ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кметът: Феновете на Ботев искат да стане нещо, но не знаят по кой начин
Автор: Стойчо Генов 11:11 / 21.11.2019Коментари (42)13974
© Plovdiv24.bg
Кметът на Пловдив Здравко Димитров се срещна днес с 10-ина привърженици на Ботев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Темата на разговора естествено бе недовършения стадион, чието строителство отново е спряно в момента.

"Срещнах се с феновете на Ботев. Интересното е, че те искат нещо да стане, но не знаят по кой начин. Обещах им, че в скоро време ще организирам среща с представителите на клуба. Задължително ще имам среща със собственика Георги Самуилов. Аз също имам желание стадионът да бъде завършен. Трябва само малко търпение, за да видим по кой начин това ще стане. Адвокатите ще кажат какви са вариантите“, заяви Здравко Димитров пред камерата на Plovdiv24.bg.

Гледайте цялото изказване на кмета по темата в прикаченото видео!

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
А ти, Зико, знаеш ли по кой начин трябва да стане това "нещо" ?
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-2
 
 
Тея зуладжии дължат 52 млн. , който се хване с тях да им реди далаверата става съучастник и подсъдим! Истината е само една-плащате си задълженията или отивате през девет села в десето !
-3
 
 
Реалното мнение на ботевист, с много истини: "Може ли някой да ми обясни , кокво точно да направи кмета на Пловдив , да даде 30 милиона - няма как да стане , какво изобщо очакваме и от кой ……Този стадион е частна инвестиция на общинска земя (концесия) …..Тези , които ходим по земята сме наясно , че стадион Ботев е минало-свършено време , защото милионите , които трябва да се дадат нямат никаква възвращаемост в България - 100% факт ….Единственото решение за нещо по-нормално е да се направят още трибуни в Коматево , за сметка на едно игрище ……да гадно е , да кофти е , да останахме без стадион - отвратително бреме е , но реалностите са такива и колкото по-бързо го проумеем ще е по-добре за нас …..По-добре на Коматево пред 7-8 хиляди души отколкото сега …..Сега буквално загиваме и никой не може да ни спаси …..Много от вас ще ме плюят , но за мен се видя , че няма друг шанс за нас ….На Коматево с мноооого по-малко пари може да се направят нещата ……Ако можеше да се направи Христо Ботев може би вече да е готов , дори само за А група …..явно няма как да се случат нещата , но и така вече , не може да се продължава с една трибунка вече толкова години …..бавна смърт е това….Само Ботев …"
+5
 
 
Пак смърди на цигани в поредната тема за Гранда. Идете да изпращате Езе бе, манговци, не ви е мястото в темите за Отбора на Пловдив.
-5
 
 
Стоян канара имал иновативно решение за говняжа.Щял да го свърже с обходния колектор и фекалийте директно на депо в Стряма.Вече е подал молба до Европейската комисия по кохезионните фондове.
-1
 
 
Хайде стига с това Г-н Самуилов, стига сте му чесали егото на тоя стиснат, противен католик. Половината град го знае, че е паразит и дава пари само за онова дето го мята в тоалетната. Тоя ако извади 50 милиона за стадион публично ще се извиня на всеки жълтур, който съм обидил през живота си. В случая не се заяждам но пред тоя, Селския е Майка Тереза.
-2
 
 
Само да питам фУргона за кафе, пепси и кифтета на БожУ работи ли вече на гомнежа?
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-3
 
 
Какво искат от кмета тези 15 човека които го чакаха днес? Кой е казал че копнежа е приоритет на града,има много по-важни неща от мнението на мухата и още няколко човека
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: