ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Победителят за довършването на "Колежа" става ясен чак след 2 месеца
Автор: Стойчо Генов 14:15 / 16.09.2020Коментари (28)8582
© Plovdiv24.bg
В сградата на Община Пловдив официално бяха отворени офертите на петте фирми, изявили желание да довършат стадион "Христо Ботев", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Както вече информирахме читателите си, кандидатите са ДЗЗД "Онфра Конструкт" с водещ партньор "Парсек груп", ДЗЗД "Колежа" с водещ партньор ПИМК, софийското дружество "ВХД" АД, "Щрабак" ЕАД и ГБС - Пловдив. 

Създадена е Оценителна комисия. Тя е в състав: Тодор Тодоров - председател, инж. Таня Петкова, инж. Илиана Събкова, Ангел Апостолов и Мая Бахчеванова.

"Сега предстои по-тежката работа. Цените се отварят последни. Тези фирми, които отговарят на техническите изисквания, на тях ще се отварят ценовите оферти. До месец-два ще бъде избран победителят. Няма определен законов срок за това. След това обаче има срок за обжалване, който е 10 дни след уведомяването на всички фирми", заяви пред камерата на Plovdiv24.bg председателят на оценителната комисия. Тодор Тодоров.

Той уточни, че до 1 месец, след като приключи срокът за обжалване, трябва да бъде подписан официално договорът. Максималният срок, който зам.-кметът Пламен Райчев е дал на въпросната комисия да приключи работата си, е 4 месеца.

Прогнозната стойност за изпълнението на обекта е 44 348 399,28 лв без ДДС, или  53 218 079,10 лева с ДДС. Правителството вече отпусна 25 милиона лева с ДДС, но към момента не е ясно откъде ще се намери останалата сума.

Гледайте в прикаченото видео отварянето на офертите!

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
В 21-ви век няма мултимедия, проектор, както искате го наречете, за да може всички членове и членки да гледата заедно джуркането, декриптирането, ...? Баси и умрялата администрация.
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
0
 
 
ДА ВИ е*а МАЙКАТА НА ВСИЧКИ ЛЪЖЦИ!!!ДОЙДЕ БОКО ДА СИ КУПИ ГЛАСОВЕ ОТ НАС И ОТ ЛОКОТО, ДАДЕНИТЕ ПАРИ СА НА ПРИКАЗКИ, КАКТО ВСИЧКО ОСТАНАЛО!!!ПЪЛНИ БОКЛУЦИ!!!АЗ ДАВАМ 100 000 000...АРЕ СЯ ОПРАВЯЙТЕ СЕ!ЗА ТОВА ИГРАЧИТЕ НЕ ИГРАЯТ, ЩОТО ЗНАЯТ...
0
 
 
Гледах отварянето на офертите. Няма такъв смях и аматьорщина. Председателя на комисията казва 52-53 милиона бил проекта, ама не знаел точно не бил сигурен….А кой да знае аз ли?? . А тези инжинерките за какво бяха там да си разглеждат телефоните???Иначе спор няма,че са супер пичета и младички явно добре се спрявят с професията..:))) Върха беше, като председателя излезе в присъствието на медиите уж за малко(сигурно да пуши) докато се разкриптирали офертите. Кой въобще ги назначава тези служители??? Тотал щета е тази комисия. С този капацитет нищо чудно и на 180 дни да го докарат.
-2
 
 
ТРАЙ БАБО ЗА ХУБОСТ.ТОЗИ СТАДИОН ЩЕ СТАНЕ,КОГАТО РАК ПРЪДНЕ.....ПРОСТОТИИ,КОЛКОТО ЩЕШ.ЩЕ ИМА И ОБЖАЛВАНЕ НА ОБЖАЛВАНЕТО И Т.Н.
-1
 
 
Очаква се някъде преди изборите да се направи 16та по редна първа копка.
-2
 
 
Гледам голяма полемика се е заформила тук и както винаги чопърчо на амбразурата да лиже маже своите,пак червени маймуни и т.н.....не се умори тоя човек ,сложи си ръка на сърцето -ако имаш такова и се замисли дали наистина е реален този срок от 4-5 месеца те все едно ще прокопават ламанша.....отново баси и офертите голямо чудене ще падне да спечели който трябва.
0
 
 
Ако не беше толкова жалко щеше вече да е смешно. Живота ми мина бе!
-3
 
 
наистина ли ще дадат толкова пари за простотии в най-голямата криза от 100 години насам ?
+2
 
 
Унуфри конструкт и Прасек Груп са от водещите :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: