ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Харалампи Ванев: Самуилов се подигра с пловдивчани!
Автор: Диана Бикова 11:17 / 28.12.2019Коментари (57)30790
©
Привърженици на Локомотив Пловдив коментираха пред камерата на Plovdiv24.bg развалянето на концесията на стадион "Христо Ботев", което бе гласувано по-рано днес:

"Като нищо я развалиха, все едно е някакво селско кафене! Този Общински съвет е пълна пародия и срам за Пловдив! Това не е проблем на Локомотив, а на всички пловдивчани. Никой не коментира днес онова, което им представихме! Ние искахме да се отложи тази точка, а не да не се гласува, защото е ясно, че тази концесия е обречена. Но нека всички видят какво губят и печелят. Спартак и Марица къде ги забравяме? А стадион "Пловдив", който е най-важен?

В момента не знаем какво гласува Общинският съвет за сметка на данъкоплатците - какви са пасивите, какви са активите, това не го чухме! Подадохме документация, аргументирана от юридически лица - общината губи над 1,5 милиона лева от неустойки! Защо тези концесионни такси не се плащаха 5 години и половина?", попита Антон Георгиев, присъствал на днешното заседание на ОбС.

"Минаха изборите и Георги Самуилов се подигра с пловдивската общественост! Закара 2 крана месец преди изборите и даже даде име на стадиона! Каза, че ще го строи, изведнъж минаха изборите и казва "Не мога да го строя, защото Ботев има много дългове". А ти преди това не знаеше ли, че има дългове? Премиерът Борисов им каза "Ще помогна, но почнете да го строите първо вие".

Сега се изметна ситуацията - ще го строи държавата, и то като заобиколят закона, защото държавата не може да подпомага акционерни дружества", обясни Харалампи Ванев.



Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024 »
08.03.2024 »
28.02.2024 »
27.02.2024 »
22.02.2024 »
12.02.2024 »
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Бай Дельо, не се имам за умен, камо ли пък за хлъзгав! „Държавата държи главите на едни и същи некадърници над водата и не им дава да се одавят“, това са твои думи и затова казвам, че държавата си е изпълнила задълженията, тя това трябва да прави. Разбира се, че „не сме детето в дом за сираци, нито бездомника на улицата, нито дори и кучето захвърлено след приккючването на строежа.“ Ние сме елита на нашия град. Сами си казвате, че общинските съветници във всеки Общински съвет преобладаващо са от Ботев!!! Нали не се заблуждаваш, че това е случайно? Още преди Девети Ботев е бил клуб на всички пловдивчани, както и на градския елит, за разлика от Локомотив, който е бил ведомствен клуб, и от Спортклуб, който е бил квартален клуб на района между Марица, бул. Източен, бул. Мария Луиза и главната улица, като стадионът му е бил игрище Кубрат, където сега са блоковете срещу Била. Привържениците на Локомотив досега са конзентрирани в този район. Почетни президенти на клуба са били Обрейко Обрейков и Димитър Кудоглу! Сам проучи кои са те! Относно моята личност, пак да кажа, това не е от значение за форума. Но съм съгласен да приемем, че съм играл като ляв бек в родното ми село от Родопската яка и съм дошъл замалко в Пловдив да се радвам на любимия си клуб, а поради липса на средства ми се налага да припечелвам хляба си чрез коментари в нета!
0
 
 
Живота е Виенско колело.Харалампиййй...до вчера шеф в завод Чайка,днес квичиш нещастно. Щастието на едни се крепи на нещастието на други.Дерзайте!
+1
 
 
Не разбрах само тоя доносник Ванев какво токова се интересува и от футбол? Всеизвестен е факта, че той разпродаде за жълти стотинки един от най-големите заводи ,след което за награда бе назначен за шахматен деец,въпреки че не може да различи кон от топ. Може би ще е добре на турнира който той-прави-проверих сега,ще бъде през месец юли в Новотела- да се изсипе на откриването и футболната агитка та там да си даде мнението...Само да не му заврат офицера някъде отзад- на задното стъкло, както пееше Тодор Колев...Всички тия изяви на внедрени ченгета показват само едно-мафията НЕ иска нещата у нас да се оправят!
на 29.12.2019 г.
+1
 
 
Какво трябваше да се прави с тази концесия? Оня селяндур само незная защо ни изгуби една година като каза,че ще строи та му я удължиха! Абе аз нямам нищо против да му пишат 1.5 милиона на г*за. Добре че развалиха тази концесия защото само на циганите вършеше работа.
+6
 
 
Зрънкови кръв серат. Пак не им дреме за Спор Колубу, а отново са в темите за Великият Ботев Пловдив
+3
 
 
Бай Дельо, искам да ми кажеш откровено: затова, че концесията се прекрати по взаимно съгласие ли повече те боли или затова, че се дава зелен светофар за довършването на стадиона?
+5
 
 
Вижте,понеже злобата,омразата,откровената простотия и демагогията са приоритет на тези "активисти",между другото всички ги видяхте ,че приличат на банда от мутренските времена, искам да припомня някои факти.През 2016 година община Пловдив опрощава дълговете като концесионни такси съответно на "Локомотив"-146,191 лева за подлеза на гарата и 103,083 лева на "Ботев"за стадиона.Разликата от 43 000лв както и 50 000 лева от тази година /по-рано за всички.../не ги коментирам но,тук има едно голямо НО!"Локомотив"не внасял таксите по концесията но през цялото времетраене на тази "концесия",тоест 9 години и 7 месеца е присвоявал/думата е точна/наемите от общинските магазини!Тоест 115 месеца нищо не е плащано като задължения, но парите от наемите които без тази измислена "концесия"е трябвало да влизат в сметката на община Пловдив ,тоест за всички пловдивчани са отклонявани към "Локомотив"...Моля, най-учтиво господа "юристите"като са дали техните данни за концесията на стадиона да оповестят сумата от наемите от общинските магазини която е получена от любимия им клуб за всичките 115 /повтарям/месеца период през който "концесията"не е спазвана от едната страна а само са присвоявани парите!
-1
 
 
Ванев с този общински съвет от мошеници ще правят каквото си искат дори да докарат общината до фалит.Надяват се че Боко ще налива вечно в бездъната им каца.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
БК Локомотив Пловдив
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: