ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ВИДЕО и СНИМКИ: Здрав ли е бетонът на Колежа? Започна обследването!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:53 / 16.07.2018Коментари (22)13551
Дълго очакваното от феновете на Ботев обследване на стадион "Христо Ботев“ стартира днес, видя репортер на Plovdiv24.bg.

Както нашата медия вече съобщи, финансовият благодетел на "жълто-черните" Георги Самуилов призна, че този процес ще продължи около два месеца и половина.

В момента се взимат проби от бетонната конструкция на южната трибуна, като целта е да се направи пълен лабораторен анализ и да се разбере в какво състояние са бетонът и арматурата след 4-годишното замразяване на строежа. Естествено, в следващите дни работниците ще преминат и през всички останали трибуни.

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Ми ай дано ,че тея гостувания в Коматево отрепаха дербито на Пловдив. Малко ме съмнява с оглед на това ,че три месеца (летни) са започнали с някви обследвания... Замислете се - защо не пролетта ,а лятото. След 3 месеца е октомври и идва зимата- пак чакане да започне.
0
 
 
Обследването започна и както очаквах с него започна злобата и простотията. Като почне строежа какво ще става не знам. Двамата господа Стикс и Wind явно никога не са чували за концесия и договорни отношения. Ще им припомня, че стадиона в парк Лаута дълги години се предлагаше на концесия, но... никой не го искаше. Сега г-н Крушарски май го иска, но ако друг даде парите. Е, няма как да стане. Стикс /Марк/ постоянно пишеш за бездомници. Сега ще те открехна защото си много заблуден. Ботев има една от най-модерните бази на Балканите. Ботев има и Колежа - макар в момента да е строеж. Локомотив няма нищо. Повтарям нищо. Може да провериш. Вие сте просто едни наематели на стадиона в парк Лаута. Тоест този стадион може да го има всеки, който плати повече от вас. Така наречената "база"в Говедарци също няма нищо общо с Локомотив. Провери ако не ми вярваш. Та кой е бездомният? Извинявам се моите приятели истински локомотивци. Приятели, наложи се да падна много ниско, почти до нивото на Стикс, но иначе той нямаше как да разбере. И Стикс, моли се да не направят това обследване задължително за всички стадиони. Защото стадиона за който плащате наем ще трябва да се бутне.
на 16.07.2018 г.
0
 
 
Не е верно че светлина в тунела има само за славния Ботев! Светлина има и за стадион Пловдив. Светлина има и за стадион Спартак . Светлина няма само в тунела на мангалите и влака е спрял защото и кимур няма само стикс и други 2-3 ненормалника още дават пара на свирката,но и тя скоро ще млъкне както е угаснал фара на локомотива който отдавна е в глуха линия от която никога не ще излезне!
+5
 
 
Олигофрени, Самуилов сам си каза, че издържа отбора. Като му дойде времето специално ще представи на Стикс и Wind нотариално заверения договор. Пари има, отборът ще върви, а Стикс и гей дружинката (Хъмпи го каза) и останалите роми (Бонев го каза), ще проклинат съдбата, че пак се подиграват с отбора им. :)
0
 
 
"Стикс"."Wind"какво ревете като вдовици за х.. на чужд гроб,на чужди пари сметка правите.Има концесия,има анекси и т.н.какво ви интересува кой какъв е в БОТЕВ и как ще стане довършването на КОЛЕЖА.По компетентни от вас по теми свързани с Ботев Пл. няма и явно много ви кефи да коментирате злобно всичко свързано с този клуб.Все някога този стадион ще се довърши и най стария футболен клуб в България ще има едно прекрасно съоръжение което няма да има аналог в страната.
-5
 
 
Бездомници, отговорете на Wind, Локомотивецът задава прекрасни въпроси...
0
 
 
Колежът по Кретенщина, Тъпотия, Трошене, Драскане, Викане и минимална заплата :D
-4
 
 
"Финансовия благодетел Самуилов"??? На кой е благодетел? На какво е собственик, че стадион за 40 милиона ще строи? Как и къде освен по заглавията на медиите е свързан с клуба от Коматево? На каква база обещава? Защо ще строи? От любов към футбола или има едни излишни 20-40 милиона дето ще дари на клуба? Такъв фарс никъде другаде няма освен в България! Градския стадион гние 30 години, другите общински стадиони също, но единствения ФК в Пловдив, който няма собственик от 4 години ще строи стадион за десетки милиони, а "благодетеля" няма нищо общо с клуба! Това и в Зимбабве го няма!?
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Сподели какво ново....
на 16.07.2018 г.
0
 
 
Шпикс, къде си гнидо долна ? Яде ли те корема ?! Ненужен биологичен отпадък !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: