ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите: Продължаваме протестите до завършването на стадиона!
Автор: Стойчо Генов 12:14 / 22.12.2019Коментари (19)7777
© Plovdiv24.bg
Обединените фенове на Ботев (Пд) разпространиха поредната си декларация относно бъдещето на стадион "Христо Ботев". Бултрасите предупреждават, че "идеолозите на скритата приватизация на стадиона и съседните общински имоти все още бродят из клуба".

Plovdiv24.bg публикува официалния текст без редакторска намеса:

Уважаеми ботевисти,

Във връзка с публикациите за прекратяване на концесията на стадион "Христо Ботев" правим следното изявление:

Следим внимателно всички процеси, свързани с любимия клуб, в частност и със стадион “Христо Ботев".

След 5-годишни напразни обещания вярваме единствено и само на конкретни фактически действия, водещи до завършване на строежа на стадиона, запазването му като общинска собственост и предоставянето му по законовия ред за ползване от ПФК Ботев Пловдив. Това е единствената възможност ПФК Ботев да съществува в нормално състояние с финансова самостоятелност и независимост. Очакваме това да се случи в най-кратки срокове, дотогава протестните ни действия продължават. Предупреждаваме, че идеолозите на скритата приватизация на стадиона и съседните общински имоти, все още бродят из клуба.

Пожелаваме ви щастлива Коледа, Весели новогодишни празници и много радост с любимия клуб през 2020 год.!

Сдружение ПФК Ботев

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив

Обединени фракции Bultras
Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Време е полицията и общината да се намеси! Протести мигат да се правят по конкретни проблеми с публичен ефект! Някакви лумпени да затварят когато им скимне основен градски булевард е простащина и престъпление! Това не е законен протест! Тук се касае за един фалирал клуб спортен клуб и неговия вече несъществуващ стадион, т.е това са частни правоотношения, а не публични! Кой и как е фалирал “Ботев” не е проблем на гр.Пливдив, нито на държавата! Да каже Пеевски, защо не отидете пред тях да стачкувате!? Нали сте ербап, нали сте много смели! Селяндури и лумпени! Полицията да си върши работа и при подобни псевдо протести да напълни кауша и съда, има бързи производства за тази цел! Аман от лумпенизация и простотии в този град!
+4
 
 
Разни знайни и незнайни ЦИГАНИ отново споделят мозъчните си диарии с всички из коментарите. Отправям два апела към вас, ЦИГАНИ: 1. Искате ли РЕФЕРЕНДУМ ЗА КОЛЕЖА??? Да видим процентно колко ПЛОВДИВЧАНИ искат и колко не искат държавата да го дострои, а? 2. Искате ли да попитаме в отворено писмо чрез медиите Община Пловдив под каква форма ПФК Локомотив 1936 ползва стадион "Локомотив" в Лаута? Концесия със сигурност няма, а договор за наем има ли? Плаща ли наема, ако има такъв? Кога е бил конкурсът за давате под наем на стадиона и при какви условия, ако има такъв? Кои, освен ПФК Локомотив 1936 са били кандидатите за този наем? ПФК Локомотив 1936 грижи ли се за ПОДДРЪЖКАТА на стадиона или това го прави Община Пловдив с НАШИТЕ пари??? Къде отиват приходите от билети??? Кой плаща ТОКА на стадиона????
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 22.12.2019 г.
-5
 
 
ТАКОВА НЕЩО ,КАТО ВЕЧНИ ПРОТЕСТИ НЯМА!!!ШЕ ИЗМРАТ НЯКОЛКО ПОКОЛЕНИЯ ЖЪЛТИ МАЛОУМНИЦИ!!!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
0
 
 
Да приватизира някой стадиона е равносилно да приватизира Цар Симеоновата градина, Гребната база, бул. Източен или някоя друга улица или площад! Това е абсолютно невъзможно! Има забрана за разпоредителни сделки. От публична общинска собственост стадионът може да стане само държавна собсгвеност, при това пак публична! Но както и да е, хубаво е да има активност, само някой зложелател да не манипулира агиткаджиите!
-5
 
 
Разбирам желанието на феновете да имат стадион, но не съм съгласен с поведението им. Това си е жив рекет и се надявам общинарите да не се подадат. Клубът си има собственик, да отидат пред дома му и да протестират колкото искат. Не е редно да смущават спокойствието на пловдивчани. Като такъв, аз не съм съгласен Общината да харчи парите ни само в полза на една малка част от гражданите /уверен съм, че протестиращите не са повече от 100-150 души, поне това личи от снимките, отразяващи протестите/. Друг е въпросът ако се дострои стадион "Пловдив". Искат стадион ама друг да плати сметката – не е редно!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 22.12.2019 г.
+4
 
 
Така и трябва! Само Ботев!
+4
 
 
Време е бившият сервитьор с червените бузки да напусне клуба окончателно и завинаги, защото той, с интригите и лъжите си настрои феновете едни срещу други, а и е доказан предател и крадец. ВЪН ОТ КЛУБА ПРОКСИТО НА ПЕЕВСКИ !!!
-5
 
 
Продължавате с просията, а не с протестите! Само че всички много добре знаем, че исканията ви са крайно неуместни и неадекватни! Никой няма да позволи да се дадат държавни пари за един частен клуб! Това ще доведе до много размирици и протести от всички останали публики на ФК, както и от много други институции, които имат нужда от държавна помощ! Пловдив и държавата ни имат далеч по-крещящи нужди! Ст. Локомотив е общински от 1982-ра, а общината не е заковала един пирон в собствеността си! Да не говорим за градския стадион, който се руши от 30 години, а от реновирането му биха имали полза ВСИЧКИ! Не само футболните клубове! Спрете с наглата просия жълтури! Срамно и НЕградско е!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: