ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сдружение ПФК Ботев: Поредна лъжа на Филипов! С 12-те милиона трябва да бъде завършена цялата козирка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:48 / 01.11.2022Коментари (8)7205
© Plovdiv24.bg
Сдружение ПФК Ботев, подкрепено от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас, излязоха с официално съобщение до медиите. Повод за реакцията им бе вчерашното изказване на бизнесмена Илиян Филипов пред Plovdiv24.bg, че изграждането на ново видео наблюдение на стадион "Христо Ботев" е поскъпнало от 50 000 на 700 000 лева.

Според "жълто-черните" привърженици това било "поредна лъжа на строителя на Колежа". 

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция на Сдружение ПФК Ботев:

Поредна лъжа на строителя на Колежа

01 ноември, Пловдив

Уважаеми ботевисти, пловдивчани,

Вчера за пореден път строителят на Колежа в лицето на изпълнителния директор на фирма ПИМК - Илиян Филипов, изрече в медийното пространство поредната неистина.

В този смисъл искаме да му припомним, че в количествено-стойностната сметка на обществената поръчка, която самият той е оферирал и подписал, сумата за видео наблюдение е в размер на 652 099 лв, а не 50 000 лв, както той изтъква в интервю за пловдивска онлайн медия.

Надяваме се, че изреченото от него не е умишлено изместване на фокуса върху по-маловажни строително-монтажни работи за сметка на КОЗИРКАТА!

Жълто-черната общественост е непоколебима в своето настояване - с получените допълнителни 12 млн. лева да бъде завършена изцяло покривната конструкция на стадион "Христо Ботев“ над четирите сектора, включително и покривното покритие - каквато официално бе и целта на отпуснатия заем.

Сдружение ПФК Ботев

С пълната подкрепа на КПБП и Обединени фракции Бултрас
Още по темата: общо новини по темата: 790
25.03.2024
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Че вие да не сте си мислили че този ИЗЛЕЛ Е ДЕЛЮ ВОЙВОДА..... ИЛИЯН, ЧОВЕК С 8 КЛАС Е СОБСТВЕНИК НА ПИНКО ПАНТЕРС..... ХАХАХА... ХАХАХА.... И АКО Е ТАКА, ДОСЕГА 20 ГОДИНИ ПАРТИЯТА ЩЕ МУ НОСИ ХЛЯБ И СОЛ ЛИ....???? ХАХАХА... ХАХАХА.... ЧЕ ТОЙ АКО НЕ ЛЪЖЕ ОТ ГЕРБ ЛИ ЩЕ Е
-3
 
 
Това със засяването на тревата е поредният опит на Плейна да замаскира нещата.По цял свят се слагат готови чимове за захващане,а тук се сее РАЙГРАС.Това нещо за да стане годно за игра са нужни минимум 10-12 месеца.Защо не се сложиха готови чимове?Защо още няма проект къде ще е осветлението?Отделно къде отидоха уж парите за паркинг около стадиона.О,да там ще има нова и нова поръчка за още 12 млн лв+още 12 млн. лв. за добавка за 100% козирка.Отделно за довършване на съблекалните на централната трибуна,о да и там няма да стигнат парите.Този стадион стана златна хапка за КРАДЕНЕ.Тук край не само,че няма,но това ще е допълнителен стимул за фирмичката ПИМК на Шиши да изчака да се протака завършването още с години,за да се има оправдание,че цените са още по-високи,а това е предпоставка за нови,нови,нови поръчки,заеми,кредити,дето ще ги ВРЪЩАТ ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ,а лапачката остава САМО ЗА ТЯХ.ОТВОРЕТЕ СИ ВСИЧКИ ОЧИТЕ!ДА СЕ ПОКАЖАТ ВСИЧКИ ФАКТУРИ ДО ЕДНА ПРЕД ЦЯЛА България ДА СЕ ВИДИ КЪДЕ СА ПАРИТЕ!Тук нещата трябва до СТРАСБУРГ да отидат,а не до ония гологлавия рапон,който е с тях в комбина.
-2
 
 
Повече от ясно е ,че ПИМК е фирма на ДОГАН И ПЕЕВСКИ,а тоя плазмодий е пионката,това е ясно.Тия пари от държавата са ограбвани от частни лица и влизат директно в джоба на кметове и около ДПС.Дотук отпуснатите с тия новите 12 млн от Булбанк стават общо 54 млн.лв.Никой не може да ме убеди,че това е глътнало 54 млн (ще глътне)че даже и за козирката още нямало да стигне.Това е поредният опит за кражба от народа.Това са държавни пари+общински пари,които потъват в джоба на някои.До момента стадионът не е глътнал повече от 25 млн лв макс.Къде остава остатъка до 54?И най-куриозното е ,че съвсем скоро ще се разбере,че строителството не само,че е НЕКАЧЕСТВЕНО,това вече се заелязва от малките деца,освен това,че се строи без проект и по инерция и още повече че няма да може да се узакони.Съвсем скоро ще излезнат много интересни факти около козирката,която не може да бъде монтирана на стадиона,по простата причина,че се строи назула.
+3
 
 
Абе Илиянчо, ти наистина ли си мислиш, че феновете на Ботев са ахмаци? Ако няма козирка, това означава, че няма да има и осветление. Тогава как ще бъде лицензиран стадиона? И още: Нали пусковият срок щеше да е 12.12.22 год.?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: