ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо: Здравко Димитров не е кмет на всички пловдивчани, ще обслужва корпоративни интереси
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:45 / 31.12.2019Коментари (70)22472
©
Официална позиция на Фенклуба на Локомотив Пловдив, която Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса:

"Черно-бели братя и сестри,

На 28 декември 2019 г., в последния възможен момент, тихомълком между Коледните и новогодишните празници, когато хората са ангажирани с далеч по-приятни неща, мнозинството в новоизбрания общински съвет, в разрез с всякакви правни норми, прекрати по "взаимно съгласие“ концесията за изграждането на злополучния обект на бул. "Източен" 10, с което ощети бюджета на град Пловдив и на всички нас с 1 479 865,95 лева без дължимите лихви. За съжаление паразитирането на една общност, свикнала да живее на чужд гръб десетилетия наред, продължава.

Станахме свидетели как мнозинството в новия съвет гласува безочливо решения във вреда на всички пловдивчани, без дори хората в него да са си направили труда да се запознаят с фактите по случая, да възложат извършването на конструктивна оценка на замразения строителен обект – и всичко това се случи под благосклонния и одобрителен поглед на новоизбрания кмет Здравко Димитров, който много бързо след изборите показа, че не е кмет на всички пловдивчани, а че ще обслужва единствено корпоративни интереси.

Ние ще продължим нашата битка, като отнесем случая до всички компетентни институции, докато постигнем решение в интерес на всички пловдивчани, което не накърнява интереси и осигурява равенство пред закона".
Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Искам да попитам фенклуба на Локомотив, какво въэнамеряват да павят относно концесията на Лаута.Премиера намали концесионната такса от 100 000 лева на символичната сума от 100 лева, но Крушарски продължава да се прави на раэсеян и не обелва и дума по въпроса. Кога ще эапочнат ремонтите на стадиона и иэграждането на баэата?
-1
 
 
Съжалявам че гласувах эа него. Той се окаэа че е гъэолиэач на премиера и един нагъл подлец. Напълно подкрепям декларацията. Трябва да се отбележи че това не е поэиция само на локомотивци а на всички граждани на Пловдив, беэ селяните в него.Ако премиера е решил да помага на спорта, да ремонтира ст. Пловдив, эа да се полэва от всички.
-1
 
 
Нвма по-безчестна и долна прослойка от жълтата сган. Кмета също е част от нея! Вижте им само коментарите? Вижте им и "аргументите"!? По делата ще ги познаете! Честита нова година!
+5
 
 
Не искам аз да съм добре,искам Вуте да е зле!Смешни сте!
+1
 
 
Чета декларацията.Черно-бели братя и сестри!!!! Край на цитата. Няма пловдивчани...има някакви безцветни съмишленици,навяващи на секта или на платени кретени виждащи живота в черно-бяло. Пожелавам им през 2020 да хващат нерви от строежа на стадиона,а да им напомня,че Димитров е кмет на Пловдив. Няма как да е на всички пловдивчани ,защото сред жителите на града има много селяни.Няма как да огрееш над всички и да им задоволиш очакванията. Затова правиш,каквото сметнеш за добре,а ако не те харесват на следващите избори ще си изберат друг кмет.И в политиката избора на едно лице да представлява други е СТАТУКВО. Ако някой се чувства излъган... кьорав карти не играе ;)
на 01.01.2020 г.
+1
 
 
Ако четем ромските мисли ще изпаднем в необясними размисли. Ние сме отбора на комунистическият режим и Кочо Гяуров!Ние сме отбора на Петър Стоянов! Ние сме отбора на Дилян Пеевски и Доган!Ние сме отбора на Славчо Атанасов! Ние сме отбора и на Иван Тотев! Сега сме отбора и на Здравко Димитров! След като е така,след като сме отбора на всяка власт и след като можем да закараме 15000 срещу 5000 в София защото сме и отбора на едрия бизнес който ни извози до там безплатно питам: КОИ СТЕ ВИЕ ПО ДЯВОЛИТЕ ДА ИСКАТЕ ПОРАВНО С НАС? Къде се е чуло и видяло орел и лайно на равна нога да вървят?
-1
 
 
Европейската Прокуратура-Кьовеши...
-1
 
 
Нищо не ме учудва..Те винаги са живяли на гърба на другите...Винаги са били подкрепяни от всички партии (герб,БСП и ДПС )...Дори и титлите са им подарени....С една дума жълто-черни нищожества....
-1
 
 
Как да му кажеш че е кмета който Пловдив искаше.Лъжец боклук и майната му.
-3
 
 
Обявявам примирие до 02 01 2020.Яжте пийте и да сте живи и здрави.Хахаха
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: