ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Само ала-бала! Истината е една: Няма кой да вземе акциите на Ботев!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:55 / 28.03.2018Коментари (34)12378
© Plovdiv24.bg
Тайнственият бизнесмен, който уж беше готов да вземе акциите на Сдружение ПФК Ботев и да завърши строежа на Колежа, се оказа въздух под налягане.

Plovdiv24.bg припомня, че в събота една от най-големите фенски Фейсбук страници на Ботев избухна със съобщение, че се е появил човек, който иска да сбъдне мечтата на всички ботевисти.

"Доколкото разбрах, той се е отказал. Не е имало среща, не е имало човек. На този етап нещата си остават същите. Нищо по-различно от това, което говорихме в понеделник", заяви пред по този повод председателят на Сдружение ПФК Ботев Апостол Апостолов, цитиран от "Тема спорт".
Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Колкото и да не ми се иска трябва да призная, че Апостол Апостолов е прав като казва, че ние феновете само искаме, а нищо не даваме. С какво сме показали, че заслужаваме нов стадион? За всеки е видно, че в момента базата в "Коматево" ни е напълно достатъчна. Та кой нормален човек ще си даде парите за стадион, като не можем да напълним база за 3000 души? Сега оправдания може да чуя всякакви, но такива са фактите. И на мен не ми е удобно в "Коматево", но не пропускам мач там. Ходете на мач бе хора и тогава имайте претенции! Този стадион ще се построи само тогава когато билетите за даден мач свършват два часа след пускането им в продажба. Само когато базата е пълна на всеки мач до краен предел, а от вънка чакат още толкова хора. Само тогава когато на всяко гостуване си запълваме гостуващия сектор.Помислете си пак вие какво давате и тогава искайте!
0
 
 
Специален поздрав за Сомалийците от остров Сокотра:Ала баланица, турска паница.Ой гиди Ванчо,наш калпазанчо mp. 3
-1
 
 
Тея жълти манафи станаха за смях в цяла Европа.Първо заради строежа до бирената и второ заради Тошко Лицето,където отиде в Германия да търка резервната скамейка на Майнц.
-1
 
 
Ох, ний сми най-големити ботяфъ.., буфирити са гейуве... ше си им виками цигани и гейуве само тува мойм да кажим.. само Доматево и да живей Турция.. ай кънарии ний сми върха
-1
 
 
Ай стига ве и бай Наско казанджията от Стряма и той ли се е отказал ве.....ааааа ша са напия днес.....щом Стоян канара черпи.
+2
 
 
Хайде сега същите тези които написаха декларацията да излезнат и да обяснят!!! Написах го и под предната тема, пиша го и тук, престанете да хвърляте в медийното пространство фалшиви новини за стадионът който е най-голямата болка на всички Ботевисти!
-1
 
 
Мангусти, оправете първо наклона на Другаря Крюшо. Той много харесва такива гей бандити като вас. Да ви е жив и здрав! И точно така и за напред само в "будна кома".
+3
 
 
АЗ СЪМ ЛОКОМОТИВЕЦ , НО ИМ ПОЖЕЛАВАМ НА БОТЕВ ДА СИ НАМЕРЯТ СОБСТВЕНИК . ТОВА Е ДОБРЕ И ЗА ДВАТА ОТБОРА . НИЕ СИ ИМАМЕ КРУШАРСКИ - ХУБАВ ЛОШ ЧОВЕКА ДАВА ПАРИ ОТ ДЖОБА СИ В ТЕЗИ МНОГО ТРУДНИ ВРЕМЕНА. НАПРАВИ ЦЕНТРАЛНИЯ ТЕРЕН , КОШАРАТА И БАЗА ГОРЕ В ГОВЕДАРЦИ . ПЛАЩА ЧУЖДИ ДЪЛГОВЕ . И ДАНО НИ НАПРАВЯТ СТАДИОН "Пловдив" ДА ХОДИМ ТАМ НА ДЕРБИТАТА .
-1
 
 
Ами то целия БотевЪ от неговото създаване през 2010 година е едно голямо АЛА-БАЛА. Има ли изненадани? Рано или късно истината винаги излиза наяве. Или с други думи казано, време беше жълтия балон да се спука с гръм и трясък.
+2
 
 
жълТУРЦИ , ще си умрете в Доматево !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: