ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенове на Ботев към кмета: Докога ще продължавате с лъжите за Колежа?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:49 / 28.09.2022Коментари (23)8379
© Plovdiv24.bg
Обединени фракции Бултрас, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Сдружение ПФК Ботев излязоха с позиция относно строежа на стадион "Христо Ботев":

"Уважаеми, ботевисти, пловдивчани, българи!

За пореден път ставаме свидетели на празни обещания и неспазени срокове по отношение на реконструкцията на стадион "Христо Ботев“ в Пловдив.

След като наскоро кметът на община Пловдив Здравко Димитров забрани провеждането на общественото обсъждане със смехотворни аргументи, сега той призна пред медии за поредно неспазено негово обещание.

На 21-и септември, може би в резултат на нарастващото недоволство, г-н Димитров обяви, че в същия ден общината в качеството си на възложител е предала всички проекти за стадиона на изпълнителя в електронен вид, а до края на същата седмица те ще бъдат предадени и на хартиен носител. Седмица по-късно се оказа, че това все още не е станало, но има пореден срок. На 27-и септември г-н Димитров заяви пред журналисти, че това ще стане едва в края на тази седмица.

Поредното неспазване на сроковете, свързани с конкретни ангажименти за строежа на "Колежа“, е последното доказателство за това, което смятаме за престъпно нехайство по отношение на един от най-важните инфраструктурни проекти в града.

В резултат на всичко това няколко месеца преди официалната дата за край на строежа по изискванията на обществената поръчка ние все още не знаем дори колко ще струва завършването на стадион "Христо Ботев“ по проекта, за който мечтаем всички.

До ден днешен все още няма пълната проектна документация, заради което пък няма и пълна количествено-стойностна сметка. Сметка, за която имаме осигурени 37 млн. лева от държава и община, извоювани с огромните усилия на жълто-черната общественост. 

Е, г-н Димитров,

Докога ще продължавате с лъжите за Колежа?"
Още по темата: общо новини по темата: 799
16.04.2024
15.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
04.04.2024
01.04.2024
предишна страница [ 1/134 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Жълти провинциалисти, защо първо не питате, как е дадена обществената поръчка , на кой и от кой след като за обекта няма нито проект, нито КСС, нито нищо, което се изисква по закон? Защо 4 пъти се прави препроектиране на ОП, което по ЗОП е кардинално нарушение? Как ще се даде разрешително за експлоатация, след като стрежа е крайно компрометиран технически и който е опасен за евентуалните му посетители? И само да поясня, че този обек не е важен за никой освен за 200-те лумпени, които пишете декларации през ден, защото този стадион ще пречи изключително много на гражданите на Пловдив и това го знаят всички, дори и кметовете!Засега имате осигурени 25 млн. а не 37!!! Другите 12 са все още мит. Имайте го в предвид.
+1
 
 
Жълтите искат "Хем бременна, хем девствена". Хем отборът да се издържа с отпуснатите пари за стадиона, и то не просто да се издържа, ами да е от водещите отбори, да печели трофеи и да играе в Европа, хем и стадионът да се построи. Е, как да стане? Друг е въпросът, че няколко малоумника казаха, че ще построят стадион струващ 53 милиона с 25 милиона и сега се чудят как да увъртат.
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 28.09.2022 г.
0
 
 
Еми докато му вярваме ще ни лъже. А можеше в неделя на изборите за парламент, да си гласуваме за един нов хубав кмет.
+2
 
 
Следващата седмица нова декларация: Искаме колежа като Алианц арена до вторник!
0
 
 
Вече ми омръзна да се бъзикам с индианците толкова са смешни и жалки, дайте няква друга тема, стадион, отбор, фенове, четеш и ревеш от смях. Сигурно има за какво за да се докарате до такова положени още от 1989 смятай.
0
 
 
жълтури, утре ще има ли нова декларация, зад а се запася с пуканки и бира. Хайде кажете ни пак колко пари за стадиона липсват поделени между ПИМК, кмета, архитекта, надзорника и тарторите на жълтата агитка??? Много обичам да чувам как се вайкате за изчезнали милиони.
0
 
 
Кога ще разформироват това недоразумение и подобие на отбор??? Та и така наречените фенове - дето и те не знаят на какво са фенове да се спакяксат и не им чуваме гласовете вече.
+1
 
 
Докога ще занимавате кмета само с един стадион. На всичкито отгоре супер нерентабилен, в центъра на града. Никой не е длъжен да работи само и единствено за този стадион. Кмета абсолютно с нищо не е виновен, напротив, той направи страшно много досега за стадионите в Пловдив. Има толова много улици и проекти за работа. Няма как да се занимава само с един стадион от сутрин до вечер. Градът се задръства, има много други по-важни неща да се вършат.
+4
 
 
Забелязвам само черно бели папагали се намърдали в тема която не ги касае,защо бе все ви гложди нещо.....
-1
 
 
жълтури, дадоха ви 37 милиона лева, повече отколкото на Локомотив, но забележете другата разлика... всяка втора дума при ботевЪ от Коматево е ЛЪЖА и КРАЖБА! На Лаута точно обратното, тихо се строи без скандали. Такава ви е общността, наистина трябва да си крадец и лъжец, за да станеш ботевист...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове пожелаха на Уме и Мертенс "жълто-черна" купа и европейско лято на "Колежа"
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: