ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Самуилов с много важни подробности за стадиона - пари, срокове и промени в проекта
Автор: Васил Динев 13:30 / 28.08.2019Коментари (10)13308
Георги Самуилов коментира пред репортер на Plovdiv24.bg рестарта на" Колежа". Ето какво каза финансовият благодетел на футболен клуб Ботев Пловдив: "Разбира се, че съм щастлив. Нека да започнем, има много неща, които да се доизяснят. Грубия строеж, тоест затварянето на стадиона, ще го завършим за срок от 4 до 6 месеца, ако позволява времето.

Ако не - по Коледа ще направим една почивка от 20 декември до 10 януари например, а после продължаваме. Има си договори, всичко е подписано. Проектът е ревизиран, ще има някои леки подобрения, по-добри версии на определени оборудвания.

Има много неща, които са неясни - промяна на осветлението и други. Най-вероятно ще поискаме удължаване на срока за строителство. Към момента не мога да дам точна дата за откриване на готовото съоръжение. Всяко начало започва с малка крачка - сега започваме с наши средства, не сме кандидатствали за финансиране от Фонда на фондовете. Прогнозната сума за стадиона е около 25 милиона лева".

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Значи имали пари или не значи не е проблем значи на миризлевците значи от Лаута ЗНАЧИ.Вън лилавите венци от Пловдив,марш в Кюстендил.
0
 
 
Значи пари не са осигурени!? Срока за завършване ще е от 2 до 3 години!? Имало множество юридически пречки и казуси за разрешаване...И всичко това са думи на Самуилов! На практика Самуилов не се ангажира с нищо! Е, как в такъв случай се започва този строеж? Без да са осигурени всички тези най-важни фактори? Имало само договори? Ми то и концесия има, в която има срокове, но и предстои трета промяна! И откъде накъде ще се намалят концесионните такси на всички, при положение че два клуба вече са се съгласили на заложените такива в техните договори и са ги подписали!!? Крушарски не беше съгласен и не подписа! Сега заради Крушарски таксите на всички ще бъдат намалени? Защо? Как? Защо са се съгласявали настоящите концесионери? Самуилов казва, че бил наследник..., но последната промяна в концесията беше по негово време и подписана от негови юристи!!! Защо лъже? Ами онези 300 000 неплатени такси до днес? Ами неустойките по старата концесия и неспазената настояща, която пак ще бъде променена? Кой ще ги плаща? Ми то тогава всеки бъдещ концесионер може да си подписва договори и после да не плаща такси и да чака да му ги опрощава ОС? Но дали ОС ще бъде така благосклонен към всички??? И въобще трябва ли да се стига до там? Ама нали идват избори, пък и всички в общината са жълтури?! Няма лошо, но преди всичко са пратени там да помагат на всички, а не на един или друг ФК, както е от 5 години насам след фалита на КТБ! Всички го знаем.
-3
 
 
Значи все още няма осигурени средства!! Самуилов няма да се бръкне с 25 милиона току така. И ако не получат финансиране, какво следва? Отделно - 25 милиона за този стадион? По средата на града, задръстванията ще са кошмарни - няма паркинг, булеварда е тесен. Да не говорим, че тия 25 милиона нямат избиване в следващите 50 години сигурно.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 28.08.2019 г.
-1
 
 
Стиксе ковро идвай си на лаута96
+1
 
 
Самуилката като каже до 3 години, слагайте поне още 10 отгоре :))) Само не разбрах, осигурил ли е парите за строежа, или ще чака да му паднат от небето :)))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: