ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Самуилов намалява рязко бюджета в Ботев заради Колежа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:43 / 04.04.2018Коментари (29)13243
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Ботев (Пловдив) планира намаление на бюджета за първия отбор. Причината е довършването на "Колежа". Шефовете на "канарчетата" са решили да насочат по-сериозни финансови ресурси за подновяването на строежа на стадион "Христо Ботев".

Според различни източници за цялостното завършване на "Колежа" са необходими между 15 и 30 млн. лева. Сумата е доста голяма и бъдещият собственик Георги Самуилов е наясно с това. Обмисля се подписване на предварителен договор с фирма, на която да бъде кръстено съоръжението. В плановете за финансиране влиза и заем.

Самуилов е преценил, че за да се получат нещата, трябва да бъдат намалени парите за първия отбор, твърди "Тема спорт". Засега тези за школата няма да бъдат пипани.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че за петък от 10:30 часа е насрочен протест на "жълто-черните" фенове пред стадион "Христо Ботев".
Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Смях,смях,смях!!!Има един български филм " Куче в чекмедже" и там има една реплика- Тате обеща да ми купи колело... ама друг път.
-1
 
 
Само като им видя на тия двамата селските мутри, и ми идва да извадя АК47.
-3
 
 
Аве жълти глисти чух на ушенце от Стоян канара че бат Цецо -сомлето бил готов на мястото на говняжа да прави градска тоалетна с атракцион.....да има къде да си пикаем.
-5
 
 
Тея двамката като ги гледам на снимката, много загрижени за Ботяф мязат.....айде ще видим пак на "специалната конференция" какви лъжи ще разправят!!!
+3
 
 
къде се покриха неградските от квартала на изгряващо слънце???? припадат в спешното???? или отидоха пак да просят нещо от вожда отседнал на връх хухуй?
+4
 
 
Момчета, това е "партенка"на шопска медия!Как може изобщо да я коментирате?Всичко ще бъде изнесено като информация на нарочна пресконференция след десетина дни.Имайте още малко търпение.Само "Ботев"
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 04.04.2018 г.
+6
 
 
ей , тия жълтити ше праят стадиона баси
+3
 
 
Точно решение,стадиона преди всичко,пълна и яка подкрепа за отбора !
+2
 
 
Според мен това е грешка, но по-добре така, отколкото без стадион. Когато един отбор е по-силен, той носи и повече приходи, например парите в първа шестица са повече от тези във втората осмица. Освен това, имаше едни приходи от ЕКТ, които господина в ляво на снимката обеща, че ще отидат за стадиона, а нищо такова не се случи. Факт е, че и участието в ЕКТ носи приходи и то не лоши. Друго си е да се преместиш на стадиона с добър отбор, тогава и пълненето му в първите мачове и тези с по-големите отбори е сигурно. Ако станем нормален клуба, трябва да се върви към самоиздържане поне на 70%, а това не става с юноши. Все пак, най-важното е да се завърши стадиона! Независимо на каква цена.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 04.04.2018 г.
+1
 
 
Хайде протестърите да си седнат на задниците.. Така или иначе нещата по строежа са стартирани вече.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: