ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кметът: Седалките за "Колежа" са налични и в добро състояние, няма да ги дам ей така
Автор: Стойчо Генов 11:44 / 03.02.2021Коментари (9)9791
Кметът на Пловдив Здравко Димитров коментира днес актуалната тема за седалките на стадион "Христо Ботев", които бяха купени от общината за 1 млн. лева преди години, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Преди дни шефът на компанията, която в момента строи съоръжението, обяви, че въпросните седалки са остарели, не стават и се налага купуването на нови.

Припомнете си тук как би трябвало да изглежда изцяло завършеният стадион!

Ето какво каза днес кметът пред камерата на Plovdiv24.bg:

"Имаше комисия, която бе събрана, за да се види къде се намират седалките и колко бройки са. Говоря бавно и точно, защото чух много интерпретации за тези седалки. Количеството е налице, налично е. Тези седалки не са мои, за да решавам аз къде да се дават. Това е общинска собственост, има си общински съвет, тепърва ще се решава".

"А дали стават или не - има си изисквания на ФИФА, с които ще се съобразим. Никъде не съм казал, че ей така аз ще дам тези седалки – аз съм кмет, но те не са мои, а на всички нас. Стоят си, в добро състояние са, няма проблеми. А дали стават за стадиона - това ще го кажат други органи. Ако стават, ще бъдат сложени. Ако не – ще се съберем всички ние, общински съвет, спортни клубове и т.н".

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Здравко Димитров по различни актуални теми!

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Да поясним, че тези седалки ще се раздадат на пловдивските отбори без Ботев. Да ви е ясно. Новите седалки на Колежа ще са друг модел. Интересно на Лаута като им пратят жълтите седалки, дали ще им пратят и боя за пребоядисване
+2
 
 
На маскираните фенове на Ботев по долу ще кажа. През 2013г. Пловдив получи сумата за складирането на софииския буклук в Пловдивското сметище. Тогава нашите общинари решиха и дариха по 1 милион лв. на Ботев и Локомотив. Локомотив тогава си направиха осветлението на стадиона, а Ботев си закупиха тези седалки,които са на склад и информационно табло. Седалките практически са собственост на ФК Ботев, защото са дарени и е учудващо защо кмета ги брои като общинска собственост.
-4
 
 
Отличниците са известни с измамите и мошенгиите. Целият им измислен клуб е изплетен от лъжи и измами. За тях това е начин на живот. Флашив клуб, фалшив отбор, фалшив стадион, фалшиви седалки, фалшиви фенове.
+2
 
 
Мангасаряните пак не са разбрали написаното, въпреки, че Зико им казва в началото, че говори бавно ;) "Количеството седалки е налице, налично е. Тези седалки не са мои, за да решавам аз къде да се дават. Това е общинска собственост, има си общински съвет, тепърва ще се решава. Стоят си, в добро състояние са, няма проблеми. А дали стават за стадиона - това ще го кажат други органи. Ако стават, ще бъдат сложени. Ако не – ще се съберем всички ние, общински съвет, спортни клубове и т.н"
-2
 
 
Дайте и на Прокуратурата адреса и те да видят къде се въргаля един милион Държавна пара!!!
-3
 
 
А защо не каза нищо за онзи 1 млн, който пак общината даде и на Локото и на БотевЪ? За Локото знаем, как го изхарчиха. За какво беше изхарчен милиона на жълтия клуб? Там е големият въпрос?
-3
 
 
Кмете много лесно ги раздаваш тея кинти, има седалки,няма седалки, кой купува кой плаща.Ако си пич вадиш от джоба, нали е за любимия селски отбор.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: