ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сдружение "Ботев": Положението е тежко, трудно някой ще построи стадиона през тази структура на клуба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:02 / 03.12.2016Коментари (32)15751
© Plovdiv24.bg
В Ботев (Пд) не всичко върви по мед и масло. В четвъртък късно вечерта се проведе неформална среща на миноритарните акционери от Сдружението на клуба, след което стана ясно, че има огромна дупка в бюджета на "жълто-черните".

На разговора в хотел "Империал" стана ясно също, че при тази структура на капитала трудно някой чрез Ботев би построил стадиона край Бирената фабрика.

"Положението в Ботев тежко. След напускането на г-н Румен Чандъров се отвори дупка в бюджета, която не е запълнена. Отделно след развалянето на концесията на плажа в Слънчев бряг доста спонсори спряха да помагат на клуба. Засега само г-н Георги Самуилов изпълнява ангажиментите си, като дори и ги надвишава. Нашият шанс е стадионът, като обсъждаме развалянето на концесията. Всичко е в ръцете на общината и се надяваме чрез законови механизми концесията да бъде прекратена", заяви председателят на Сдружение "Ботев Пловдив" Борис Гиздаков, цитиран от "Меридиан мач".

"В момента Ботев постоянно трупа задължения. За нас надеждата умира последна. Ние доста пъти сме изпадали в такава ситуация, но сега пак е трудно. Разбира се, г-н Самуилов притежава 60% от акциите. Надяваме се да има нов партньор на г-н Самуилов, за да може ситуацията да бъде по-различна, но за момента при тази структура на капитала трудно някой през Ботев би построил стадиона", допълни Гиздаков.

Интересно е, че от Сдружението не коментираха по никакъв начин какво става с другите 39 процента от акциите на клуба.
Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Защо никъде не прочитам, че някой смята да се бори срещу лумпените, които ни изгониха от стадиона и, които докарват редовно солени глоби и загуби за клуба?
0
 
 
...... след което стана ясно, че има огромна дупка в бюджета на "жълто-черните"..... Огромна,огромна...колко да е "огромна"???Има-няма 50 "милки"!!!
+1
 
 
Вижда се,че проблема не е бил в Димитър Христолов !!!
на 03.12.2016 г.
-1
 
 
Много сте се паникьосали. Най-накрая някой да излезе и да каже нещо вярно! Христолов го няма от 7 години но христоловщината не е напускала Ботев от тогава! Постоянно тайни нови спонсори,постоянно нови собственици на опашка,които са готови да дават и дават,но не искат да се афишират,предстоящо започване на строителни дейности след 4 месеца и прочие. Стига вече прах в очите и стига вече приказки от информационна агенция ИЖК (една жена каза). Цар Симеончо №2 с неговите 800 дни е един юноша бледен пред нашите ръководни кадри! Дано от тук насетне картите се сложат на масата и лъжите престанат. Когато няма пари и няма изгледи откъде да се намерят искам това да се съобщава,като сега а не да ми се казва,че дядото на Принц Хари е бил приятел на Николай Щерев-старика и сега от сантименти е решил да даде 20 милиона на отбора,но това ще стане след половин година за да се избегне таксата по трансфера на сумата.
+1
 
 
ЖЕНИ МРЪСНИ ВИЕ ОСВЕН ДА СЕ ОПЛАКВАТЕ ДРУГО МОЖЕТЕ ЛИ БЕ ЖЪЛТИ МИШКИ ?? ТАКА С КРАДЕНИТЕ ПАРИ НА ОНЗИ ТАРИКАТ КАРАИБРАХИМА ЛЕСНО БЕШЕ !!!
Свобода и свободия са две различни неща!
на 03.12.2016 г.
+1
 
 
Откакто съм фен на Ботев (от малко дете), все по мъките ходим, е*ати и времето, в което сме се родили, тоя велик отбор, от който всички са треперели, сега да пада от безименни отбори и да няма стадион, на който стадион съм виждал по 18-19 хиляди души...
-3
 
 
На всички под мен да мрете в лайна.зДРУЖЕНЦИТЕ, начело с Ачо Сълзата и те да мрат в мъки.
+4
 
 
Разорихте ни отбора лумпени друсани. Бултраси, сдружения, акционери. Алкохолици и безсрамни безработници сте вие. Без срам и чест. Който дойде го гоните и събличате, после ревете из форумите. Кой го докара тоя мафиот Всилев? Вие. Какво направи той? Изпра си парите. Какво остави той? Една картофена нива. Манията ви за величие и безхаберието докара Ботев до това положение. Ботев беше сериозен отбор до 89 год, сега е един смях и вие сте начело.
0
 
 
Закривай сдружението от 2010 моментално! И да бъдат върнати парите на хората при управлението на престъпника Цв.Василев(Караибрахим-Ага) !!!
-1
 
 
Злобната сган е налазила! Хранете се със злоба, малки човечета! Ще ви застигне, няма страшно...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: