ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
КПБП: Предоставянето на "Колежа" на друг отбор би довело до нова ескалация на напрежението
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:16 / 30.05.2023Коментари (32)8745
©
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив излезе с второ за днес съобщение до "жълто-черната" общественост. Този път поводът е желанието на новия член на Първа лига - ФК Крумовград, да домакинства на стадион "Христо Ботев".

Plovdiv24.bg вече публикува изявлението на председателя на управителния съвет на ФК Крумовград Басри Саров, който призна, че вече има подписан договор с ПФК Ботев за ползването на "Колежа".

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на КПБП:

ФК "Крумовград" на Колежа само на гостуване!

КПБП счита за изключително неуместно и дори за провокация "идеята" футболен клуб "Крумовград" да домакинства на стадион "Христо Ботев"!

Не смятаме, че след 10 години лъжи и мотане на строежа на нашия дом, още в първите месеци след влизането ни в компромисна и временна негова версия, ще трябва отново да влизаме в полемики и то не как възможно най-бързо той да бъде цялостно завършен, а отклоняващи вниманието такива като бихме ли приютили който и да е друг български футболен отбор като ползвател на нашия стадион.

С цялото ни уважение към ФК "Крумовград", не смятаме, че те са напълно готови да поддържат и пазят това мащабно за България съоръжение и то в друг за тях град. Позволение за използването му би навлекло изключително много работа, нерви и отдаване на лично време от жълто-черните фенове (за хиляден път) и ще ни предизвика отново ние да вършим задачите на други.

Смятаме, че щом клуб с огромна фенска маса като тази на Ботев, можеше цели 10 години да домакинства на базата в Коматево с капацитет от около 3500 души, то тя може да бъде лесно пригодена и за домакинства на ФК "Крумовград", в случай че клубът толкова настоява да използва някое от съоръженията на Ботев!

Като заключение искаме да уведомим футболната общественост, че не намираме никаква логика от решение стадионът на Ботев Пловдив да бъде предоставян за домакинските срещи на друг отбор. Това би довело до нова ескалация на напрежението.

Нека никой не си мисли, че по този начин ще отклони вниманието ни от нашата заветна цел - цялостно довършване на стадион "Христо Ботев" - с четири покрити трибуни, завършени фасада и търговски площи. Борихме се 10 години за това и бъдете сигурни, ще доведем борбата до своя успешен завършек. Крайно време е да изпълните поетите към пловдивчани ангажименти.
Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Такаа....привърженик съм на Ботев...не фен защото като гледам какви са футболните ФЕНОВЕ не искам да се отъждествявам с тах.Та да попитам феновете чий е стадиона?...Та феновете да ескалират, да заплашват и да имат претенции. Искаме завършен стадион но не искаме общината да го отдава на други отбори които ще си плащат.....какво значи на са готови да поддържат и пазят.....Та нима вие ескалиращите сте готови...за вас е важна смешната хореография да обгазите децата и възрастните хора и да докарате глоби на клуба но на вас да ви е угодно.Взехте се за много големи да нареждате на общината а всъщност сте далече от европейските фенове...като футбола ни.Така че се спрете с простотиите че станахме най-смешния и жалък отбор и с ваша помощ...на ФЕНОВЕТЕ,
-1
 
 
Наемането на селски мажоретки е историята на клуб 6:0тяф! Нека Крумовград играе на стадиона, налазен от селтиците от Сопот/Коматево. Поне футбол ще се играе, а не африканска пералня за руски пари.
на 31.05.2023 г.
-1
 
 
Шшшшшшшше 6екалеееее хаххахяяххаааааяяяя
0
 
 
Банда тапири in Пловдив файда йок! Майна...
-1
 
 
Не за хиляден, ами за стохиляден път ще се нервите, защото сте едни смешници и нищо повече! По-скоро вашите нерви произлизат от това, че сте комплексирани селяни, които вечно поемат шестте бахурчета!
0
 
 
Кой ще играе на стадион "Христо Ботев"решаваме ние. Това не е работа на миризливите цигани. Гледайте си "Навесика" и руините и си е***е майката.
+2
 
 
Шшшт... тихо, да не вземете да ядосате Ахмед Доган и Делян Пеевски, че да не ви отрежат за довършването на стадиона. Значи, ако е техен, трябва да слушкате, а пък ако е на Общината, значи договорът е сключен от тях и вие нямате нищо общо и като си навирате задниците... така че- тихо, тихичкоооо!!!
0
 
 
Черно-белите мангали пак само за Ботев и Колежа мислят и живеят, ба*ти смешната сган. Що не ги вземете тия резаци от Крумовград на Джамията, ще се чувстват като у дома си? И може и да видите Джесика пълна най-накрая, жалкари. Проблемът не е да играе друг отбор, а че единия от шефовете му каза, че щели да пускат гостуващите фенове из всички сектори на стадиона. Я си представете ся ние да дойдем на гостуване и да сме на Джесика, добре ли ще ви е, мангали? Или чорбарите? Или марулите?
0
 
 
Стадионът е собственост на Община Пловдив и е от Пловдив за Пловдив. Нищо общо с Крумовград, които едва ли имат хиляди привърженици, които друг по-малък стадион да не може да посрещне.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: