ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Историкът на Ботев: Съвсем друго е, когато имаш стадион и 25 хиляди ревнат от трибуните (ВИДЕО)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:40 / 07.04.2018Коментари (19)15966
© Plovdiv24.bg
Историкът на ФК Ботев Румен Минков е един от хората, чийто живот в по-голямата си част е преминал на стадион "Христо Ботев“. Минков, който е един от най-големите футболни статистици в момента, взе участие във вчерашния протест под надслов "Колежа зове“.

"Стадионът на един футболен клуб е неговият дом. Там се чувстваш най-уверен, най-сигурен. И когато този стадион е пълен и ревнат 20-25 хиляди, е съвсем друго отношението към собствените играчи и към противниковите, отколкото да си някъде другаде и въобще да не знаеш къде играеш“, заяви Румен Минков пред камерата на Plovdiv24.bg.

Какво още каза историкът на Ботев за откриването на Колежа, за това как се чувства сега и за съдбата на ботевиста, гледайте в прикаченото видео!

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Този "историк" звучи като кадър на ТКЗС! Общи приказки и глупости! Всичко, което казва се отнася за всеки друг ФК, не само за неговия любим! Не е честно от страна на медиите да ни засипват ежедневно със спомоществователни публикации, само за един от клубовете в града ни! Или за всички или за никой! Така е редно! Този клуб е частен и ако искат нещо, да си намерят пари и да си го реализират! Ако не могат, проблема си е техен! Всичко останало е пошло и недостойно! ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 08.04.2018 г.
+2
 
 
Малцинството, марш от тук - пишете в темата за Патишана.
-3
 
 
Нещастници, няма БКП, БНА, КЦМ.....Минахте през Ицо салфетката, Брокерите....Императора Бат Митко, после мустакатия измамник с КТБ... От както си замина комунизЪма, все ви е ВЪТРЕ. Стойте си на село, нали от та налазихте в Пловдив...
0
 
 
Стикс, как върви източването на банкомати??? Омразата ще те довърши.
-3
 
 
Олелеел, сега си направих труда да изслушам изказването на историка.Той звучи като един глупав комунистически кадър, а този се води интелекта на бултрасите... НЕ Е СЛУЧАЙНО, Ч Е СТЕ БЕЗ ДОМ, себе си може да излъжете ФАКТИТЕ И ИСТОРИЯТА НЕ!!!...Според мен всичките сте ГЛУПАЦИ, А И сами допълвате, че сте БЕЗДОМНИЦИ...
-5
 
 
А на господин историка няма ли кой да му обясни че Бутяфъ е частно дружество и ако иска да строи няма кой да го спре.....само има една подробност....да излезе вашия собственик да инвестира с густо милиони и направете стадион по хубав и от на Барселона.....но не и държавата да ви помага защото не сте общински отбор.
+5
 
 
Стикс е от стар цигански род (като повечето от Локомотив - справка при Бонев) и момчето има комплекси. Няколко години е живял по кашони и сега като си е взел незаконна барака в Столипиново и почна да се мисли за много оборотен.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: