ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенове на Ботев пак протестират пред Общината, искат "Колежа" като на снимката
Автор: Стойчо Генов 11:51 / 18.09.2022Коментари (46)13593
©
Феновете на Ботев отново ще протестират пред Община Пловдив, научи Plovdiv24.bg. Това ще стане на 22 септември от 18,30 часа. Повод за недоволството на "жълто-черните" привърженици е довършването на стадион "Христо Ботев". Протестът им е срещу "мълчанието" от страна на кмета Здравко Димитров, зам.-кмета Пламен Райчев, архитекта на съоръжението Георги Савов и собственикът на фирмата, която извършва строителството - Илиян Филипов.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив:

22.09 - 18:30ч. Община Пловдив

Уважаеми Ботевисти,

месеци наред представителите на феновете се опитват да получат потвърждение за това, че 37 милиона са достатъчни и за цялостното завършване на козирката над четирите трибуни на Колежа. Въпреки това възложител, проектант и изпълнител категорично не желаят да се ангажират с отговор на този въпрос, а на последните срещи част от отговорните лица дори не присъстват.

Очевидно никой от тях не осъзнава, че стадион без изцяло завършена и покрита козирка е неприемлив за цялата "жълто-черна" общност!

Затова нека на 22.09 всички ботевисти, които искат да видят Колежа във вида от проекта, да дойдат пред Община Пловдив в 18:30ч. и да изискат отговор от страна на Здравко Димитров, Пламен Райчев, арх. Георги Савов и Илиян Филипов.

Надяваме се, че въпросните господа ще намерят време и смелост да дойдат пред гражданите на Пловдив и да дадат ясен отговор на въпроса ще има ли цялостно завършена козирка на Колежа!
Още по темата: общо новини по темата: 799
16.04.2024
15.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
04.04.2024
01.04.2024
предишна страница [ 1/134 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Нека тази омраза да спре,нека да гледаме мачове като на ЗАПАД,а не изпълнения на пияни и дрогирани псевдо привърженици.Пиша и за двете т.н."АГИТКИ"Крайно време е и полицията да си влезе в задълженията и такива "привърженици"да са там,където им е мястото.
-1
 
 
Тези фенове са за връзване.Като искат много да извадят пари и да направят стадина така,както те искат.Те са срам за името "БОТЕВ"Дрогирани безмозъчни лекета и нищо друго.
0
 
 
Ух как са радвам, че подушвам позната миризма. На мангали. Само така братя лукумутивци. Така ви искам ! Във всяка една тема на врагът ни! Да си ми мирише на нащо си, циганското. Ух как са радвам.
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 18.09.2022 г.
-1
 
 
КЗЛ 19?6 мириризливци дгд. За нас винаги ще има това, което искаме, за вас трошици ако благоволи общината. Това е положението цигани свиквайте.
-1
 
 
Тия па! Отбор нямат стадион искат! Цървули няма гайда иска!
-1
 
 
Цялата мургава паплач водена от коматевския селянин Ст.Генов в действие...Апропо,все пак става въпрос за "Ботев"Пловдив.Нали?
-1
 
 
Не се сещам за по-унизително нещо от това да си фен на Ботевъ Коматю! Срам ме е, че сте от моя град!!!
+1
 
 
При положение, че от 25-те милиона сте изхарчили едва 8, 5 от които са аванс...за какво ревете още ? Жълти провинциалисти! Искали? Ми като искате, хващайте руснака и да почва да строи? Какво го засягат вашите искания редовния данъкоплатец и гражданин на Пловдив? Нямате ли поне капка чест, а само просите? Жалка картинка!
+1
 
 
Папагала плаче .Зико си го мята от джоб в джоб.Колко млн.още за глупостите на жълтите.Този град не е два стадиона а улици ,тунели ,подлези, болници ,паркове,зали ,жилища .Всичко това е общинско папагали .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Ботев го купи от Царско село, ще му предложат ли нов договор?
Ботев тренира за Славия, Керкез разцъква с футболистите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: