ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Георги Самуилов се обърна към всички ботевисти
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:18 / 29.11.2019Коментари (38)21583
© Plovdiv24.bg
Изявление на Георги Самуилов:

Уважаеми ботевисти,

През изминалите дни в публичното пространство ръководството на клуба в мое лице е обект на несправедливи атаки и остри критики. Поставя се под въпрос ангажираността ми с каузата ПФК "Ботев Пловдив“ от тези, благодарение на които най-старият футболен клуб в България беше докаран почти до колапс.

За мен първостепенна задача продължава да бъде запазването на положителната атмосфера в клуба, изграждането на силна екипност и заздравяване на колектива. Това е дълъг процес, който изисква търпение, а видимите резултати идват след време.

Заедно с членовете на ръководството продължаваме да работим за завършването на строежа на клубния стадион, но това може да стане само по правилен и законен начин. Няма място за компромиси, когато става въпрос за дома на ПФК "Ботев Пловдив“.

С всяването на изкуствено напрежение и прокарването на изфабрикувани внушения се цели единствено да бъде разрушено постигнатото досега. В противен случай ще преосмисля моите действия!

Вярвам във вашата мъдрост и разум!

С уважение,

Георги Самуилов
Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Аз като ви разправях, че Самуилов е мошенник и лъжец, вие ми слагахте минуси. Вече виждам, че сме на едно мнение.
+1
 
 
Четейки това изявление искам да започна отзад напред: 1. Напрежението не се вкарва, а то произлиза отвътре- то е изцяло от напрестанните лъжи, които търпим последните 4-5 години,лъжи произнасяни лично от въпросния господин последните 2 години! Преди това караше своите подлоги да лъжат, но сега вече се налага сам да лъже! Ето ви отговора на въпроса откъде идва напрежението!2. Работата по построяване на стадиона се състоеше в измисляне на всякакви обследвания, изследвания , оправдаване със общината, атове, мактове, безсмислено, както се оказва сега, удължаване на концесията, сладки локуми за фонда на фондовете и заема на заемите! Уважаеми изявителю, ти кога точно излъга? По- точно попитано- ти кога каза истина за последен път?? А този когото имаш наглостта да питаш , защо задава въпроси издигна вековния клуб от В група до европейските тунири, където не загуби даже и от отбори от Бундеслигата, построи една от най- модерните футболни бази в България на гола поляна и започна грандиозно строителство на модерен стадион- ето този човек те пита какви са твоите намерения.4. Ангажираността към клуба е видна - собственика не желае да ходи на мачовете на собствения си отбор даже и като домакин- това до сега не го е правил нито един собственик! Може би базата не е удобна за един мастит мулташки бизнесмен?
+5
 
 
Кой плашиш ве селяк,събирай си такъмите и изчезвай,тъпак,щял да преосмисля цървула,т'ва да не ти е Сокол Марково ?
+4
 
 
Аз помислих, че някакво празнично приветствие ще изкаже, а той призовава за вашата мъдрост и разум.
+5
 
 
Много е нагъл бай Селският ! Именно той и началниците му доведоха БОТЕВ до колапс. Именно по негово време НЕ СЕ строи стадиона...
0
 
 
Самоилов толкова ли е трудно да кажеш че имате 52млн.задължения.Ако ги платиш ти няма кой да строи.Сега остава във В група и фалит.Опрощават ви дълга и връщате като Тракия
+5
 
 
Самуилов изчезвай със скороста на бит п******т от минерална баня.Спри да се подиграваш с хората ти си в основата на всичко негативно свързано с отбора.Пишеш само глупости за отбиване на номера,какво си изградил палячо,марш в Ракуски
на 29.11.2019 г.
+2
 
 
умри от сол гад лъжлива противна
+5
 
 
Какво ще преосмисляш Бе Самуилов.Ти не заслужаваш дори да говори човек така както го изисква елементарната етика, за което не се извинявам с обръщението си.По добре да беше казал, че няма да строиш...и нека не се забравя, че именно привържениците на клуба бяха в основата Ботев-Пд. да възкръсне, така, че няма какво да преосмисляш.Ако ще правиш нещо нека то да е положително за всички привърженици на клуба, футболисти и т.н., в противен случай си отивай.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: