ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Феновете на Ботев: Строителят на "Колежа" бърза не за Левски, а за да няма контрол!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:13 / 04.03.2023Коментари (7)18148
Позиция на организираните фенове на Ботев Пловдив за строежа на стадион "Христо Ботев":

"Уважаеми Ботевисти,

В последните няколко дни ставаме свидетели на разиграван от отговорните за строителството на стадион "Христо Ботев" театър, в който възложител и изпълнител се надпреварват да дават интервюта и да обясняват как "лошите фенове" им пречат да завършат строителството на стадиона.

В тази връзка бихме искали да подчертаем фактите, които изясняват тази внезапна медийна офанзива и събитията от последните дни:

1. Изпълнителят ДЗЗД "Колежа“ с водещ партньор ПИМК бърза не за футболната среща с Левски, а за получаване на Акт 15, с който му се приема строежът, за да избегне проверките на законно сформираните след решението на ОбС Пловдив комисии.

2. Изпълнителят върна в събота строителите на стадиона не защото е ботевист, а за да прибере останалата печалба от осигурените 52 млн. лв., което в огромна степен е заслуга на истинските ботевисти – феновете.

3. Мажоритарният собственик на ПФК Ботев г-н Антон Зингаревич е излъган за срока на построяването на стадиона от този, който се хвали, че го е довел в Ботев, а не от феновете, които не може да са отговорни за евентуални негови действия.

Освен това уведомяваме г-н Здравко Димитров и г-н Илиян Филипов, че жалките им опити да прехвърлят проблема от "болната" на "здравата" глава, няма да успеят. Отговорни за строителството на стадиона и свързаните с него действия, в това число и възлагането на гласуваната от ОС Пловдив сума, са единствено възложителят, в лицето на кмета на общината и неговия екип, и строителят, в лицето на ДЗЗД "Колежа“.

Непрестанните упреци към членовете на назначените от самия Здравко Димитров комисии, както и към представителите на Сдружение ПФК "Ботев", няма да ни накарат да отстъпим и ще продължим да отстояваме целта си – КАЧЕСТВЕНО ЗАВЪРШЕН СТАДИОН С ЦЯЛОСТНО ИЗПЪЛНЕНА КОЗИРКА НА ЧЕТИРИ ТРИБУНИ. Специално на г-н Филипов припомняме, че приемаме атаката срещу всеки от нас като атака срещу всички ни.

Ще ви държим отговорни както за действията, така и за бездействията Ви!"



Още по темата: общо новини по темата: 799
16.04.2024 »
15.04.2024 »
09.04.2024 »
08.04.2024 »
04.04.2024 »
01.04.2024 »
предишна страница [ 1/134 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Гиздак стига с твоите интриги! Ние феновете- двайсетина облъчени от теб се връзват на брътвежите ти! Защо говориш от името на всички? Вие сте двадесет лумпена, а феновете на Ботев Пловдив са хиляди и си искат стадиона! Ясно е, че имаш лични амбиции и лични интереси и затова замълчи, за да имаме стадион и да играем там!
0
 
 
Тия жълтите вече са за съжаление. Ако не бяха джуджета мегаломани с велики усти щяхме да ги щадим. Разбира се, в техния случай ще се вади брадва на умряло псе! Клоуни, декларациите ви са повече от мненията по форума. Замеряте се с фекалии, ботевист замеря ботевист с фекалии. НЕ Е СЛУЧАЙНО, ЧЕ НАЙ- ИЗВЕСТНИЯ ЖЪЛТ СЕ КАЗВА ФЕКАЛ КЛОАКОВ! Всичко се връща, Фекал Клоаков живее във всяко едно жълто сърце! Доказвате ни го всеки ден!
0
 
 
Феновете са прави но идват избори и от там идва и натиска. След това са финансовите интереси които са факт. Въпроса с качеството на строежа и техническите пропуски обаче остава решен само на думи. Фактически обаче едва ли? Кой строител ще каже че строежът му е калпав? Отговорът е ясен. Предстои лицензиране въвеждане в експлоатация. След това и посетителите. Дано някой ден точно те не изпитат строителните пропуски защото тогава трагедията ще е огромна и безвъзвратна. Дано разумът надделее в крайна сметка а не мераците? Дано и компетентните органи не си затворят очите?
0
 
 
Добро утро имало и трезвомислещи канари.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Облагородяват Градската градина
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: