ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенове на Ботев с ново писмо за "Колежа": Не получихме ясни отговори, има голямо разминаване!
Автор: Стойчо Генов 17:11 / 03.05.2021Коментари (7)10058
©
Гражданският съвет за обществена подкрепа за дострояването на стадион "Христо Ботев“ изпрати второ писмо до заместник-кмета на Пловдив Пламен Райчев, видя Plovdiv24.bg. В него привържениците на "жълто-черните" категорично заявяват, че не са получили ясни, конкретни, точни и обосновани отговори по въпросите, зададени в първото писмо до зам.-кмета.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса новото писмо на Гражданския съвет за стадион "Христо Ботев:

В отговор на запитване от Гражданския съвет към община Пловдив, какви дейности ще се покрият с първата сума от 25 млн лв, стана ясно, че се планира довършването на две от трибуните и търговските части към тях. Предвид желанието на привържениците да се даде приоритет на завършването на трибуните, а не на търговските площи и при липса на информация за козирка, осветление и довършване на останалите два сектора, Гражданския съвет входира в общината второ писмо, с което иска да се изясни детайлно какво се предвижда за довършването при първия етап.

ДО Г-Н ПЛАМЕН РАЙЧЕВ, ЗАМ.- КМЕТ "СТРОИТЕЛСТВО И ИНВЕСТИЦИИ“, ОБЩИНА ПЛОВДИВ

ЗАЯВЛЕНИЕ

От Граждански съвет за обществена подкрепа за дострояването на стадион "Христо Ботев“ към “СДРУЖЕНИЕ ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ БОТЕВ ПЛОВДИВ"

Относно: Ваш отговор с Изх. № 21КЛ-222/26.04.2021 г. на наше заявление с ваш Вх. № 21КЛ-222/19.04.2021г.

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН РАЙЧЕВ.

Благодарим Ви за своевременния отговор на поставените от нас с предходното ни писмо въпроси. За съжаление считаме, че не сме получили ясни, конкретни, точни и обосновани отговори по трите теми, становището Ви съществено се различава от първоначалните изявления на факторите по строителството на стадион "Христо Ботев“, което не удовлетворява големия обществен интерес към строежа.

Поради това, отново се обръщаме към Вас за следното:

Молим, да ни предоставите количествено-стойностната сметка за извършване на СМР в размер на 25 млн. лв. с ДДС, въз основа на която формирате финансово-строителния план на първия етап от дострояването на стадиона, гарантиращо ползването на стадиона за българското първенство и купата на България.

Освен възложеното изпитване за пожароустойчивост, какви действия са предприети за проверка съответствието на наличните седалки към действащите:

санитарно-хигиенни норми; строително-технически норми; международни изисквания (на UEFA за 4-та категория)?

Кога и как ще бъде извършен ремонта на терена на стадион "Христо Ботев", съобразено със строежа, с подходящия времеви период и с намеренията за ползване на стадиона за вътрешни мачове?

Очакваме Вашия писмен отговор по възможност в 7 дневен срок на адрес:

гр. Пловдив, ул. Ильо войвода 4, Адвокатска кантора, адв. Тихомир Стойчев, email: us@botevplovdiv.org

Пожелаваме Ви здраве и светли Великденски празници!

За ГРАЖДАНСКИЯ СЪВЕТ:

С уважение, РАДОСЛАВ КОШИНСКИ

Председател на УС на Сдружение ПФК Ботев Пловдив
Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Терена ви ще бъде ремонтиран тогава, когато общината отпусне точно толкова средства на останалите пловдивски ФК! Не си мислете селяндури, че някой ще ви остави да продължите да просите и изнудвате! Откъде накъде общината ще ви дава стотици хиляди след като имате 25 милиона ? Седалки също имате? Уж? Стига просия и селяндурска наглост! Кажете на пловдивчани, къде е единият милион, който общината ви даде подобно на Локото, които си направиха осветление, а вашият го няма??? Това е гигантско престъпление, което трябва да бъде осъдено! Жълти крадци!
0
 
 
Ама вие не сте никакви да ви се дава на вас отчет. Ако съм на кмета,това е общински имот ще ви отговоря,че каквото реши общинския съвет това е. Парите са отпуснати от централно ниво за общинска собственост и изобщо не е ясно каква е компетенцията на питащите,че да им е ясен отговора. Има голямо разминаване между очаквания и реалността. Такъв стадион за 25 милиона може да се построи само в сънищата на някой безделен глупак дето не е построил през живота си и къща за птици. Колкото стигнат ,толкова.Останалото или събирате пари или се надявате Боко да се върне на власт,че да ви го довърши. Мрънкащи лайнари.
0
 
 
ба*ти И НАГЛИТЕ к**ви МАЙНА! А ЗАЩО НЕ ЗАДЪЛЖИТЕ ОБЩИНАТА ДА ВИ ПЕЧЕЛИ МАЧОВЕТЕ И ДА СТЕ ВСЕ В ЧЕЛОТО НА КЛАСИРАНЕТО, А? ВСЕ ДА ВИ ПОМАГАТ... КОМУНИЗМА СВЪРШИ ОТДАВНА, МЪРЛЯЧИ... ТЪПИ ЖЪЛТИ к**ви!
на 03.05.2021 г.
0
 
 
Цветан Василев с 5,5 милиона евро бутна Колежа и направи на груб строеж две трибуни и терен ,вадете калкулаторите и смятайте
0
 
 
Дайте им за да не плачат.Две трибуни малко ли са ви.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: