ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев се събраха на важна среща
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:52 / 13.11.2019Коментари (4)6134
Фенове на Ботев (Пд) се събраха тази вечер на важна среща във Военния клуб, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "Жълто-черните" привърженици обсъждаха какви са вариантите на ръководството за довършването на стадион "Христо Ботев", както и какви действия да бъдат предприети оттук нататък.

На сбирката имаше и юристи, които са разяснили стъпките към евентуално публично-частно партньорство с общината.

Plovdiv24.bg научи, че предстои нова среща между представители на фенските групи и ръководството на ПФК Ботев Пловдив.

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Каква простотия се лее на долу,чак да не повярваш че има толкова прос народ.
-1
 
 
ПИтах вчера жълтурите за какво мечтаят и получих странен отговор...Жълтури, за какво мечтаете ВЕЧЕ??? Мечтаехте за кранове- има кранове! Мечтаехте да се налива бетон на Строежа- дойдоха бетоновози и се наля! Мечтаехте за рестарт на Строежа- направи се рестарт! Мечтаехте за работници на строежа- имаше работници! Мечтаехте за завършване на Строежа- обявихте го за стадион-бижу, най-красив и модерен в България!!! Какви са мечтите ви СЕГА, защото всичко ви се сбъдна от желанията и СТАДИОН НЯМА??? ВЕЧЕ ДОРИ НЕ МОЖЕТЕ ДА МЕЧТАЕТЕ!!! Това е вашата съдба- в клинична смърт... Локомотив мечтае за титлата! Мечтаем за медали! Нямаме търпение за всеки следващ мач на Пловдивския любимец, мечтаем за ЛЕ, за шампионска лига, за пътувания с Локо из страната и чужбина! МЕЧАТЕМ, в приказка сме! Къде сте вие, къде ние-ИСКАМ ВИ ТИХИ, спрете да наглеете... Отговорите , които получих е, че бултрасите мечтаят да правят секс с мен Стикс??? И тези индивиди трябва да погасяват безкрайни 50-милионни дългове, да строят стадион за 40 МИЛИОНА! Няма как отборът ти да е в клинична смърт, а феновете да са на пиедестала, бултрасите са свършили като хора, те са мъртви за човешкото! Мъртъв отбор, мъртви фенове-ботевЪ от КОМАтево...
+2
 
 
Ще ви разкажа една история.Чичо Манчо обеща на Митко ново колело БМХ,но първо да си хвърли старото ръждясало Балканче.Митко бе толкова въодушевен,че с лека ръка си захвърли колелото,а чичо Манчо му взе "временно" тротинетка,електрическа.Но както се случва в повечето истории,имаше обрат!!!Чичо Манчо го обраха и го подгониха милиционерите,а той избяга в чужбина,но по-странното е ,че домоуправителя на блока и приближени до него знаеха за това още преди Митко да си изхвърли колелото.Митко обаче продължаваше да си търси БМХ-а,от чичо Ставри(той му обещаваше,само за да не плаче малкия Митко),от домоуправителя на блока(той също го успокояваше,че ща намери някой да му го купи) ,но колело нямаше,няма и да има,защото никой друг не е обещавал такава голяма награда.Митко протестираше пред блока,запушваше стълбището,спираше асансьора за кратко,само и само някой да му купи БМХ,но никой не му бе длъжен.Някой ден ще дойде някой,който ще съжали Митко и ще му купи БМХ,но Митко ще трябва да чака и да си кара електрическата тротинетка,а не да мрънка,че някой му е длъжен,защото не е.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: