ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ПФК Ботев: Нека да се обединим и всички заедно да преживеем историческото преместване на стадиона!
Автор: Стойчо Генов 14:29 / 06.03.2023Коментари (34)7956
Ръководството на ПФК Ботев призова "жълто-черната" общност за обединение преди предстоящото историческо преместване от "Коматево" на стадион "Христо Ботев", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана ясно на съвместна пресконференция, в която участваше и бизнесменът Илиян Филипов, чиято компания строи в момента стадион "Христо Ботев".

"Жълто-черните" бяха представени на брифинга от изпълнителния директор Герман Чистяков, прокуриста Асен Караславов и Слави Микински.

"Ние като клуб искаме ясно и точно да заявим нашата позиция относно стадиона. Ще обясня защо толкова бързаме да се преместим на новия стадион. След толкова години чакане аз съм учуден защо изобщо ни задават този въпрос. Аз самият чакам това да се случи вече цяла година. А всички ботевисти чакат това повече от 10 години и заслужават по-бързо да се върнат в своя дом", заяви Герман Чистяков.

Ето какво още каза изпълнителният директор:

Колкото по-бързо почнем да използваме стадиона, толкова по-бързо ще се сблъскаме с проблемите, което това преместване крие. Ако се преместим сега, ще имаме достатъчно време да се подготвим за началото на новия сезон 2023/2024 година.

Освен това с използването на новия стадион, ще се влее нов финансов поток в клуба. Това ще направи клуба все по-независим и устойчив и не толкова зависим от собственика.

Свикнали сме в Коматево, където е спокойно и уютно и преместването никак няма да е лесно.

Ние не сме строителни надзорници. В момента, в който държавата издаде Акт 16 и след като получим лиценз за мачове от вътрешното първенство, тогава ще имаме пълноценното право да използваме стадиона и да поканим нашите привърженици.

В този исторически момент всички ние трябва да сме заедно. Цялото жълто-черно семейство трябва да насочим усилията си именно към това преместване. Един пример – стюардите, които са ни необходими, са около 100-200 човека. Ние трябва да ги намерим и да ги обучим.

Тези, които вече са си закупили абонаментни карти, те получават същите права, без каквото и да е увеличение. Ще има две категории мачове. Категория А са дербитата с Левски, ЦСКА, Лудогорец, Локомотив и Берое. Ще има няколко ценови категории, ще има семейни сектори, ще има и стаи с аниматори, където нашите посетители ще могат да оставят децата си.

Ще има и билети, в които са включени храна и напитки. На този етап ние няма да имаме турникети на стадиона и влизането ще се осъществява с помощта на охрана. Затова приканваме привържениците да идват по-рано на стадиона, за да се избегне задръстването и струпването на хора около входовете.

Нека да се обединим и всички заедно да преживеем това историческо събитие – преместването на стадиона!

Гледайте в прикаченото видео цялата пресконференция от "Коматево"!

Още по темата: общо новини по темата: 790
25.03.2024
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ама как поехми шест дебели бахура от буфирити, цял живот ша на убиват отзад. И куромела на Стоян канара ни можи да ни помогни. Вай вай вай мой Ботев..
-2
 
 
Стикс, боклук плешив, приготвил съм ти въжето. Покажи, че си мъж, обеси се демонстративно преди мача с Левски. Обещал си нещастнико. Освободи света от себе си.
0
 
 
Прави им го кретен чакат те пет години .Изваждам си техниката ,връщам си техниката .Ти нормален ли си ???Искам още 20 млн.и още 20 млн.Пълен жълт пе*ал си .
+2
 
 
Със или бес стадйон,сме си същити умрели х.йове..Как обичаме шестоъгълния, насладата е вечна
-3
 
 
Четирите Кюшета зад Аграрния кога ще получи акт 16?
+2
 
 
Селяните са царе на мушингийте.1944г. слезнаха от балкана избиха интелигенцията и взеха власта, сега пак по тъмно действат под сурдинка да пуснат говняжа с куп проблеми.
+4
 
 
Пробутаха ви нещо подобно на стадион, грозно, осъкатено, опасно, след година ще видите бижута на Пловдив на Лаута.
+2
 
 
Нещо много мръсно се случва около Гомнежа. ДЕСЕТ години се работеше бавно, мудно, с по лъжица бетон на ден, а сега изведнъж се гони срок с невиждана бързина, че чак и по тъмно се бачка??? Сякаш се строи друг обект ,а не Гомнежа??? Изборите идват, случайно или не Гомнежът трябва да се завърши два дена преди тях...
-1
 
 
все си мисля,че Зингата няма да изкара докато стане стадиона
0
 
 
Не е ли малко рано да се говори за турникети? Всички пловдивчани очакваме новия стадион който ще е най-модерния у нас, но като Ботевист, искам да видя и отбор на това ниво!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: