ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите: 100 човека на фона на 350-хиляден Пловдив са нищо, абсолютно нищо (видео)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:53 / 04.09.2017Коментари (3)5378
©
Преди няколко дни КПБП и BULTRAS призоваха цялата "жълто-черна" общност да погледне към Колежа. Да погледне и да се замисли дали домът й заслужава тази съдба - 3 години да съществува в състояние на клинична смърт.

Ето какво написа по този повод официалния сайт на бултрасите:

Вярвам, че всички са убедени, че Ботев трябва да си "върне" стадиона. Това днес обаче не си пролича. Нека да си го кажем в очите - 100 човека на фона на 350 хиляден Пловдив и близо 20 хиляди, пълнили стадион "Христо Ботев" на всеки мач до скоро са нищо, абсолютно нищо. ДА, фенове тази сутрин на поредната акция имаше, но те бяха само капка в морето, което може да залее Пловдив, ако реши...

Нека да е ясно, че този стадион не е нито на моментното ръководство на клуба, нито на кмета, нито на министъра или на президента, или на който и да е олигарх. Той е на Пловдив, на феновете, на хората, които обичат спорта и футбола. Той е на всички - на онези, които подкрепят Ботев, даже и на онези, които го мразят. И ние - днес и сега трябва да се погрижим за него. Даже сме закъснели. Точно, както бе по времето христолово. Мнозина обаче тогава вярваха, че свободата няма да дойде лесно и въпреки това, близо 10 години се бореха Ботев да възкръсне. Рано или късно, с много борба, времето се преобърна.

Какво е по-различното сега? Нищо! Ситуацията е доста по-сложна. Ако тогава имахме за цел да изгоним един самозванец, то сега трябва да изградим нещо, което политическата мафия успя да разруши с един замах. Трудно е и няма как да стане със 100 човека. Нито с махане на храсти и бодли. Но всички, които бяха днес на Колежа знаят, че оттук се тръгва. И ако днес дойдоха стотина привърженици готови да дадат мило и драго за Каузата, то утре на следващото събитие на КПБП феновете ще са 200, другия път 1000 и така, докато целия булевард "Източен" не стане тесен и някой не се вслуша в призивите.

А ситуацията просто върви тихо и кротко натам и трудно някой би я овладял.

И като за финал нещо тъжно.

Децата на Ботев растат, без да познават стадион "Христо Ботев". На днешната акция доста родители бяха довели децата си, повечето от които бяха на възраст между 3 и 5 години. Точно период, в който няма как да са посещавали стадион "Христо Ботев" или ако са го правели то спомени няма как да имат. Въпросите им бяха: "Тате, каква е тази градина" и "Какъв е този парк"... изводите оставяме на вас.

Вижте видеото на бултрасите в прикачения файл!

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Нормалните хора се разграничават категорично от ултраси разни и разнообразни!Не може да чупиш седалки ,да хвърляш бомби и всеки мач да изкарваш глоби за клуба,а после да отправяш "призиви"за каквото и да било!Тартори и вождове да си отправят призивите към собствените си бандички и групички!
+5
 
 
КОй направи така,че хората да се разграничават от КПБП и начинанията им? Да,това е отговора.Дръжте се отговорно и нямаше да има нужда да приканвате умерените фенове по 100 пъти - те сами щяха да искат да помагат.Вместо това една шепа хора,мислещи се за богоизбрани искат да едоличнода управляват 20 000.Лошото е,че вече никой не ви вярва.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: