ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Видео: Палийски отвърна на удара
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:44 / 13.09.2017Коментари (23)11701
© Plovdiv24.bg
Президентът на Ботев Пловдив Ангел Палийски говори за ситуацията в клуба, както и за оправените нападки към него от страна на Сдружение ФК Ботев Пловдив, както и от страна на феновете, които коментираха, че снемат доверието си от ръководството на клуба.

"Това, което се случи в клуба и всички тези нападки, които видях в понеделник дори в национален ефир, това са едни красиви думи, но те са необосновани нападки, зад които стои една определена група хора, които искат да атакуват имиджа и реномето на клуба. Чул съм нападки срещу мен. Говоря за адвокат Пенев, който директно спомена моето име и с нападки спрямо мен, това са едни красиви думи, те са безпочвени, не знам какво цели с тях. Не може да се атакува ръководството на клуба, ръководството на Сдружението, за бездействие, когато 2015 година, когато поех клуба с над 2,5 милиона текущи дългове, освен тях ние не успяхме да вземем пари от карти и билети, от телевизионни права (първи транш), отборът трябваше да бъде спасен, от 19 декември 2015 година изпратих писмо и гарантирах с рекламни договори от бизнесмени финансовото състояние в клуба", коментира Палийски в предаването "Домът на футбола" по Диема спорт.

Вижте цялото изказване на Палийски в прикачения файл!

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Това е Христолов №2, може и да го надмине. На печелившите, честито!
-1
 
 
Напълно подкрепям Палийски и оперативното ръководство на клуба!Справят се отлично с работата си!Единственото ,което може би можеха да направят още,това е да осребрят трофеите/Купа и Суперкупа/с привличането на нови рекламодатели и спонсори!Още малко мениджмънт трябва...изоставаме в това отношение от шопите!
-1
 
 
Накрая Палийски в прав текст каза, че ще направи всичко възможно да се проведе среща на БД с Георги Самуилов. Какво още искате от него? Ей това не мога да го разбера. Не е работа на изпълнителния директор да финансира, да търси източници за финансирането. Това е работа на акционерите. Обаче да се търсят тези източници се оказа непосилна работа и за акционерите. Най-малкото поне това би да трябвало да е ясно на всички.
+6
 
 
Ръководството, което намери стабилно финансиране, върна Тошко, даде пълна свобода на Киров да изгради този типичен Ботев и донесе ТРОФЕИТЕ, трябва да бъде оставено да продължи да работи за изчистването на въпроса с акциите и рестарирането на Колежа. Тези неща не стават ей така, нещата са доста по-сложни и аз съм сигурен, че хората, които ги движат досега ще ги изкарат докрай. В момента, в който приключи въпроса с акциите, те ще намерят и партньори, с които да се пострoи стадиона. Останем ли на фалит и без стадион не виждам какво бъдеще ни очаква. Палийски ви го каза - канцелариите са отворени, който разбира и има наистина какво да даде на клуба да заповяда.Трябва ни единство, за да се върнем на КОЛЕЖА.
+5
 
 
Тоя Пенев може да е адвокат само на циганите в столипиново и на някой друсан и пиян фен :) За щастие не всички фенове са такива и имат мозък :) 99% от феновете подкрепят Палийски . Другите съчиняват свободни съчинения колко лош бил той... Футболистите са доволни обаче ако питате някой друсан и пиян ще ви каже че всичките футболисти му са се оплакали на рамото :D
+7
 
 
Абсолютно е прав Палийски. Онзи пишман адвокат с едно дело на месец Пенев за какви заеми от 30 милиона говори? Кой ще даде и един милион и с какво ще се обезпечи този заем, като догодина правим ново АД и финансовата институция , която е дала заема пие една студена вода. Не може да се ипотекира и самия стадион, защото терена не е на клуба, а е общински, а стадиона също ще е общински.Проблемът е много сложен и сериозен и не някакви адвокатчета без работа да ми трупат известност на гърба на клуба.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+5
 
 
Очевидно е необходима промяна.Тя може да не е като личен състав, може да бъде и като поведение! Съгласен съм, а съм сигурен и хиляди фенове мислят като мен, че ръководството е направило много Ботев да го има, да създадат отбор от сбирщината, която имахме, да им осигурят свичко необходимо, което никак не е малко в това безтегловно състояние. Тук , обаче идват въпросите, защо бяха необходими постоянни лъжи относно стадиона, започваме март, после май, после август, после септември, после пак така следващата година? Къде са Аспи Груп, които щяха да строят стадиона денонощно? Това са неща, които харата помнят и не могат да простят, че са се гаврили с тяхното търпение! Въпреки всичко, след като страните декларират, че няма нищо задкулисно и няма лични интереси, да се седне и да се обсъди кой какви виждания има по въпросите, които са в интерес на Ботев, а по конкретно по строителството на стадиона! Среща, работна, конкретна, без медии и медийни изяви! Защото общуването чрез медии и чрез декларации само засилва впечатлението, че всяка от страните има свои скрити интереси, задкулисни игри и користни цели на гърба на Ботев!
-1
 
 
Имаме си Христолов №2. На печелившите честито!
+1
 
 
Необходима е повече прозрачност Ангеле.Хората се изнервиха основно от неизвестността,от това,че се даваха дати,променяха се и никой не каза ЗАЩО. Не трябва да се казва Хоп преди да си скочил.Иначе никой не оспорва направеното и какви трудни периоди бяха преодолени.В такъв момент нещата трябва да са ясни каквито и да са и хората да ги знаят.Трябва да сме единни на всички нива в името на Ботев.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: