ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Десетки коли с фенове на Ботев блокираха бул. "Източен" пред "Колежа"
Автор: Стойчо Генов 21:34 / 25.11.2019Коментари (29)17865
Над 70 автомобила с фенове на Ботев (Пд) блокираха булевард "Източен" пред стадион "Христо Ботев" тази вечер, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Автошествието стартира от базата в Коматево след края на шампионатния мач с Етър. Близо един час бе необходимо на колите, за да се придвижат до "Колежа", където всички спряха и останаха на място повече от половин час.

"Искаме си Колежа" и "Колежа или смърт" бяха най-често скандираните реплики сред бултрасите.

Вижте в прикаченото видео как приключи "жълто-черното" автошествие!

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Гейове и неосъзнати гейове гледкат ,ревнуват и се учат...
-1
 
 
До кога полицията ще толерира подобно поведение?Кой разрешава на стотина човека да блокират града?
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 26.11.2019 г.
+2
 
 
Малцинството пак в темите на гранда на Пловдив? ши*аните мингяни могат само да затварят магистралата за 50 лв. на калпак, и да прекратяват мачове, хахаха!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 26.11.2019 г.
-1
 
 
ний циганити от лаутджамия не можим да праим такива работи -ний само прискачами оградата и влизами бес пари и чоплим сланчоглет. саде локо
+5
 
 
Не мога да разбера защо се дъвчете по форумите, а не застанем всички заедно да протестираме пред общината? Защо ли? Стадионите в България може да ги построи само държавата, а не нашите "мили" президенти. Знаете ли колко струва построяването на "Колодрума"? Толкова пари са нужни за дострояването на ст. Христо Ботев"" , за построяването на две нови трибуни-с козирка, зад вратите на стадион "Локомотив" + козирка за трибуна "Спрт клуб", за построяването на 2 нови стадиона за по 4-500 души на Марица и Спартак. Ще имаме 4 нови стадиона в Пловдив на цената на една зала, която имаме. Същото важи и за София, където зала Арена Армеец е за над 100 милиона. Ще се построят нови 3 сектора на "Герена", нова "Армия" и пак нови стадиони за Славия, Локо Сф и др за по 5 хил човека. Бургас, Варна, Русе - навсякъде направиха зали с пари от бюджета. Залите са хубави и нужни, но същото трябва да стане и със стадионите. За това всички фенове трябва да сме заедно и да ги изискваме от държавата. Само така ще имаме модерни и нови стадиони. ОБЕДИНЕТЕ СЕ!
-5
 
 
Хора вдигат ни данъците не знам за кой път а вие за Колежа протестирате. Но този протест е показателен.. Ако за вашата кауза, за която се борите толкова време се събрахте само 100 човека представям си евентуално ако трябва да протестираме спонтанно и неорганизирано пред общината срещу вдигането на данъците колко ще бъдем.. таван 20.
-4
 
 
КПБП : „Скъпи ботевисти, довечера трябва да покажем с действия, че наистина ни боли за Колежа. Нито дъждът, нито каквото и да е не трябва да ни спре. Очакваме Ви! “ БЕЗ ДА ИМАТ НИКАКВО ОПРАВДАНИЕ ДА НЕ СА НА ПРОТЕСТА ботевистите бяха 50 човека на протеста с коли снощи, толкова се виждат в снимките и видеото, ФАКТ!!! 50 човека протестират за стадион от 20 000 места за 40 000 000 лева! Е вие нямате оправдание жълтури, но вече всиччки имат оправдание да ви кажат, че за 50 човека може да играете на Коматево ЗАВИНАГИ!!! За асфалтирането на една квартална уличка има по-големи протести и то за няколо хиляди лева! 50 човека ги боли за Колежа, но Пловдив има други приоритети! Снощи стана ясно, че ботевъ няма проблем със стадиона, Коматево бе празно тотално, НЯМА НУЖДА ОТ КОЛЕЖА…
-4
 
 
Селяни, отивайте в Раковски протестирайте, при Самуилов. Какво са ви виновни гражданите на Пловдив за да ги тормозите. Може да има болни хора, сред тези които сте блокирали. Тъпаци.
0
 
 
Разбирам идеята на феновете, но не е редно да страда обикновения човек от цялото това нещо. Протестите трябва да са пред нашите ръководители, да излезнат с ясна програма и план как трябва да се случат нещата и чак тогава да се иска помощ от който и да е. Не може да протестираме щото сме видели че е модерно някъде. Трябва нещата малко да се вършат с акъл, не просто да се пускаме по течението.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: