ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кауза Колежа - как, защо и кога?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:46 / 06.04.2016Коментари (1)6564
© bultras.com
Ръководството на Клуба на Привържениците на Ботев Пловдив направи подробно разяснение относно течащата в момента кампания "Кауза Колежа".

От КПБП излязоха с официално съобщение за най-често задаваните въпроси към членовете на Сдружение Клуб на привържениците на Ботев Пловдив (КПБП).

Ето ги и тях със съответните отговори:

1. Какво представлява "Кауза Колежа"?

Каузата е инициатива, организирана от Клуба на привържениците на Ботев Пловдив (КПБП), чиято цел е да подпомогне футболния клуб в усилията му да намери начин да завърши клубния стадион "Христо Ботев".

2. Каква е целта на Каузата?

Да успее да придобие достатъчна популярност, както в регионален, така и в национален мащаб. По този начин ще покаже на широката общественост, че е налице огромен интерес от завършването на стадиона, предвид бройката, която организаторите очакват да се включи. При успешно развитие на Каузата ще се докаже икономическата ефективност на проекта, както и ще се породи възможност за следваща дискусия по какъв начин да стане финансирането и завършването му до финалния етап. Включването на максимален брой туптящи, жълто-черни сърца в Каузата ще засили аргументите на клуба в целта му да привлече инвеститор за стадиона.

3. Защо да стана част от каузата?

Защото помагаш на клуба да докаже, че разполага с огромна фенска маса, която е готова да посещава всички бъдещи събития на стадиона и да генерира солидни парични приходи от тях. По този начин доказваме, че при правилно провеждана клубна политика и взаимодействие между привърженици и ръководство, завършването на проекта и въвеждането му в експлоатация ще бъде печелившо начинание. Това ще даде възможност към проекта да се насочи и инвестиционен интерес, и да се търсят различни форми и начини за финансирането му.

4. Защо заплащам 24 лева?

Чрез вноската ставаш част от кауза Колежа и подпомагаш любимия си клуб да се завърне на собствения си стадион, а градa да има модерно съоръжение, на което да могат да се провеждат спортни, културни или обществени събития при осигурени нормални условия и сигурност на присъстващите. Размерът е определен, съгласно устава на КПБП и представлява годишния членски внос, за да станеш член на КПБП. Членството се налага, тъй като това е предвидения от закона ред за участие в юридическо лице с нестопанска цел. По този начин действително може да се докаже, без да се поставя под съмнение, точния брой хора застанали зад каузата. Срещу вноската получаваш право да участваш в общо събрание на КПБП, да избираш членове на управителните органи на сдружението, да участваш в управлението му и да се информираш за дейността на сдружението.

5. За какво ще се изразходват събраните средства?

На този етап от каузата част от събраните средства ще се изразходват за организиране на различни събития и инициативи, целящи популяризиране на каузата и реализирането на нейната основна идея - да се съберат максимално много членове. При възобновяване на строителната дейност набраните средства ще се изразходват след обсъждане с инвеститорите на стадиона или собствениците на футболният клуб, като се вземе предвид най-належащата нужда с оглед конкретната необходимост от завършването на стадиона. Отчет за всеки направен разход ще се качи на сайта на КПБП.

6. Как да стана член на Кауза Колежа?

Чрез един от следните начини:

1) С превод по банков път по следната сметка IBAN: BG72UNCR70001522540553, BIC: UNCRBGSF, титуляр Сдружение КПБП, след което се попълва заявление от сайта на КПБП и се изпраща на e-mail kauzakoleja@kpbp.bg

2) Чрез записване в магазина на Клуба на привържениците на ул. "Нестор Иванов" 1, в кв. Кичук Париж (Работното време е от 11:00 до 19:00 от понеделник до петък, в събота от 10:00 до 14:00, в неделя-почивен ден) или на всички други локации на територията на страната, които може да откриеш тук.

3) Чрез опцията за електронно разплащане Пейпал: paypal@kpbp.bg

7. Мога ли да помогна с повече от 24 лева?

Може да помогнеш с идеи, оперативна помощ или просто да предоставиш по-голяма сума от 24 лева за реализирането на кампаниятапо един от трите описани начини в точка 6.

Споделяй всяка публикация свързана с Каузата в интернет и социалните мрежи. За да се свържеш с нас просто напиши e-mail на Кауза Колежа, обади се на телефон 0899 1912 10 или заповядай във фен магазина на КПБП - ул. "Нестор Иванов" 1 в работното време на магазина.

Ботев Пловдив има нужда от теб- стани част от Кауза Колежа!

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+8
 
 
Това трябваше да го кажете в началото !!! Още утре отивам да запиша цялото си семейство!!! САМО БОТЕВ! ВСИЧКИ КАТО ЕДИН!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: