ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ето първото нещо, което направиха новите собственици на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:02 / 13.05.2016Коментари (24)12943
© КПБП
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив (КПБП) публикува интересно съобщение относно новите собственици на жълто-черните Георги Самуилов и Румен Чандъров.

Plovdiv24.bg публикува официалната информация на КПБП без редакторска намеса:

Уважаеми ботевисти,
Един от най-големите проблеми пред нас и нашия клуб бе неяснотата около неговата собственост. Проблем, който вчера бе решен. Да са ни честитити новите собственици- господата Георги Самуилов и Румен Чандъров. Пожелаваме им да постигнат най-високите възможни цели с нашия любим клуб!

Едно от първите неща, които те направиха като вече официални собственици, бе да станат част от "Кауза Колежа". Защото за тях, както и за нас, стадион "Христо Ботев" е най-приоритетната цел. Цел, която ще успеем да постигнем само ако сме обединени и единни!

От двамата бизнесмени бе заявено единодушно, че строежът на стадиона ще бъде възобновен във възможно най-кратък срок и от нас се иска да сме малко по-търпеливи и да подкрепяме отбора така, както сме го правили и в най-тежките му години!

Обещана ни бе само и единствено градация от тук-нататък и сме сигурни, че всички заедно можем да го постигнем - ние, като публика и те, като официални собственици и ръководители на нашия любим клуб! Само така ще успеем да се върнем там, където винаги ни е било мястото - на върха!

Сега е времето да покажем пред всички други, но най-вече пред себе си, колко силно е желанието ни да се завърнем в дома на поколения ботевисти, а именно ст. "Христо Ботев". Там, където са се играли безброй епични двубои, които ще останат в историята на българския футбол завинаги.

Стани част от нещо голямо, присъедини се към Кауза Колежа!
Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
господа ,имайте малко уважение.Хората идват и си дават парите за да изградят най важното,стадиона.Дума не са обелили,че искат спечелят нещо от това начинание,зашото е ясно ,че не могат да спечелят пари ,а само уважение.Голяма работа ,че има таван на заплатите,да раздаваш луди пари за ментета,затова имаме още задължения от звездите на Мъри
+7
 
 
100% подкрепа за новите собственици.Това е правилния път. А мангалите да го духат ! Мосю Крюшо си знае работата :) Тази година Лига Европа ,догодина стадиона ,а после и Шампионска лига :D
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 13.05.2016 г.
+9
 
 
Ами, това казва всичко. Подкрепа за собствениците, които афишираха завършването на стадиона като приоритет. Отборът ще се гради постепенно. Недоволните - да вадят пари и да почват строежа. А, малцинството по-долу - да си гледат Крушата.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Ок булевардите изчистени това се признава някой пешеходни зони имат пътеки за хората, но имам един много голям въпрос кога ще почнат да си събират натрупаният сняг от снегорините нали знаете, че при тези градуси всичко става на лед ??????2
на 13.05.2016 г.
+12
 
 
Абе вие какви хора сте бе само гледате да плюете ми затова черно белите не ви понасяме. Сега да кажа защо е толкова важна КАУЗА КОЛЕЖА при искане за инвестиране ще се изкарат бройката на членовете и така ще се определи че този стадион може да се изплаща и ще се яви като бизнес план за пред банка. НО ПОВЕЧЕТО ХОРА МИСЛЯТ САМО ДА ПЛЮЯТ Е АЗ ПЪК ВИ ПОЖЕЛАВАМ И ДВАТА ОТБОРА ДА ИМАМЕ ХУБАВИ СТАДИОНИ ЧЕ МИ ПИСНА ТИЯ ОТ СОФИЯ ДА НЕ МОГАТ ДА РАЗДЕЛЯТ ДЪРЖАВАТА КОЯ ПОЛОВИНА БИЛА СИНЯ КОЯ ЧЕРВЕНА!
-3
 
 
Тия ми мясат на Гунчо и Мунчо и скоро ще има кой ми сра в гащите.
0
 
 
Ех тази показност,не са минали и 24 часа от представянето им,а вече се разкриха. Ако са сериозни хора няма да се молят за пари от феновете,а директно ще се заемат със строежа.Нищо хубаво не очаквайте от тези,само реклама на ваш гръб. Цветан Василев позираше ли с такива карти???
на 13.05.2016 г.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: