ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенове на Ботев: Има човек, който е готов да довърши Колежа! Условието е само едно!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:37 / 24.03.2018Коментари (49)31535
© Plovdiv24.bg
Фенове на Ботев (Пд) съобщиха изключително радостна новина относно мечтата им за довършването на Колежа. Вече се е появил ботевист с доказан бизнес, който иска да вземе всички акции на клуба и да превърне стадион "Христо Ботев" в най-красивото съоръжение в България.

Новината бе съобщена от фенската страница във Фейсбук Ultras front Botev Plovdiv Bulgaria.

Ето какво се казва във въпросната информация:

Има официално нов човек Ботевист с доказан бизнес. Той е готов веднага да започне строежа на Колежа и да го направи най-красивия стадион в България. Има проект и е водил предварителни разговори със зам.-кмета на града.

Иска среща в най-скоро време с феновете и ако всички единодушно го подкрепят, поема издръжката на клуба. Като иска да вдигне заплатите и премиите на играчите, за да ги стимулира да играят още по добре.

Иска да поеме изцяло издръжката на клуба и има възможност спокойно да го издържа. Но иска изцяло акциите и управлението на клуба без никой от сегашното ръководство.

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА ГО ПОДКРЕПИТЕ ЖЪЛТО-ЧЕРНИ ФЕНОВЕ. ЕТО ИМА ЧОВЕК И АЛТЕРНАТИВА. МНОГО СКОРО ОТБОРА НИ МОЖЕ ДА СЕ ВЪРНЕ И ИГРАЕ НА КОЛЕЖА.

И повече не се продават играчите ни за жълти стотинки на смешни цени. А да се подобрява и изгражда още по силен Ботев Пловдив.
Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Стиксчо, рано или късно Колежа ще стане... кой и кога незнам, но ще стане този стадион... Какво ще правиш тогава бе нещастник? Кое ще дава смисъл на живота ти?
+3
 
 
Според мен онази купувачката на ЧЕЗ да е тя има пари от Ошфорки за Колежъ;)))))
0
 
 
Нов Човек, нов БотевЪист или нов доказан бизнес? Не вярвам че, бат Сали ще може да ви издържа с краден ток. Колко е жалко да си жълта ку$ва. Закрийте се сами, бъдете нещо подобно на мъже! "В" група и ли някоя окръжна, кебапчета и дом. пърцуца на капака на опелчето.... ах романтика.
0
 
 
Хайде малко по-сериознор знаете как се прави, свиквате една пресконференция, сяда човекът и казва, аз съм, аз ще давам парите, искам всичко да е ново, ще ме подкрепите ли!!! Всичко друго са кьорфишеци. Така като го чета това изявление повече ми прилича на предизборна агитация на Бареков, отколкото на сериозен инвеститор! Стига вече с тези подхвърляния в медийното пространство, стига сте ровили в най-голямата рана на нас Ботевистите!!!
-1
 
 
Гледам Стикс тъпука е пред инфаркт!Стикс,стигна ли до решение колко по 20 ст.става левче?Наздраве мечтателю!!
-3
 
 
На локуту база схте прави пе*ал гнусен.
на 24.03.2018 г.
-1
 
 
Интересно ми е че във всяка новина за Ботев първи е Стиксчо-Африкански и клошара скрападжия.Вероятно си нямате отбор на който да симпатезирате. Хванете се двата за ръчички и идете на Скобата да изкарате парички.
+5
 
 
Стадиона рано или късно ще го построят и след масова вълна на самоубийства и инфаркти, начело с другаря Стиксчо, населението на Столипиново ще намалее с поне 90% и всичко ще си дойде на мястото.
0
 
 
Сигурно е голям Ботевист, след като ще покрие над 50 милиона задължения? Ще построи Копнежа с още едни 30 милиона, поне. Ей така , от любов към Ботев и селските беци!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: