ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Доколко може да пожълтее Здравко Димитров и какво следва от това?
Автор: Любомир Минчев 16:26 / 21.01.2021Коментари (36)13920
©
Доколко е възможно да пожълтее кметът Здравко Димитров и до каква степен оцветяването му ще окаже влияние върху неговото кметуване. Запалянковците на Локо са категорични, че това е опасно за фенския мир в Пловдив. Заплашват и с протестни действия – веднъж вече го направиха, ако общината купи и седалките за новия стадион на Ботев.

Колегите им в жълто не коментират темата, искат само "Колежа“ да се вдигне по-бързо и не се вълнуват колко голям ботевист е Здравко Димитров. Но нямат нищо против, разбира се.

Кметът има право на клубни пристрастия, има право и да ги изрази. Той го е направил по такъв начин, че да няма никакви съмнения. И какво от това?

На пръв поглед не бива да има никакъв проблем – голяма работа, че кметът подкрепял един отбор. Но институционалното говорене по темата може да създаде напрежение и очевидно го създава. В центъра на игрището на стадион "Ботев“ Здравко Димитров каза – като кмет на Пловдив, че е стъпил на родна земя. Ако се намира на игрището в "Лаута", би трябвало да каже, че е на враждебна територия – като един истински ботевист. Няма да каже, разбира се, но изтърваната реплика на "Колежа“ приляга на един обикновен жълто-черен запалянко, а Здравко Димитров е кмет.

Затова Крушарски по попита дали е кмет само на жълтото в този град и намекна за изборни гласове. Крушарски искаше да каже, че футболните агитки могат всичко - да блокират Народното събрание, да набият когото трябва, да протестират срещу каквото трябва. Затова те се ползват със специални преференции от политиците.

Заради заслугите си агитките получават и подаръци. Обикновено се случва преди избори или когато трябва да се свърши друга много сериозна  работа. В изборна година Общинският съвет в Пловдив е отпускал 200 000 лева за билети за привържениците на Ботев и Локомотив. За по-предни избори и по 300 000. Това са стари, но харесвани филми. И тези сцени се разиграва под лозунга “Да помогнем на спорта".

Сега играта е със стадионите и базите. Крушарски не е вчерашен и неслучайно говори за избори. Здравко Димитров също не е вчерашен и трябва да знае какво приказва преди избори.


Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024 »
08.03.2024 »
28.02.2024 »
27.02.2024 »
22.02.2024 »
12.02.2024 »
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А,този селянин Спас,като кмет отявлено подкрепяше циганската пасмина от лаута,и демонстративно заяви,че ще паднат от Шумен,за да изпадне Ботев,къде бяхте лилави марсолани да ревете?
0
 
 
Бившият кмет на Пловдив и същевременно бивш президент на Локомотив (Пд) Спас Гърневски.
0
 
 
Е как какво от това? Колкото и да не виждам конкуренция на Герб и да бих искал да гласувам за тях на кметските избори не бих гласувал за г-на Димитров защото Пловдив не е имал по простоват кмет. ТОТЕВ ПРЕД НЕГО Е СЛЪНЦЕ И ПОНЕ БЕШЕ МОРАЛИСТ в дадени отношения. Този сегашния кмет е пародия.
0
 
 
На този педофил дари няма да му чета диарията :)))
-1
 
 
"Ако се намира на игрището в "Лаута", би трябвало да каже, че е на враждебна територия – като един истински ботевист." За истинския ботевист няма не игрище, няма точка в Пловдив, която да е враждебна! Истинските ботевисти са ходили на мачове на Локо още на старото игрище в сервитута на ж п линиите на днешната ул. Найчо Цанов! Истинските ботевисти не мразят Локомотив, те обичат любимия си отбор!
0
 
 
До неподвластните никому ,до радетелите на честността до тези които искат да са равни: Колко струва един кв м в жк Тракия ?????А 5 дка ? Айде малко това буферско сайтче да си овладее злобата и да задава коректни въпроси. Отговорете ми на едно какво се е случило през 1926????? И какво за бога значи Ювентина?
+3
 
 
До загрижените данъкоплатци- кога концесионерите на подлеза на централна гара ще си платят! Ами никога защото те не знаят че освен да получават трябва и да връщат.
0
 
 
Не напразно му казах ,че е кмет на Пловдив а не фен на папагалите.Боклук гербав си Зико .
-2
 
 
Най добрия кмет е бат Зеки . Ти си нашия кмет . Само молим ти се бат Зеки пусни рейс от стилипиново до коматеву . Че като почнат мачовете и ний да ходим .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Български национален отбор по футбол
Кабинетът "Денков - Габриел"
Зима 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: