ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (6) | Вчера (28)
Фенклубът на Локо поиска среща с премиера: Ако давате пари - нека да са за стадион "Пловдив"!
Автор: Стойчо Генов 12:13 / 27.01.2020Коментари (96)17497
© Plovdiv24.bg
Фенклубът на Локо поиска официално среща с премиера, финансовия министър и спортния министър, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана преди минути на официална пресконференция в една от залите на стадион "Локомотив".

Темата ще е равнопоставеност между футболните клубове в града под тепетата. Привържениците на "черно-белите" настояват, ако се отпускат средства от правителството, те да са за стадион "Пловдив".

Ако се прецени, че стадион "Пловдив" не може да се реконструира, тогава да се отпуснат средства на Локомотив и Ботев по равно, призоваха още те.

В брифинга участваха адвокатите Димитър Колев и Иво Стойчев, както и Николай Спасов, Емил Геранов и Атанас Нейков.

Гледайте в прикаченото видео какво обявиха от фенклуба на Локомотив!

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Добре стана така, че да лъсне на показ простотията, тъпотията и злобната същност на част от феновете на Локомотив! Затова когато ги наричат малцинства, цигани, мангали и други епитети, те напълно си ги заслужават! Само вижте абсурда- все едно ботевисти да са протестирали, че 1979-1980 се е строял стадион на Лаута с държавни пари, от държавни фирми, за да може Локомотив да го ползва!Това , което сега правят тези, дори не е присъщо и на циганите, това нещо е и подциганско, не е и животинско, а нещо и подживотинско! Ако някой се вслуша в техните брътвежи означава, че нашият град е затънал безвъзвратно,нищо никога да не се построи, за да не накърним малцинствени интереси- тогава по- добре японският вариант- да дойдат багерите , да сринат всичко и да се разкрие невероятния римски град, върху който сме разположени,но без злобното, нихилистично, двулично и недостойно племе, което го населява в момента!
+2
 
 
Льокото като си направят банка която държавата да ограби ще имат възможност да се изкажат
+3
 
 
На жалки муцуни, които карат феновете си да пеят песни и да рецитират, да редят състави, за да докажат принадлежност! НЕ! За да не лъсне истината наяве - в гнусната циганска бърлога на дерби да сте малцинство . За да не си купят билет жълтите за Вашите сектори и да се наложи да бягате от общинския имот, за който и стотинка не сте дали. Е, дойде финала! Дойде, и въпреки молбите и помощта от Левски, Наполи, Пирин и други ваши приятелки, отново се видя от всички, че сте една шепа промити и болни мозъци! То това се видя и от нашите турове до Лазур и вашия photoshop тур на същия стадион..... а бе я си е......... каква равнопоставеност бе нелегални клошари, прости. Вие сте МАЛЦИНСТВО! Ние сме символа на Пловдив! Само Ботев!
+4
 
 
Уважаеми борци за свобода и равенство. Не съществува такова нещо като еднакви неща в живота(само в марксизма и те на практика не се осъществиха) Вие не се борите за нищо друго освен за вашата пропаганда(която е силна признавам) да сте еднакви със нас. Вие никога не сте били равни с нас и това ви съсипва, нали? И сега след десет години управление на д. Х. А вие при Илиев по набрахте малко фенска маса, приближихте се повече до нас(да не си помислите че ни настигнахте далеч сте още)си помислих те че сме равни!!?!?!? И сега се очертава жалтити да имат стадион, айде пак ножницата се отваря още... Вашата пропагандна машина знае че стане ли това, всякаква пропаганда става излишна и за 26 година, и за хулиганите и за майните..... Страх ви е нали!?!?!?
+2
 
 
За какво протестирате? Разберете се и кажете. Започваме ги от ляво на дясно: Първият иска парите да са по равно на Ботев и локомотив. Вторият иска парите да се разделят за четирите пловдивски отбора.Третиятиска да се направи стадион Пловдив. Четвъртият не знае какво иска.Но иноче и четиримата искат Ботев да няма стадион. Е.. ще има.
-1
 
 
Трагикомедия в жълто: Клубна база - безплатна! Нов стадион - безплатен! Клубен автобус - безплатен! Билети за финала - безплатни! Транспорт за финала - безплатен! Билети за мачовете - безплатни! Кюфтета - безплатни! Пепси - Безплатно! Гориво от ИНСА - безплатно! Само феновете - платени...
-4
 
 
Браво на момчетата!! Истински борци за РАВНОПОСТАВЕНОСТ като националните герои Васил Левски, Христо Ботев, Бенковски, Волов.... Тези хора са интелигентни, умни и не искат да ощетят държавата! Както се видян на много мачове през есента Лаута е тясна за всички локомотивци! Този ли поритен стадион искате да виждат европейците?
0
 
 
Браво на момчетата! Достойни българи и борци за РАВНОПОСТАВЕНОСТ също като Васил Левски, Христо Ботев, Бенковски, Волов... Бойко, Лаута е тесен за тези фенове! Те не са платени! Те не лъжат и не искат да завлекат държавата! Крайно време е тази държава да се управлява от интелигентните, умните и знаещите.
+1
 
 
На какво основание ще искат поравно да се отпуснат пари и за двата клуба. Миналата година ясно се видя на финала - 15000 ботевисти.... 5000 буфера!?! Следователно отпуснатите пари трябва да са 3 към 1 в полза на Ботев! "Колежа" ще го има!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Димитър Кузманов стартира успешно в Хърватия, върна си на познат съперник
ЦСКА за най-добрия млад пловдивчанин: Гордеем се с теб, Ицо!
Над 500 щангисти от цялата страна вече са в Асеновград за държавното първенство
Марица победи Спартак-2, но предстои друго градско дерби за първото място
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: