ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сериозен проблем с довършването на "Колежа" според присъствали на срещата със Самуилов
Автор: Стойчо Генов 12:42 / 07.11.2019Коментари (41)23862
© Plovdiv24.bg
Приключи срещата между Георги Самуилов и част от феновете на Ботев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Тя продължи точно един час и пет минути. След нея стана ясно, че има сериозен проблем със строителството на стадион "Христо Ботев" - това поне съобщиха част от присъствалите на сбирката.

Според тях е твърде възможно концесията да бъде прекратена. Причината - по непотвърдена информация заради дълговете на клуба има проблем с финансирането на строежа. Феновете изтъкнаха, че е имало обвинения от собственика, че излишно внасят напрежение в клуба. 

Привържениците вече се разотидоха, а собственикът на жълто-черните остана в административната сграда на базата в "Коматево" за среща с Асен Караславов. Феновете подчертаха, че не отменят предвиденото събиране преди мача с Левски, което остава в 11,00 часа в неделя пред Колежа.

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 07.11.2019 г.
+3
 
 
Самуилов, ти вчера ли разбра, че заради дълговете на клуба не бива да се строи повече? Каква беше тая помпозност при стартиране на довършването, защо някой тогава не го каза, защо се започна и се спря? Ти бъзикаш ли се с нас? Тоя вариант дето предлагаш не е проработил никъде - проблема е с финансирането. Ако не ти се дават пари - просто кажи и се махни, не се евай с нас! Ние може пак да играем в В група, и още на базата и на други стадиони, но ако не са чисти намеренията ти - кажи и изчезни! Това е БОТЕВ, а не някаква вчерашна фирма ИНСА, която като ти я вземат и ще останеш на сухо! Защо всичко криеш, и ако не беше тая инициирана среща от феновете - сигурно и 1 година щеше да влачиш проблема. Абе, чудя ви се - бизнесмени, големи мъже - а се държите като женички. Казваш от раз - и това е, ние ще си берем дерта. Какво е това криене, потайности, мишкуване? Що за манталитет български? Вместо такива като теб да са локомотива на икономиката, на обществените отношения - вие показвате друго лице, никак не приятно.
-3
 
 
Като се замисли човек, Самуилов си спази всички срокове. Обяви дата за рестарта-вярно, обяви и дата за приключване на строежа и това спази и то предсрочно.
-4
 
 
Две истини лъснаха. За огромните задължения на клуба, и че купата не е "подарена"!
-4
 
 
Като ви казвах толкова време, че Самуилов е мошенник и лъжец, Вие ми слагахте минуси. Сега чакам извинения. За стадиона беше якно, че ви лъже още от онази преконференция с Чандъров, Ама защо изгони Белия и ви разтури отбора. Играете трагичен футбол, никаква организация в клуба и "готвачите" в отбора си правят каквото искат. Трябва ви собственик който милее за клуба.
-1
 
 
Няма кюфтета.Няма стадион но Самоила има пари .Лошото че с Боко си направиха цирк на Кънчева поляна.
0
 
 
Както и решаването на проблеми... с пари: "Как ще решиш проблема? Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти нямаш право да решаваш!... А ти ще отидеш да взимаш решение? Ти немаш пари, па ще се измъкнеш след това".
-3
 
 
Браво Бойко,браво Самуилов и компания Няма по големи крадци и лъжци от Герб.
-4
 
 
И сега леко с рамената, с ръцете, ханша … всички на дансинга!!!Пловдив празнува, масите са отрупани, хората усмихнати, пийват, танцуват… Това е планът на ЦЯЛ Пловдив за вечерта! Благодарим ви, бултраси, че сте НАЙ-ТЪПИТЕ СЪЩЕСТВА НА СВЕТА!!!Само вие не разбрахте, че ви лъжат и ГАВРАТА С индианската ви сган е невиждана, а това РАДВА, ще празнуваме поредната ПРЕКРАСНА НОВИНА ЗА ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ- КАК ботевЪ ще ГНИЕ В Коматево ЗАВИНАГИ…
-1
 
 
Ботев първо да си плати дълговете към КТБ, от къде на къде пловдивчани ще ги плащаме и после и стадион ще им платим. Твърдо против Община Пловдив да става собственик на стадиона и да го прави с наши пари.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: