ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев с много остра позиция заради бездействието на "Колежа"
Автор: Стойчо Генов 23:17 / 04.11.2019Коментари (8)9710
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив излезе с много остра позиция заради бездействието на ръководството на клуба относно строителството на стадион "Христо Ботев".

Plovdiv24.bg вече информира своите читатели какво се случва със съоръжението, два месеца след официалния рестарт на строителството.

По всичко изглежда, че "жълто-черните" привърженици също са доста притеснени от факта, че свършената досега работа е нищожно малка.

Plovdiv24.bg публикува текста на КПБП без редакторска намеса:

Скъпи ботевисти,

на 28.08.2019 г. беше даден официалният "рестарт" на строежа на ст. "Христо Ботев". На него присъстваха благодетелят на клуба - Георги Самуилов и част от ръководителите на клуба в лицето на изпълнителния директор, членове на Съвета на директорите и други. Сред официалните гости бяха и министър-председателят на РБ, финансовият министър, спортният министър, бившият и бъдещият кмет на гр. Пловдив и т.н. представителите на политическия елит бяха особено весели и засмени, гордо изправени пред събралите се хора, осъзнаващи перфектната предизборна кампания, която си правят, поредното прерязване на лентичка на обект, без да е ясно кога и как ще бъде завършен. Трупащи дивиденти на гърба на хилядите жълто-черни привърженици и тяхното най-скъпо място- ст. "Христо Ботев". Време е за равносметка.

Повече от два месеца изминаха, а реалните строителни дейности по стадиона се изразяват в малцина работници, които се броят на пръстите на една ръка, два крана, които не са помръднали от момента на поставянето им и... и това е. След равносметката е време за действия.

Обединени фракции "Bultras" и "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" канят всички жълто-черни привърженици на събиране преди мача с Левски на 10.11.2019 г. в 11:00 ч. пред ст. "Христо Ботев". Нека покажем, че проблемът не е забравен.

Каним и всички гореизброени, вярваме, че след така важните им избори вече имат свободно време, за да дойдат и да видят какво по-точно откриха.

След приключване на събирането заедно ще се отправим към "футболен комплекс Ботев 1912", където посрещаме отбора на Левски София. Знамената на фенските организации ще отсъстват от Южната трибуна. От този мач там ще има само едно знаме- това за Колежа, защото няма нищо по-важно от него! Защото всички хиляди ботевисти са обединени под този флаг!

Очакваме Ви! 10.11.2019 г. 11:00 ч. СТАДИОН "ХРИСТО БОТЕВ"!!!

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Редовния трол от ромски произход пак заработи 6 лева от коментари за "жалтити".
+2
 
 
Комплексираните цигани веднага са налазили поредната тема за Ботев.Какви ви пука за стадиона на Ботев? Нали вие си имате.Гледайте си вашия стадион, радвайте се на добрите игри на отбора ви.Знаем, че при вас омразата към Ботев е по-силна от любовта към Локомотив.И все пак се опитайте да надскочите себе си.Нищо няма да ви струва.А и най-лесно се рита падналия.Само дето колелото се върти и в един момент може ти да си този, който е паднал...
-3
 
 
Жълтури, какво заплашвате с действия, ако не ви строят стадион за 40 000 000 лев??? Та вие, индианци, не можахте да влезнете без пари на Лаута при цена на билета от 10 лева... потрошихави за 10 секунди! Как го казахвахте- "БИЛЕТ- АЙДЕ НЯМА НУЖДА" и се въргаляхте по земята пребити! Сега ще е същото за стадиона, на бързо ще ви счупат главите! И сами ще се чудите на глупостта си да искаш стадион за 40 000 000 лева подарък... Смешни сте!
-2
 
 
Циганите, цял живот на просия и помощи чакат от държават. Имате си собственик, индианци, отивайте в Раковски пред къщата му да протестирате. Не ви разрешаваме да мърсите хубавия ни град с циганските си изпълнения. Накрая и Самуилов ще ви бие шута и ще се закриете сами.
-1
 
 
Който има пари строи, който няма проси. Като сте толкова много хилядни съберете по едни 100 лв и Кънчова поляна, може и да стане. Стига с тая просия и заплахи, никой не ви е длъжен за нищо. Още повече за частен клуб. Който няма пари, няма думата. Оня престъпник цецо пумака с парите на хората ви направи базата и вие си помислих те че и стадиона, ама има господ, особено в май месеците. Айде сега почвайте с циганин, буфер и т.н. Не ми дреме. Стягай те се, събирате мангизи и почвайте като много знаете. Да ви видим. И как беше... Красота, Вяра, Пета.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: