ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
КПБП: Чиновническо безхаберие води до нов удар по нашите надежди за рестарт на "Колежа"
Автор: Стойчо Генов 10:39 / 30.11.2020Коментари (3)5664
© Plovdiv24.bg
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив излезе с гневна позиция относно забавянето на подписването на договора за подновяване на строителството на стадион "Христо Ботев". Повод за реакцията на "жълто-черните" е чиновническото размотаване от КЗК, за което Plovdiv24.bg вече подробно информира своите читатели.

Сега нашата медия публикува без редакторска намеса официалната позиция на КПБП:

Уважаеми ботевисти,

Информация за основната тема, която ни касае в момента:

13-ти ноември, петък, 2020 г., можеше наистина да стане фатален за сбъдване на мечтата ни за възстановяване на строителството на стадион "Христо Ботев“. На тази дата се разбра, че срещу проведената обществена поръчка има подадена жалба в КЗК от фирма, участник в поръчката.

Незабавната ни реакция и осъзнаването на важността и значението на Колежа за цял един град и за огромната фенска маса на Ботев Пловдив, спомогнаха въпросната фирма бързо да остави на заден план своя икономически интерес и в името на обществения такъв, достойно да оттегли жалбата си – още на същия ден.

Явно става обаче, че вече две седмици след оттеглянето на жалбата, на някои чиновници в КЗК не им стига времето да прекратят образуваното производство, за да може Община Пловдив да сключи договор с избрания изпълнител на Колежа и строителните дейности да бъдат подновени.

Две работни седмици не са достатъчни за една високоплатена държавна структура просто да констатира, че жалбата е оттеглена и да прекрати "производството“, което се изразява в папка, съдържаща подадената жалба и оттеглянето на тази жалба. Това е чиновническо безхаберие, което обаче резултира в нов удар по нашите надежди за рестарт на Колежа, което обърква плановете и на Община Пловдив, и на избраната фирма – изпълнител.

Оправдания с липса на срок за прекратяване или с КОВИД – 19 и " Хоум Офис“ - организация на работа и така нататък са просто замазване на факта, че на няколко държавни служителя не им се изпълняват елементарните им служебни задължения, въпреки че същата държава, от която те получават заплати, отпусна средствата за строителството на стадион "Христо Ботев“.

Две седмици са много време, господа чиновници! За две седмици строежът можеше да е стартирал реално. За две седмици обаче, Вие не успявате да напишете два абзаца и да ги подпишете, въпреки че имате всички законови основания за това. Всъщност, законът е категоричен – трябва да прекратите образуваното производство, а и имате, напълно сме сигурни, кадровата и техническа и всяка друга материална обезпеченост за извършване на това просто действие!

Ние, организираните фенове на Ботев Пловдив призоваваме за незабавно прекратяване на производството от КЗК и даване на възможност на Община Пловдив да подпише договор за строителство!
Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Вашите надежди за съжаление умряха вчера.С такива бездушници и на терена "Ботев" трудно ще върви напред.Тези мишоци не заслужават вашата подкрепа.Такъв срам отбора не е брал никога.
-1
 
 
Хората болници построиха за такъв срок,а тук безхаберието и престоя на топло местенце с държавна заплатка е издигнато в култ и г-н Борисов ще им вдига заплатите с 30 % ,браво мърди ,браво безхаберници,сигурно пак всичко ще се замете и няма да има никой виновен по казуса.....то бива ,бива мърди но такова чудо не е нормално.....2 седмици тишина.
-1
 
 
Ей такава институция заслужава протест с хвърляне на яйца!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: