо новини по темата: 826
17.07.2024
06.07.2024
04.07.2024
03.07.2024
30.06.2024
26.06.2024
предишна страница [ 1/138 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
На единия стадион - стихове на Ботев, на другия - паметници на турчин и наркотрафикант...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-3
 
 
Не вярвайте на тези хора. Този лъжец, ще е кмет още няколко месеца и не му дреме. Достатъчно компромиси от феновете се направиха за този стадион през годините. Стадионът завършен на 100%. Тогава мачове. Иначе мъката ще продължи още дълго.
0
 
 
Зико зико зико, тея канрчета ги къпете през час вече и дори не слагате стръв, а директно на гола кука,а те милите кълват ли кълват...Това вашето наистина вече е прекалено...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Минимална преднина на Локо в дербито, ето всички шампионатни мачове досега
Спираш на "Колежа" за дербито - плащаш 20 лева
Легенда на Ботев: Трябват ни 30 силни минути, за да смачкаме Панатинайкос
Треньорът на Панатинайкос: В края изпитвахме трудности, важна победа за нас
Голям фен на Локо за изказването на Лилчо Арсов: Много ниско ниво, а възпитава деца
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: