ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботевистите: Борим се за цялостна завършена козирка, а не метална конструкция
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:06 / 08.11.2022Коментари (48)7091
© Plovdiv24.bg
Обединени фракции Бултрас, Сдружение Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Сдружение ПФК Ботев излезе с обща позиция към ботевистите. В нея "жълто-черните" фенове разказват за срещата си с бившия премиер Бойко Борисов и за пореден път заявяват позицията си, че ще се борят за това стадион "Христо Ботев" да има цялостна завършена козирка, а не само метална конструкция.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на бултрасите:

Уважаеми Ботевисти,

На 05.11.2022г. в качеството си на председател на политическа партия, която е издигнала управлението на град Пловдив, Бойко Борисов се срещна с представители на жълто-черната общественост на северната трибуна на стадион Христо Ботев. В кратък разговор се опитахме за пореден път да търсим помощ в тежката битка за строежа на нашия дом. Опитахме се да разкажем за безпомощността ни да се борим с бюрократичните прийоми, с които възложител, архитект и изпълнител задушават опитите ни да се преборим за изпълнението на стадион "Христо Ботев“ по проект и най-вече за покритието на всички трибуни с цялостна завършена козирка, А НЕ МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЯ!

В резултат от тази среща, считано от днес в 14:30 ч., когато е следващата седмична оперативка за строителството на Колежа, а и на всяка следваща, ще присъства строителен инженер, изпратен лично от г-н Борисов.

Пред нас стои целта този човек да бъде запознат с проблемите, които срещаме ежеседмично при комуникацията си с възложител, архитект и строител, отговорни за завършването на стадиона по така мечтания от всички нас проект!

С надежда сме, че подкрепата, която е получило управлението на града ни, ще заслужи своето доверие, защото до момента в качеството им на възложител и контрольор на един от най-важните проекти в града са под всякаква критика и все повече ни карат да пристъпваме към крайни мерки! Доверието е изчерпано отдавна, а то може да бъде върнато само с реални действия преди местните избори следващата есен!

Господа заинтересовани лица, в срещата ни г-н Борисов ясно припомни, че гласуваните 12 милиона на общински съвет Пловдив са за покриването на стадион "Христо Ботев“ с ЦЯЛОСТНА ЗАВЪРШЕНА КОЗИРКА, без това да е свързано, с каквато и да е етапност и без значение от желанията ви да отклоните средства за видео наблюдение, осветление, пожароизвестяване, озвучаване и оповестяване към "правилните“ фирми на завишени цени!

Обединени фракции Бултрас

Сдружение Клуб на привържениците на Ботев Пловдив

Сдружение ПФК Ботев
Още по темата: общо новини по темата: 799
16.04.2024
15.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
04.04.2024
01.04.2024
предишна страница [ 1/134 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Айнщайн греши. Не две, а три неща нямат край - вселената, човешката глупост и лицемерието в жълто. В част от излиянията си тук, този мегалицемер "Майната" се плюнчи, че стадионът щял да е на цял Пловдив и на всички пловдивчани, а когато черно-белите фенове в качеството си на пловдивчани, коментират безкрайните безумия и бездънната яма в която се е превърнал стадиона, тогава темата за стадиона на Ботевъ е пълна с циганска сган. Но в това няма нищо чудно. Лицемерието е така характерно за провинциалният манталитет на жълтите.
0
 
 
Борили се??? Това става с пари и то много, както и с качествен изпълнител и проектант, а не с "борба". Този стадион е тотално объркан, опасен и е за събаряне!
0
 
 
като неутрален футболен фен бих казал че е малко нагло да ревеш за козирка, при положение,че нямаш стадион от 8 години и накрая държавата трябва да го построи, че и претенции да се предявяват за това и онова... несериозно и нагло. От друга страна при съседите им на Лаута нещата се случват доста по-бързо, организирано и без примадона изпълнения от феновете, за което евала.
0
 
 
Събирайте пари, скаперници. БКП вече не управлява, ще се дават пари за всички отбори, не само за вас
+1
 
 
Две новини (по една за Ботев и за другия отбор), публикувани горе-долу по едно и също време. Под едната (малко по-късна) има два пъти повече коментари. Под другата, съответно, са два пъти по-малко, а това е статия за уж "пловдивския любимец"...
+1
 
 
Тема за Ботев Пловдив и Колежа и пак пълно с циганска сган! Вместо да ни благодарите, че ако не бяхме ние и вие нямаше да видите ремонт на вашата съборетина, вие само злословите и хейтите всичко, свързано с нас, глупаци. Нещастни кучета, а после ревете що ви даваме само 300 билета и трябва да идвате в гнусното Коматево за дерби, все едно има ботевист на тоя свят, който иска да домакинстваме там. Защо пропускате, че веднага след като Мутрата беше на Колежа, дойде и на вашия стадион и го посрещнаха Зума и Пластмасовия с фанфари и заря, там що не коментирате кво каза, а??? Нещастни комплексирани джуджета-мегаломани в черно и бяло!
-5
 
 
Според няколко архитекта, при това ботевисти този стадион няма да вземе лиценз и разрешително заради компрометираните опорни греди и качество на строеж. В това състояние този стадион представлява обществен риск и трябва да бъде съборен и започнат отначало. За каква козирка става дума
-1
 
 
Няма по-нахална и изфантазирана пасмина от селяците. Предпоследни в класирането, средно 250 души на мачове ама претенциите - до небесата, типично по помашки. Както вика Стикса - левскарите се молят за една козирка, пък господата помаци и цигани искали четири… чак е смешно! Пролетно време кат’ застине Строежа пак ще гледаме декларации и 25-те човека пред общината. Голям смях ще има общо взето! Най-куриозно е, че Копнежа(ако въобще някога бъде завършен) ще се играе пред празни трибуни. Само помаците могат да направят едно платено гостуване в София, като отборът им бе абсолютен фаворит за спечелване, вследствие на което да си повярват че имат фенската маса за запълване на подобен стадион. Живи и здрави! Нека приказката продължи още време, че на мен и доста хора още ни е безкрайно забавно. ПП. Според мен тия козирки ги искате, за да има повече ехо, че да не е срамно, когато 50-те ви фенчета се опитват да пеят
-3
 
 
Левски е отборът с най- много фенове в България и се моли на колене за една козирка на един сектор, а жълтата паплач реве за четири козирки? Реве за терен, осветление, четири трибуни, видеонаблюдение... Наглите! Това е ботевизмът- просия и бездомие! Единствения отбор, който няма свой дом- ботевЪ от Коматево...
-3
 
 
До кога ще се чака, по-добре да се пусне така стадиона без козирка, пък все някога като има пари ще се направи. Стига вече протакане. Нека се пусне стадиона без козирка. След известно време ще се направи
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с уточнение за безплатните билети: Всяко дете трябва да е с възрастен придружител
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Ботев раздава безплатни билети за Славия, но с две условия
Бивши "канарчета" с неясно бъдеще в Славия
Истерия! Феновете на Ботев изкупиха Трибуна Изток за мача с ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: