ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
25 и 20 лева за мачовете на Ботев на "Колежа"?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:02 / 05.04.2023Коментари (53)8915
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Ботев Пловдив вече е готово с новите ценови категории на билетите за "Колежа“. Очаквано талоните ще са по-скъпи от досегашните за базата в "Коматево“. Според информация на "Тема Спорт“ масовите пропуски за стадион "Христо Ботев“ ще са по 25 и 20 лева. В момента входът за домакинските срещи на "жълто-черните" е 10 и 8 лева.

За срещите на "Колежа“ са планирани четири ценови категории – сектор Б и Г, които ще са еднакви, сектор В и сектор А, където ще има 2 вида пропуски.

Ботев Пловдив все по-усилено работи по организацията за първия мач, който ще е с Левски, в края на април. Канарчетата се надяват, че откриващият двубой със сините ще е на 29 април (събота) от 20:00 часа, а за неделя (30 април) се очаква да бъде насрочен ЦСКА – Лудогорец.

Всичко до голяма степен ще се обуславя и от евентуалните полуфинални двойки за Купата на България. Двубоите от тях са по предварителна програма на 26 април (сряда) първите мачове и реванши на 10 май (сряда).

Ръководството на Ботев Пловдив подготвя куп изненади за привържениците. Всички жълто-черни фенове очакват с огромен интерес предстоящия двубой със сините в края на април, като срещата ще ознаменува завръщането на "Колежа“ след близо 10-годишна пауза.
Още по темата: общо новини по темата: 799
16.04.2024
15.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
04.04.2024
01.04.2024
предишна страница [ 1/134 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Подкрепят ни, подкрепят ни братя канари. И властта ни подкрепя. Ама пак не става.. Нищо не става..
0
 
 
Мачът с Левски попада в по-високата ценова категория, а цената на билета за Трибуните Юг и Север са по 15 лева. Трибуна Изток е с цена 22 лева, а Централната трибуна ще се търгува между 25 и 40 лева.
+3
 
 
МАКАР И БУФЕР,АЗ ОТ НАЧАЛОТО СЪМ "ЗА"И ДВАТА СТАДИОНА ДА СТАНАТ. ВЕЧЕ ГЛЕДАХМЕ ОТ БЕСИКА И Е МНОГО ЯКО. НЕКА НЯКОЙ ОТ ВАС ДА ДОЙДЕ ДА ГЛЕДА МАЧ И ПОСЛЕ ДА МИ ГОВОРИ КОЛКО Е ТЯСНО И ГРОЗНО. А И ГЛЕДКАТА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНА. ОБАЧЕ 20 КИНТА ЗА БИЛЕТ ЗАД ВРАТАТА Е МНОГО. 10-15 Е ОК.ТАКА ЧЕ КЪСМЕТ...
-5
 
 
Толкова грозен и некачествен стадион едва ли има другаде в Европа. Само вижте в Румъния и Турция какви кукли се построиха, а Гомнежа мяса на от каменната ера. След една година ще видите бижуто на България в парк Лаута.
-3
 
 
Не знам какъв идиот трябва да си да се равдаш че стадионът бил твой?Все едно да ида в друг град на квартира и да си мисля че апартаментът бил мой,а не под наем.Това че са сложени жълти седалки не значи нищо.Утре идва друг отбор и се пребоядисват седалките и влиза друг наемател.Твое е само това което имаш в лични средства и активи-собственост.
на 05.04.2023 г.
+4
 
 
За всички ненормалници, които повече мразят нас, отколкото да им пука за себе си: Само изчакайте Откриването на Колежа - гледайте, завиждайте, записвайте си, плачете и помнете, че сте жалко малцинство, което си ремонтира кочината покрай нас, но ние не искаме благодарности. Живейте. ;)
-5
 
 
Бай Ганьо сега ще си търси оправдания че било скъпо.Нали искахте нов стадион,айде сега плащайте.Който иска за 5 лв в Лидъл и Кауфланд.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 05.04.2023 г.
+5
 
 
Стикс го няма. Сигурно е отишъл за въже.
+4
 
 
В статията си е написано МАСОВИТЕ ПРОПУСКИ за мачове. Естествено, че за ученици, пенсионери, хора с увреждания ще има друга ценова група. Учудва ме удивлението на хора уж с претенции за центъра, Стария град, култура и подобни от цена 20 лв за билет на събитие в адекватна обстановка. Не е лошо хора, имащи се за културна общественост да тръгнат по концерти, опера, кино и малко да си сверят часовника. Няма как две бири на центъра да са 15 лв, а билет за мач на удобно място 10 лв. Още повече, всички искаме клубовете да зависят повече от фенската си база, а не от венцистефановски тип собственици. Ами ето го начина - билети, услуги, стоки.
+6
 
 
Всяко удоволствие се заплаща.Честито и с говедата го напълнете .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: