ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Шефът на ФК Крумовград: Имаме договор да играем на "Колежа", може изцяло да се преместим в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:20 / 29.05.2023Коментари (15)11928
©
Председателят на управителния съвет на ФК Крумовград Басри Саров потвърди, че отборът ще играе домакинските си мачове на стадион "Христо Ботев" в Пловдив през новия сезон в Първа лига. Клубният шеф бе категоричен, че "синьо-жълтите" ще продължат да бъдат водени от сръбския треньор Неманя Миланович, който дойде в клуба именно от Ботев (Пд).

"Това е голям празник за нашия малък град Крумовград. Всички в града са много щастливи, ние като ръководство също, разбира се. Целта пред ФК Крумовград за начало ще бъде да се утвърдим в елита и да запазим мястото си там през новия сезон. Мисля, че няма да правим толкова голяма селекция, с доста от сегашните си футболисти ще продължим и в елита. Разбира се, ще има промени, които ще станат ясни скоро", заяви пред Football24.bg Басри Саров.

"Неманя Миланович ще води отбора и в елита. Имахме спадове с него във Втора лига, но като цяло видяхте, че всичко това се коригира и постигнахме много хубави победи над Етър и Добруджа, които ни помогнаха да изпълним нашата цел. Имаме подписан договор да играем мачовете си на “Колежа" в Пловдив, но все още не мога да кажа, дали отборът изцяло ще се премести временно в Пловдив или ще играе само мачовете там. Ще строим стадион в Крумовград и няма поне за начало да имаме възможност да играем пред нашата публика", допълни клубният шеф.

“Вярвам обаче, че дори в Пловдив, докато играем там, ще получим нужната подкрепа", каза още Саров.
Още по темата: общо новини по темата: 299
08.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
05.06.2023
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Мравката събира храна за зимата в своя мравуняк, пчелата събира храна за зимата в своя кошер, само за бултрас няма лято и зима... Той си бута мравуняка, бута си кошера, БЕЗ ДА МИСЛИ, защото неговата съдба била да е на върха! Е, ДЕСЕТ ГОДИНИ БЕЗДОМИЕ, без мравуняк, без кошер, това е истинският бултрас! Ако трябва да избирам с кой да общувам, с мравка или бултрас, бих казал:"Боже , благодаря ти, че ме събираш с мравката, от нея мога да науча какво да правя, а от бултраса какво да не правя!" ПРОСТО НЯМА ПО-ТЪПО СЪЩЕСТВО ОТ БУЛТРАС...
-2
 
 
За писалите по-долу. С Ботев стават, с Ботев лягат. Що е то?
+2
 
 
Уникалното Сдружение с нов ЧЛЕН! Браво! Холдингът Сопот-Коматево-Крумовград ще жъне успехи наред! 1912+ селски мажоретки!
+1
 
 
Сега е времето селяните да се пъчат и да покажат кои са по големи кюнлий, Крумовградските или от крайпловдивските села.
0
 
 
В Пловдив се раздават безплатни билети за мачовете на г-омнежа. След 3-те поредни мача без победа и гол се стигна и дотам.Днес чичо Венци може и да уреди първата им победа?Сега и дружба с Крумовград? Падението в жълто започна много по-рано от очакваното. Нека. Оня горе си знае работата.
+3
 
 
Поредната прекрасна новина за Пловдив и Локомотивци... Щом на Грознежа ще играе и втори отбор, в 10 кръг на терена няма да има трева. Всичко ще е кал, локви, в които жълтите футболисти ще се въргалят като прасета. Добре дошли, не в басейн Грознежа, а в Кочинпарк. Руснакът взима по левче от малките деца от стадиона, та няма да прибере хилядарките на Басри ли??? Обесването ми пропадна, но селфи на калната нива на Източен 10 ще имам. Тия индианци пак се изложиха тотално, футбол на Източен 10 няма да може да се играе, каквато и селекция да направят ще играят грозен футбол...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: