ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кметът чака среща със Самуилов за концесията на Колежа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:30 / 30.03.2018Коментари (7)9349
© Plovdiv24.bg
Кметът на Пловдив Иван Тотев чака среща с финансовия благодетел на Ботев Георги Самуилов за концесията на стадион "Христо Ботев“, защото по темата все още няма конкретно развитие. Разговорът бе отлаган няколко пъти и ще се състои в понеделник (2 април), като се очаква бизнесменът да обяви в прав текст какво е желанието на клуба, научи Plovdiv24.bg.

В общината има внесено заявление от ПФК Ботев, че се иска удължаване срока за строителството на Колежа по сегашния проект. Преди време обаче в разговор с кмета ръководството на клуба бе заявило, че желанието им е да се направи изцяло нов проект и по него да се продължи довършването на съоръжението.

Едва след срещата между Иван Тотев и Георги Самуилов общината ще реши как да процедира със стадиона.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че срокът за строителството изтече този месец, а кметът вече обяви, че ако няма общо решение между двете страни, ще се пристъпи към процедура по прекратяване на концесията.
Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ще се уточняват кой отива на топло!!!
Aнонимен
на 30.03.2018 г.
-2
 
 
Добре де, има срок на концесията, той официално е изтекъл, има и закон, който ясно гласи, следва? Има и неустойка, която моментално трябва да бъде начислена на неизпълнилия концесията! Защо кмета и отговорните лица нарушават закона? Какви срещи ще правят и като какъв ще се яви Самуилов? Та той не е никакъв официално на въпросния клуб! По каква причина тогава той ще е страна и фактор в случая? По ЗАКОН се разваля концесията, начислява се неустойка и да се оправят! Какво чакаха досега, почти 4 години, че чак сега се раздвижиха??? Или това е предварително подготвен сценарий с участието на клуба, областния, кмета, заместниците му и някои общински съветници, които са отявлени фенове на просещия клуб като този сценарии цели замазването на реалностите и подробностите около тях с поредния "hapy end" след серия от популистки действия??? Или това са последните ухапвания на умиращата жълта змия??? Срамно и нечестно е!
-5
 
 
А, пропуснал съм, че г-н Самуилов е починал, лека му пръст и моите съболезнования... това е да чакаш писмо или среща с умряло лице...
0
 
 
Искат удължаване на срока, искат изцяло нов проект... Само усукват и бавят, чакат чудо да се случи. Разваляйте концесията, ударете ги с 4-5 мил. неустойка и да почват да издирват нова емблема за крадене. Срещу Лидл Пловдивчани искаме Кауфланд!!! В Коматево кър бол, бъдещия "Ботев..." да строят там.
-3
 
 
Какви срещи? След като е изтекла концесията, да се прекратява и да се търсят 4-те милиона! Стига гуша за Партийното недоразумение!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: