ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенове на Ботев към зам.-кмет: Силно сме обезпокоени! Докъде ще стигнат 25-те милиона за стадиона?
Автор: Стойчо Генов 22:27 / 25.04.2021Коментари (22)13452
©
Гражданският съвет за обществена подкрепа за дострояването на стадион "Христо Ботев“ изпрати доста притеснително писмо до заместник-кмета на Пловдив Пламен Райчев, видя Plovdiv24.bg. В кореспонденцията се задават 4 изключително важни въпроса относно довършването на съоръжението. Писмото до Пламен Райчев бе публикувано от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив.

Ето какво пишат феновете на Ботев до зам.-кмета на Пловдив:

УВАЖАЕМИ Г-Н РАЙЧЕВ,

След проведената с вас среща на 08.04.2021 г., ние от Граждански съвет, както и жълто-черната общественост, останахме силно обезпокоени от получените отговори, на някои от поставените Ви въпроси относно дострояването на стадион "Христо Ботев“.

Предвид големия обществен интерес и необходимостта от прозрачност на обществената поръчка: "Изпълнение на строеж, част от Общинската спортна инфраструктура - Стадион "Христо Ботев“ – град Пловдив", ние от Граждански съвет като представител на целокупната жълто-черната общност, настояваме в най-кратък срок дa получим вашите писмени отговори на следните въпроси:

Съгласно представения Ви финансово - строителен план, кои части от обекта, в какъв обем и в каква степен на завършеност ще бъдат изпълнени с наличните 25 млн. лв.?

С това гарантира ли се ползването на стадиона за мачове от българското първенство и за купата на България?

Кога ще са готови становищата, относно съответствието на наличните седалки, към действащите норми - противопожарни, санитарно-хигиенни, строително-технически и международни (изискванията на UEFA за 4-та категория)?

Кога ще бъде извършен ремонт на терена на стадион "Христо Ботев", какви СМР ще включва ремонта, по какъв способ ще бъде възстановено тревното покритие с цел нормалното ползване на терена и стадиона?

Очакваме Вашите писмени отговори, в 7 дневен срок на адрес:гр. Пловдив, ул. "Ильо Войвода" № 4 или на имейл - us@botevplovdiv.org

С уважение: Граждански съвет за обществена подкрепа за дострояването на стадион "Христо Ботев“

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Какво още искат тези лапундери? Щом Локомотив може да си направи с 12 млн 3 (ТРИ!) трибуни, заедно с бутането и разчистването, какво им пречи те да си направят четири с 25 млн? Е, ясно е, че този грандомански проект ще трябва да се преработи, но ще имат стадион, ще се използват купените вече седалки, дори ще им останат пари за терена и за инфраструктура.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 26.04.2021 г.
0
 
 
Разбира се, че е много важна темата! ... В събота, минах покрай бившия стадион Юрий Гагарин във Варна. Грандиозен проект, но замразен отдавна на половина. Феновете обаче бяха написали с черна боя и големи букви на самия бетон "Факторът ТИМ" ! Дано, дано и на нас не се наложи да пишем.
-1
 
 
Като се разберат отговорните ви фактори в клуба и общинката, кой колко ще открадне от тея 25 милиона, ще ви отговорят. Опашката за лапачка при вас е била винаги голяма.
-4
 
 
Хахахах !Питайте собственика милиардер,защо пак общината.Само цуцате народа,я някоя банка ,я някое предприятие,я общината за да давате по 15000Евро заплати на баберици от скандинавието.Смачкахте си юношите и станахте голям отбор.Добре ,че другите абдали ви спасиха.Иначе бяхте пътници ,но без вас не е хубаво-таратор без краставица и млеко...
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-3
 
 
Колкото и пари да ви дадат, все ще са ви малко .... Ай стига сте ревали.
на 26.04.2021 г.
-2
 
 
Задавам въпроса по друг начин,какво става с руснак Зингеревич ,ГЕРБ падна и той се покри,играта на Борисов и ГЕРБ не се получи как ще бъде финансиран БОТЕВ от тук нататък и яе има ли оставки на ГЕРБЕРСКОТО ръководство на БОТЕВ.
+1
 
 
Зингито да изкара парата и си направете стадиона, нали е мангизлия, няма само да стои и да спи за без пари на село.
-1
 
 
Гражданския съвет май е от селяни. Направо са се поболяли от безпокойства. Хич не са разбрали за какво ще свършат парите по стадиона. Останалите,като се види с тези пари,какво е свършено и до къде. Докато се налива бетон,сигурно терена е неразумно да се направи! Имам чувството обаче,че ако ББ не е на власт пари от другите властИмащи за довършването на стадиона ще има на върба е шестък.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: