ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенове на Ботев: Развалянето на концесията затваря вратите за оздравяване на клуба
Автор: Стойчо Генов 17:29 / 09.11.2019Коментари (14)14957
© Plovdiv24.bg
Управителният съвет на Сдружение ПФК Ботев излезе с важна декларация след проведената в четвъртък среща в Коматево със собственика на клуба Георги Самуилов. Сдружението, което притежава 1 процент от акциите, за пореден път споменава за "поети ангажименти от хора на високи позиции в държавата", които не са изпълнени.

За първи път обаче в прав текст се казва, че евентуалното разваляне на концесията за стадион "Христо Ботев" ще сложи край на шансовете за оздравяване на клуба.

Plovdiv24.bg публикува официалното обръщение без редакторска намеса:

Скъпи ботевисти,

Лансираната преди няколко дни идея за развалянето на концесията на Стадион Христо Ботев, хвърли в смут привържениците на отбора.

Тази идея не е нова и тя се споменава периодично през последните няколко години.

След обявеното възобновяване на строежа, във всички нас цареше увереност, че поетите ангажименти от хора на високи позиции в държавата ни ще бъдат изпълнени.

Не е ясно какво днес променя ситуацията на 180°!

Развалянето на концесионния договор за строителството на стадиона затваря вратите пред възможността дружеството ПФК Ботев АД да бъде оздравено и оставя много неясноти и несигурност около бъдещето на стадиона, като "Дом на Ботев Пловдив“.

Сдружение ПФК Ботев, призовава своите членове да се включат в предстоящото събиране на 10.11.2019 пред Стадион Христо Ботев от 11.00 часа, организирано от Обединени фракции "Bultras" и "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив".

Провеждането на това мероприятие и неговата масовост са ясно доказателство към обществеността и хората облечени във власт, че жълто-черната общност не е безразлична пред съдбините си.

Сега имаме нужда да сме по-обединени от всякога!

Управителен съвет на Сдружение ПФК Ботев
Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Поредната, жълта излагация с привкус на безпомощност! Кога ще бъдат платени неплатените концесионни такси? Кой ще плаща неустойките по двете неспазени концесии, които по ЗАКОН трябва да бъдат платени при неспазване? Да не говорим, за онези няколко десетки милиони "вътрешен дълг", които останаха наследство от КТБ ...Държавата няма никаква вина за тези неплатени пари. "Каквото си надробиш, това ще сърбаш"! Сега ще се види, има ли държава или пак управниците ще се огънат пред шепа екзалтирани просяци?
0
 
 
А поетите ангажименти от другаря цветан василев??Никъде нищо не казвате кой в виновен за сегашното положение,никой нищо не казва за 50мил. дълг на Ботев източен от въпросния другар.... държавата ви виновна,а когато му честитяхте рождения ден и пукахте на негов гръб беше ок.....сега държавата виновна!ВИНОВЕН Е МУСТАКАТИЯ КРАДЕЦ !
+1
 
 
Чудя се, как някой може да напише такъв текст , БЕЗ НИКАКВА КОНКРЕТИКА, че и някой да го публикува??? Соред мене, този текст гласи това: " На 10.11.2019г. скачайте маймуни пред стадиона, защото така ми е кеф". Каквито феновете, такъв и отбора.
0
 
 
Няма страшно бе, закривайте, после ново сдружение и готово. Селски отбори като Металик бол, все ще се намери лицензче. А като много искате настоящето сдружение извадете 50 милиона и готово. Чак така говорят все едно цялата държава им е длъжна на тях, да дойдел Бойко да каже защо не им се строял стадиона. Идете в Раковски на язовира да питате що не се строи, ама ако идете ни стадион ни кебапчета ще има вече.
0
 
 
Гербавите мошеници рано или късно ще се блъснат в лъжите си както всеки друг в историята...
+1
 
 
Всицхко, което се изписа до сега за концесиыата на Колейа е цхиста лайа и измама. Докато не се изплатыт тези 50 милиона далгове кам НАП, никоы инвеститор ныама да полуцхи право да строи. А дарйавата схте налойи на Обсхтина Пловдив вето за отдаване на концесиыа за Колейа, докато не си полуцхи далговете. Затова и такова друйество мейду Самуилов и Обсхтината не мойе да се саздаде.
+3
 
 
С две думи надявай се Пено на пияния ми .....й
+7
 
 
Откри се рестарт, но строителството не рестартира! Беше открита само една имитация на стротелство!
0
 
 
Боко каза или се въртят крановете или пари няма.Той горкия не разбра колко милиона са дълговете.Самоила ще обяви фалит и във В група.Опрощават ви дълговете и се завръщате като Афд Тракия.
на 09.11.2019 г.
+3
 
 
Цитат от обръщението - "..че поетите ангажименти от хора на високи позиции в държавата ни ще бъдат изпълнени." Някой може ли да припомни какво обещаха тези хора на високи позиции? Например, какво каза премиера по време на рестарта?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: