ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев с много остра декларация срещу "шайка МИШКИ"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:37 / 01.05.2016Коментари (38)13729
© Plovdiv24.bg
Обединени фракции "БУЛТРАС" и "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" разпространиха днес остра декларация. Повод за написването й бяха обидни транспаранти срещу хора от ръководството на Ботев, които бяха закачени тази сутрин на няколко възлови места в Пловдив.

Декларацията е озаглавена: Да съществуваш в сянката на Ботев Пловдив...

Plovdiv24.bg публикува официалната позиция на бултрасите без редакторска намеса:

Христос Воскресе!

Братя, бъдете живи и здрави!

В навечерието на един от най-светлите християнски празници, шайка МИШКИ за пореден път показаха жалките си комплекси към отбора на Пловдив. Не сме и очаквали, че в полунощ момчетата от крайните квартали ще са на църква и ще празнуват Великден. Очевидно е, че изповядват друга вяра, но в мижавия си опит да всеят раздор в "жълто-черната" общественост, те удариха поредното дъно на безмисленото си съществуване.

Обединени фракции "БУЛТРАС" и "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" заявяваме най-отговорно, че вдигнатите тази сутрин транспаранти из възлови места на Пловдив против Румен Чандъров, Ангел Палийски, Николай Костов и Георги Марков са долна провокация на наши недоброжелатели и по никакъв начин не изразяват настроенията ни към изброените личности!!! Тази гнусна постъпка показва за пореден път колко отчаяна е пасмината комплексари, живуркащи в сянката на най-стария клуб в България.

Ако по някаква причина искаме да заявим нещо по подобен начин, то ние винаги ще застанем с имената си и ще носим отговорност за думите си.

Пловдив е само наш!

Само Ботев!

bultras.com

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Това е най-жалката и безкрайно елементарно-злобна декларация, която съм чел. Наистина някои хора достигнаха дъното на ниската култура и олигофренската пропаганда без никаква мисъл, факти и достойнство, бълваща обобщена омраза, изтипосана пред обществото. Чугунените глави, автори на безумната декларация, едва ли осъзнават колко жалки изглеждат, как петнят националният разум с незаслужени и излишни обиди към собственият ни народ, но за сметка на това акцентират върху свещените великденски празници, сеейки омраза. Колко жалко и долно, и тук не става въпрос само за Локо и Ботев....
+2
 
 
Звездата на "смърфовете" Ияд Хамуд,мръсни,сополиви гадове,променящи историята.
на 01.05.2016 г.
-2
 
 
Тия жълтурите не са добре, правят си някакви филми, обвиняват нас, после не били ни карекли директно нас, пък ние сме се хванали, ми то други пловдивски отбори няма бе пилета, а и е ясно ,че от нас сте толкова комплексирани, че и за разните ви вътрешни издънки вече сме ви виновни. ба*ти жалката работа, що не си траете поне по празници, ама то вярно, че за вас нищо свято няма.
на 01.05.2016 г.
-4
 
 
ЕДНИ МИШКИ С ДЕКЛАРАЦИЯ ПРОТИВ ДРУГИ МИШКИ!!!АБЕ ВЪОБЩЕ-КЛУБ ОТ МИШКИ!!!!ОПЛАЧЕТЕ СЕ НА ИРЕНА КРЪСТЕВА ИЛИ НА ДЕЛЯН!В КРАЕН СЛУЧАЙ-НА ГЛАВНИЯ МЮФТИЯ ИЛИ МЕШЕРЕТО...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 01.05.2016 г.
+12
 
 
Буфери-отрепки стоят зад тая простащина. Пак ли вие бе, нискочели? Ейййй, изяде ви тоя комплекс от Ботев, няма мира от него, а?!
+23
 
 
В декларацията никъде не се среща думата "буфери",нито се споменава конкретен отбор.Ако някой се е разпознал,проблема си е негов.
-1
 
 
"Пловдив е само наш!" - 1ви Април мина отдавна..
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+16
 
 
Трябва да си много личностно примитивен за да направиш това! Почвам да си мисля, че в тази случка дълбока замисъл има нещо друго и просто са използвани група фенчета като им е обяснено, че това ще помогне на клубът независимо кой!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: