ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Какво се случва на "Колежа" 40 дни след рестарта на строителството?
Автор: Стойчо Генов 12:29 / 07.10.2019Коментари (32)31201
В бавни темпове вървят строителните дейности на стадион "Христо Ботев“, точно 40 дни след официалния рестарт на строежа, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Само четирима работника имаше днес предиобед на обекта, които "плетяха“ арматура.

Двата крана зад северната трибуна стоят неподвижни и по всичко личи, че предстои още много работа до очакваното от всички привърженици на Ботев наливане на бетон.

По централната трибуна, която е на кота 0, засега не се работи, като там усилията са насочени най-вече към отводняване и хидроизолация.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че при официалния рестарт на строежа бе обявено, че първата голяма цел ще е затваряне на чашата на стадиона, като това трябваше да стане до 5-6 месеца.

Разгледайте в прикачените видео и галерия от снимки как изглежда стадионът 40 дни след официалния рестарт на строежа!

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Изобщо не е вярно. Работят по час и нещо, вероятно за пред хората, после се подпират и по някое време изчезват. Цялата парлама е заради избори, пак ще го зарежат след тях...
на 08.10.2019 г.
0
 
 
PS:Те тогава щом тоя Акрапович прави чудеса и може тотално да преобразява отборите в "топ" само за няколко месеца то Барселона, Байерн, Ливърпул и Ювентус трябва да се избият за него, ама доколкото знам засега още не са дали заявка за това.
на 08.10.2019 г.
0
 
 
Абе не че нещо ама само да попитам: Как така стана та преди прословутия финал от 15.05.2019 за който буферляците най-много вдигат врява, не можеха да мечтаят дори и за 7-мо място даващо право на баражи за ЛЕ и за 5 мача имаха вкарани по 2-3 гола, сега изведнъж станаха "топ" отбор и бележат по 4-5 гола на мач, и това тотално "преобразяване" представете си само за няколко месеца и то със същата сбирщина дето едва ли не щеше да изпадне. А Ботев който беше на ниво в този същия период и елиминира 3 класни отбора от елитната футболна лига по пътя за купата изведнъж странно загуби финала и сега е на предпоследно място в окаяно положение. Нещо не ви ли намирисва дами и господа? Кой крив и кой прав а?
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
0
 
 
Циганите под мен да не се врат в новините на Гранда, ами да идат да питат дон Крушаре какво стана с концесията на терените в "Тракия" и кога ще строи база за юношите? Колежа рано или късно ще бъде построен, подгответе си много жлъчка за тогава, комплексирани джуджета.
+1
 
 
Локомотивци, които до ония ден плюха Крушаря и Акрапович днес им се кланят.. Нали искахте да ги гоните, какво стана? За един преАтел питам. После за Ботев говорите,хаха.
+5
 
 
Стига сте се плюли! Как пък един не се нае да пише истината!? Има две строителни фирми, които искат този стадион. Запрянови и Главболгарстрой. Втората дава значително по висока цена и е свързана с правителството. Запрянов е местен играч. На Самуилов му предстои изключително сложна сделка през сумати държавни комисии. Сега се сетете сами за кокво иде реч. Той си гледа сметката, те тяхната. За съжаление, това е положението в Бантустана. Успех на всички пловдивски отбори!
-4
 
 
Четири работника за 20 000 стадион??? Ч е то за един блок от 100 човека с 40 работника, отива 1 година, какво остава за 4 работника с 20 000 места??? Красота, вяра,вечен строеж...
-1
 
 
Ами на сур-билюк фйенуви най-големите им блянове бяха да видят мечтаните кранове! Е ви ги крановете: Смуилов не е лъжец, обеща и ги докара!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: