ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Тотев за Колежа: Зимата не може да се строи! Ако не се почне до април, ще е проблем (ВИДЕО)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:46 / 13.01.2019Коментари (9)15395
© Plovdiv24.bg
Кметът на Пловдив Иван Тотев ще се срещне със собственика на Ботев (Пд) Георги Самуилов по повод казуса с подновяването на строежа на стадион "Христо Ботев". Градоначалникът изрази оптимизъм, че март или април строителните работи по стадиона ще бъдат започнати отново. 

"Усетихме, че има някакво напрежение сред феновете на Ботев и затова направих тази среща с тях. Въпреки че Община Пловдив не управлява и не дава акъл в който и да е от 4-те футболни клуба в града. Но ние все пак сме собственици на земята, върху която е стадион "Христо Ботев", заяви Иван Тотев пред Канал 3.

"В момента строителството е спряно до Акт 10. Естествено, през зимния период не може да се строи. Обещах, че ще проведа разговор със собствениците на клуба, за да определим срок на започване на строителните дейности. Ако стадионът не бъде завършен до март 2020 година, ние трябва да прекратим концесията. И проблемът е, че трябва да заведем обратен иск към ПФК Ботев, което вече е неприятна ситуация. Ние сме едната страна на един договор", допълни още кметът.

"Ако през март или април 2019 година не се започне да се строи, тогава вече ще е ясно, че няма да може да бъде завършен строежът навреме. Месец март 2020 година идва за нула време, докато се обърнем и ще дойде", завърши Тотев.

Гледайте в прикачения файл цялото изказване на кмета по темата! 

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
В друга една статия Кмета казва че почват Градския стадион за мачове от Първа лига!А сега познайте дали въобще ще се строи Колежа!!!
+2
 
 
През зимния период не може да се строи - отсече Кметят. А аз видях, че дори и на 2 януари се наливаше бетон по множество строителни обекти в града.
-1
 
 
Търговията на чаршафи ще просперира! Спрете да цапате Пловдив! Той е ЕСК, а не простор за чаршафи. Срамите града ни! Ако всеки започне нацкичи чаршафи и с това да решава проблемите си?
на 14.01.2019 г.
0
 
 
Понеже "не може да се строи през зимата"... "след два месеца площада ще бъде готов". На кой кметски цитат да повярваме сега?!!
на 14.01.2019 г.
+4
 
 
Искрено съчувствам на кмета отностно този казус! Ботевист съм,но кмета е насаден на пачи яйца и трябва да отговаря за извършени дейности от група измамници които не желаят и не са извършили никакви дейности. Клетият човек се чуди какво да изсмуче от пръстите си и понеже наистина няма какво заговори за обследването което завърши октомври! След това волю неволю каза че зимата неможе да се строи съзнавайки,че същата тази зима неговият брат строи цял квартал на хвърлей разстояние от стадиона! Поздравявам го и за това че има готовност още да помага,но хората от отстрещната страна изглежда не желаят просто помощ а някой да им построи съоръжението и те просто да се нанесат!
-3
 
 
Продавачите на чаршафи ще направят оборот! А жълтата селяния и просия ще изложи европейската столица на културата! Жълтури, спрете да цапате Пловдив! Пловдив има нужда от един реновиран стадион и той е градския.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: